[QUOTE]daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz.[/QUOTE]
Şimdi Rıdvan Hocam, ''gol olur'' dedi.
Printable View
[QUOTE]daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz.[/QUOTE]
Şimdi Rıdvan Hocam, ''gol olur'' dedi.
[quote=von mises;181590]Hisse.net forumunda, ''50.000 dolara daire alınacak'', fikrini savunan ve taarruza uğrayan ''abka'' mı acaba?
selamlar...[/quote]
Dolar 4tl olursa neden alınmasın:)Esasında hayal degil doların 3-3,5 tl aralıgında olması,Türkiye daha buyuklerine gebe olacak yakında,benim su an nakitte param olsa su doları alır koyarım kasaya beklerim 5 sene,bakalım mevduat mı kazandırmıs dolar mı?
satıyorum-alıyorum satıyorum-alıyorum uzun zamandır böyle hoplayıp zıplamadımdı...+600 pıvan aldım 2 satte...
[QUOTE=nunu;181522]geldi bile, alinti yapamiyorum:::[/QUOTE]
Kaynağı göster eyter kilitli konudan bile açıkmış gibi alıntı itina ile yapılır. :::
ŞArtsız şurtsuz 6 milyar dolar istediğimiz zaman alacağımız şeklde hazırmış bir de varlık abrışından 45 milyar doalr civarı bildirim glmiş. Paraları bekliyorlarmış.
burdan shortçuda, longçuda gelmez, poz korunur,
[QUOTE=von mises;181590]Hisse.net forumunda, ''50.000 dolara daire alınacak'', fikrini savunan ve taarruza uğrayan ''abka'' mı acaba?
selamlar...[/QUOTE]
evet ..alacagız..inşallah..fazla bile..alan az farkla almıştır bile..gecen sene dolar 1.80 olunca ..120 milyara ankaranın ettlik-keçiören ve daha pek çok [B]orta halli semtinde [/B]sıfır evlar satıldı..eski evler zaten 80-90 milyar...
ben bu sözü,dolar 1.17 iken söylemiştim..hani evler uçuyorken....
hala aynı fikirdeyim[B]..yatırım amaçlı..[/B]asla ve asla 50.000 dolardan fazla tekkuruş varmeme..tabiki bu ankaranın [B]orta halli semtinde [/B]3+1 güney vephe ,orta kat ve içindir...
bahceli evler,tunalıhilmi vs..zaten oralar lüx...
spot utanmasa her an artıya gececek gibi bir hali var....düşüşe inanan yok.....şortcunun başında bu imf sopası olduğu sürece düşüş hikaye....bence....
en azından şöyle diyeyim...1998 de dolar bazında X dolar olan eve asla ve asla 2X den fazla vermem...mutlaka hak ettiği yere gelecektir...
1998-2000 de X dolar olan ev ,2006 da 6X di....şimdi 4X olmuş...
zaten 20.000 dolara o zamanlar çok ev vardı...
[quote=VOBiX;181598]Kaynağı göster eyter kilitli konudan bile açıkmış gibi alıntı itina ile yapılır. :::
ŞArtsız şurtsuz 6 milyar dolar istediğimiz zaman alacağımız şeklde hazırmış bir de varlık abrışından 45 milyar doalr civarı bildirim glmiş. Paraları bekliyorlarmış.[/quote]
yok yaf nomura'nin yorumu gecti ya, zaten sonradan biri yapistirmisti.
68925yukarı kırıldı hedefte 69250 var derim.
py bugün hem longcuları hem de shortcuları öpmek ve 69 ya getirmek istiyor kanaatimci
bugün 69.100 altı ve üstü diye piyasayı ayırdım.....
şortlarla devam...
[quote=boz ayı;181606]bugün 69.100 altı ve üstü diye piyasayı ayırdım.....
şortlarla devam...[/quote]
69100 üstü posyon ne yapcan hocam+.