-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Cola ve benzeri içecekler:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Coca Cola ve Pepsi'nin denenmiş sonuçları;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Tuvaleti temizlemek için bir kutu Cola'yı klozetin içine dökün,bir saat bekleyin ve sifonu çekin. Cola'daki sitrik asit bütün lekeleri yok edecektir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]-[/SIZE] [/FONT][SIZE=3]Krom tamponlardaki pas lekelerini yok etmek için tamponu Cola batırılmış sigara paketindeki folyo ile iyice ovun. Sonuç nasıl ...?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Akü kutup başlarındaki çapağı temizlemek için , bir kutu Cola'yı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Paslanmış bir civatayı sökmek için Cola'ya batırýılmış bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayın.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Elbisedeki yağ lekesini çıkarmak için bir kutu Cola'yı lekelerin üzerine boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın.Cola yağ lekelerinin çıkmasına yardım edecektir. Ayrıca Cola arabaların camlarındaki lekeleri de kolaylıkla yok eder.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Cola 'nın ortalama ph değeri 3,4 'tür. Bu asit de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Cola içmeden önce bir kere düşünün. Dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği "karbondioksit" içiyorsunuz. İki yıl önce Delhi Üniversitesi'nde "kim daha fazla Cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. "Sekiz şişe Cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]öldü.".. Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bir baþkasý kırılmış dişini bir şişe Cola'nın içine koydu ve diş "on günde" eridi. Oysa dişler ve kemiklerin ölümden sonra toprak içinde uzun süre dayandıkları bilinir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karar sizin ..içmek ya da içmemek ..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Notlarımın arasında Duruyordu .......[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=SaNCaKTaR;181753][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Cola ve benzeri içecekler:[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3].[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karar sizin ..içmek ya da içmemek ..[/SIZE][/FONT][/quote]
hepsini denedim, hicbirsey olmadi..lelele
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA[/URL]
begginnnnnnnnnnn
-
[quote=Astatin;181752]he işte..daha da kıymete binmiştir... o bir şişe kol kızgın kumlardan serin sulara atmıştır seni..o derece yaniii:D:D:D[/quote]
nerden bilding :D
yaf zati ben kolayı nasıl kötülerim...hatırı sayılır bir servet yaptım reklamlarında oynayarak :D:D:D
-
[quote=nunu;181754]hepsini denedim, hicbirsey olmadi..lelele[/quote]
limon da temizler wc'yi. icinde asit olan hersey temizler. limonata da icmememiz lazim o zaman.dng
-
-
[QUOTE=nunu;181749]ay valla hic de birakamam. yillardir icenleri taniyorum, kimseye de birsey olmuyor. ustelik diet kolanin kilo aldirdigina dair bilimsel bir kanit da bulamadim. elbette herseyin fazlasi zarar ama gunde 1-2 bardak kolayi da icmeyelim mi kardesimmmmm?:::[/QUOTE]
Bende öyle diyordum nunu.
Taaa ki, paslanmış bir makinanın iki sacını tutan vidayı vede bu iki sacı birbirine sürtünerek hareket etmesini sağlayan makinenin ayar kolunu çekemeyip, bunlara kola dökünce tüm pasları çözülür diyen arkadaşa ikna olup kola ile makinenin paslanan yerlerini çözene kadar..o kadar makine yağı döktüm bana mısın demedi paslar, çaresiz denedim dediğini.
Başka hiçbirşeyle çözemeyeceğin metal paslanmasını kola denen zımbırtı içecek çözüyor işte, hayret ettim, demekki dedim bu midenin asit dengesini alt üst eder ve hatta delebilir bile, yaaa, işte böyle, o gün bugündür ağzıma komam:) saygılar.
-
başladılar gene şortcuları soymaya....
-
VOB 5 dk.
Karar yeresi.
[URL=http://img267.imageshack.us/i/vobsystemy.png/][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/9104/vobsystemy.png[/IMG][/URL]
-
[quote=bull market;181760]Bende öyle diyordum nunu.
Taaa ki, paslanmış bir makinanın iki sacını tutan vidayı vede bu iki sacı birbirine sürtünerek hareket etmesini sağlayan makinenin ayar kolunu çekemeyip, bunlara kola dökünce tüm pasları çözülür diyen arkadaşa ikna olup kola ile makinenin paslanan yerlerini çözene kadar..o kadar makine yağı döktüm bana mısın demedi paslar, çaresiz denedim dediğini.
Başka hiçbirşeyle çözemeyeceğin metal paslanmasını kola denen zımbırtı içecek çözüyor işte, hayret ettim, demekki dedim bu midenin asit dengesini alt üst eder ve hatta delebilir bile, yaaa, işte böyle, o gün bugündür ağzıma komam:) saygılar.[/quote]
maden suyu ile deneseydin bir de. o da hallederdi sorununu. maden suyu sodasi da icmiyorsun demek ki..kom
-
[QUOTE=nunu;181763]maden suyu ile deneseydin bir de. o da hallederdi sorununu. maden suyu sodasi da icmiyorsun demek ki..kom[/QUOTE]
Aynımı yaaa?:( hergün mutlaka en az bir tane limonlu maden suyu içmeden duramıyorum.
-
[quote=bull market;181764]Aynımı yaaa?:( hergün mutlaka en az bir tane limonlu maden suyu içmeden duramıyorum.[/quote]
tipatip ayni. butun o ''yok surayi temizler yok burayi soker'' muhabbeti asitik hali yuzunden. o dedigin seyi bir de 2 gun agzi acik bir sekilde beklemis kola ile dene bakalim, ayni sonucu alabilecek misin?