2007 Temmuzda aldığım evi, %76 fiyat artışı ile pazartesi satıyorum.
Bende yükselmez hayatta diyordum ama, yükseliyor. Emlak fiyatları ile ilgili yorumları , emlağın hitap ettiği gelir grubundan bağımsız düşünmek mantıklı değil.
Printable View
2007 Temmuzda aldığım evi, %76 fiyat artışı ile pazartesi satıyorum.
Bende yükselmez hayatta diyordum ama, yükseliyor. Emlak fiyatları ile ilgili yorumları , emlağın hitap ettiği gelir grubundan bağımsız düşünmek mantıklı değil.
[QUOTE=enorton;181626]Pascal Son durum
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2196/pascal.png[/IMG][/QUOTE]
enorton, kaymaları hesaplıyomusun sen yoksa 60 daklıkta kayma önemli diilmi
Buyrun GARAN derinlik
Becerebildiğim kadarıyla ekledim Arkadaşlar
[QUOTE=Rooks;181633]enorton, kaymaları hesaplıyomusun sen yoksa 60 daklıkta kayma önemli diilmi[/QUOTE]
Ben testlerde kayma hesaplamıyorum onbinde 2 komisyon düşüyorum sadece... Pascal 20 dk lık ama çok az işlem yaptırıyor...
Emlak ta benim tahminim şudur, aynen arabalarda olduğu gibi bir dönem gelecek, para etmeyecek, yalnız bu dönem öncesinde yerli ve yabancı furguncular türkiyedeki fiyatları uçuracaklar, buna zaten başladılar, bu dönem sonrası emlak reno clio sembol 1.5 DCI gibi olacak, halka inecek, bazı yerler ise sürüden ayrılacak, piyasa oluşacak,
yemek dönüşü eksi makas isteyen arkadaş var mı? :..::..:
[QUOTE=enorton;181635]Ben testlerde kayma hesaplamıyorum onbinde 2 komisyon düşüyorum sadece... Pascal 20 dk lık ama çok az işlem yaptırıyor...[/QUOTE]
hmm evet doğru az işlemde kayma önemsiz.peki sinyal gelince anında giriyomusun
Herkes benim gibi ayularla kardeşlik edip pusuya yatmış herhalde ehehe forumdaki sessizlik yaklaşan fırtınanın alametidir inşallah
[quote=sazan;181632]2007 Temmuzda aldığım evi, %76 fiyat artışı ile pazartesi satıyorum.
Bende yükselmez hayatta diyordum ama, yükseliyor. Emlak fiyatları ile ilgili yorumları , emlağın hitap ettiği gelir grubundan bağımsız düşünmek mantıklı değil.[/quote]
Sazan abi,ya evi kelepir bir fiyattan aldınız,ya da cok merkezi bir yerde,cok iyi bir fiyat artışı,cunku 2007 yılında yine emlak peak seviyesindeydi,yüzde 76 ve birde icinde oturdugunuz zamanın bedeli 3 yıllık kirayı da eksilediginizde gercekten cok iyi bir rakam,hayırlı olsun..
[quote=Rooks;181638]hmm evet doğru az işlemde kayma önemsiz.peki sinyal gelince anında giriyomusun[/quote]
pascalı uygulamıyor sanırım...
[quote=unlimitted;181637]yemek dönüşü eksi makas isteyen arkadaş var mı? :..::..:[/quote]
SPOT30 70.000 üzerinde olursa 2.seans , eksi makas ne işine yarar ki??
(Kendini mi kescen ..??:D)
spot inadına alıyor yok böyle piyasa.....bu nasıl bir inanc nasıl bir güc olmaz olsun...