-
[quote=nunu;181735]yilbasinda cola ictin mi? cola birakilir mi beeeee:::[/quote]
HeLLim sultan bu gızı atalım forumdan benim yarama cola basıyor :D
valla kokusunu mu aldın nedir az evvel içtim gı vallahi.ekmek arasına depiştirdim kaşarı onnan kola içtim :::
hasret giderdik kendisiylen,uzun zamandır görüşmüyoruk, öpüştük,koklaştık o bana sarıldı ben ona...çok duygusal bir andı bardakta pırıl pırıl parlıyordu heyecandan beni görünce köpürcükler,baloncuklar yaptı :D
ama çok acımasızım bana o kadar kur yapmasına rağmen yinede bi dikişte içtim kendisini.gözünün yaşına bakmadım :D
-
hakikaten ya..forumda tısssssssss yok... birisi bir şirin yapıştırsaydı herkes atlıyordu ama..tipikıl törkiş ...ehuheuheuhehuuu....
-
[quote=Astatin;181737]lonklar gol olur kibi duruyo..ama ya direkten dönerse[/quote]
bobo gelişine vurur o zaman,yine gol olur :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;181739]HeLLim sultan bu gızı atalım forumdan benim yarama cola basıyor :D
valla kokusunu mu aldın nedir az evvel içtim gı vallahi.ekmek arasına depiştirdim kaşarı onnan kola içtim :::
hasret giderdik kendisiylen,uzun zamandır görüşmüyoruk, öpüştük,koklaştık o bana sarıldı ben ona...çok duygusal bir andı bardakta pırıl pırıl parlıyordu heyecandan beni görünce köpürcükler,baloncukları yaptı :D
ama çok acımasızım bana o kadar kur yapmasına rağmen yinede bi dikişte içtim kendisini.gözünün yaşına bakmadım :D[/quote]
BEN BİLİYORUM SENİ...yenge sana "içme şı zıkkımı" deyip çıktıktan sonra, sen kola şişesine sarılıp "" oooooo bebeğim, öyle demek istemedi" de demişsindir.
-
seansta tık yok... cık cık cık
pala performanstan düşmüş kaldıramıyor artık tabelayı :D
-
Vay beee, yatayda indikleri iyice benzettiler, şimdi yukarı hazır moduna geldi bence:)
Piyasa yukarı:)
-
ahanda 60 lık graf ve indikleri,
-
[IMG]http://i46.tinypic.com/2ih8n5i.jpg[/IMG]
-
[quote=TÜRKOĞLU;181739]HeLLim sultan bu gızı atalım forumdan benim yarama cola basıyor :D
hasret giderdik kendisiylen,uzun zamandır görüşmüyoruk, öpüştük,koklaştık o bana sarıldı ben ona...çok duygusal bir andı bardakta pırıl pırıl parlıyordu heyecandan beni görünce köpürcükler,baloncuklar yaptı :D
ama çok acımasızım bana o kadar kur yapmasına rağmen yinede bi dikişte içtim kendisini.gözünün yaşına bakmadım :D[/quote]
ay valla hic de birakamam. yillardir icenleri taniyorum, kimseye de birsey olmuyor. ustelik diet kolanin kilo aldirdigina dair bilimsel bir kanit da bulamadim. elbette herseyin fazlasi zarar ama gunde 1-2 bardak kolayi da icmeyelim mi kardesimmmmm?:::
-
[quote=Astatin;181743]BEN BİLİYORUM SENİ...yenge sana "içme şı zıkkımı" deyip çıktıktan sonra, sen kola şişesine sarılıp "" oooooo bebeğim, öyle demek istemedi" de demişsindir.[/quote]
yok valla asti eskisi gibi ziftlenmiyorum :D
2 ay falan oldu inan içmemiştim.dün dayanamadım markete girerken aklıma geldi ilk önce doğru kola dolabına gittim hemen atladım bi şişe kaptım sanki kıtlık var :D
-
68900 alti asagi, 69300 üstü yukari topuklar gibi. Biz su anda yatay yukari seyrediyoruz bence...
-
[quote=TÜRKOĞLU;181750]yok valla asti eskisi gibi ziftlenmiyorum :D
2 ay falan oldu inan içmemiştim.dün dayanamadım markete girerken aklıma geldi ilk önce doğru kola dolabına gittim hemen atladım bi şişe kaptım sanki kıtlık var :D[/quote]
he işte..daha da kıymete binmiştir... o bir şişe kol kızgın kumlardan serin sulara atmıştır seni..o derece yaniii:D:D:D