[QUOTE=EMEKDAR;181472]Şahlandığı felan yok,sağ omuzu yapıyor :D sen yinede moralini bozma..:)[/QUOTE]
tobonun demi...dng
Printable View
[QUOTE=EMEKDAR;181472]Şahlandığı felan yok,sağ omuzu yapıyor :D sen yinede moralini bozma..:)[/QUOTE]
tobonun demi...dng
[quote=QUEEN;181473]tobonun demi...dng[/quote]
Gözler hep TOBO ya alıştı,eee kaç aydır alışkanlık yaptı...
Şu anda kısa vadeli trend çizgisinin altında ...
12 Dakika sonra dananın kuyruğu kopar bakalım ne tarafa..:)))
[quote=Astatin;181471]ST dede kalır yafrim[/quote]
söyliycek söz bulamıyorum sana :D
[QUOTE=EMEKDAR;181474]Gözler hep TOBO ya alıştı,eee kaç aydır alışkanlık yaptı...
Şu anda kısa vadeli trend çizgisinin altında ...
12 Dakika sonra dananın kuyruğu kopar bakalım ne tarafa..:)))[/QUOTE]
geçen seneden kalan alışkanlıklar bakıyorm hala üzerinizde..
50000e kadar..dibin dip olmadığına inandım..yeni dip bekledim..50den sonrada her tepeye zirve dedim.. .dng...ne dibi buldum ne zirveyi..trendle dost olayım dedim..oda bizi tost etti:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;181475][COLOR=red]söyliycek söz bulamıyorum sana[/COLOR] :D[/quote]
bu ne o zaman.kom
hayırdır onemlı bır habermı var
Konuyu Toplam 129 Üye okuyor. (58 Kayıtlı üye ve 71 Misafir)
[SIZE=2]excali[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]formula9[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ares[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adergah[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TÜRKOĞLU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]okansak[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]zozo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]secbul[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kaanyatirim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]htkemal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Rooks[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]feridunabi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takipci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilmi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobarey[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Vobra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]von mises[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sancar[/SIZE]
[quote=QUEEN;181476]geçen seneden kalan alışkanlıklar bakıyorm hala üzerinizde..
50000e kadar..dibin dip olmadığına inandım..yeni dip bekledim..50den sonrada her tepeye zirve dedim.. .dng...ne dibi buldum ne zirveyi..trendle dost olayım dedim..oda bizi tost etti:D:D[/quote]
Hepimiz bir şekilde,bir malzeme olduk...
Bende tost üstüne ketçap,mayonez,turşu felan oldum heralde...:::
nasdak100 ü gebertiyolar..dowu alıyolar..amerik karışık..
Gökhan Fındıktan mesaj var :)
GÖKHAN: BUGÜN SON GÜN BİTTİ ÇIKIŞ TRENDİ HERKESE SEVGİLER HAKLAR HELAL OLSUN 6.4 COK ONEMLI GARANDA GORUSURUZ
[QUOTE=enorton;181481]Gökhan Fındıktan mesaj var :)
GÖKHAN: BUGÜN SON GÜN BİTTİ ÇIKIŞ TRENDİ HERKESE SEVGİLER HAKLAR HELAL OLSUN 6.4 COK ONEMLI GARANDA GORUSURUZ[/QUOTE]
askerdemi gökan..nasıl takip ediyo..askerden zirveyi bulmuş..burası göçer..ohaa.dng
[QUOTE=QUEEN;181482]askerdemi gökan..nasıl takip ediyo..askerden zirveyi bulmuş..burası göçer..ohaa.dng[/QUOTE]
Askerde nasıl takip ediyo bilmiyorum valla...
Buarada CNN Turkte lezzet durakları var şuanda, bence kaçırmayın...
Eurusd 1.443`lari yukari gecip teyit ederse 1.463`lere gidebilir. Orayí gecebilecegine ise inanmiyorum...