-
Abd'de ıssızlık basvuruları bın kısı arttı (beklentı:+8 bın oncekı:-22 bın)
abd'de devam eden ıssızlık basvuruları 179 bın kısı azaldı (oncekı:-57 bın)
abd'de ıssızlık basvuruları toplam 434 bın kısı oldu (beklentı:440 bın oncekı:432 bın)
abd'de devam eden ıssızlık basvuruları toplam 4 mılyon 802 bın kısı oldu (oncekı:4 mılyon 981 bın)
-
Bu mobius değilmiydi bir iki ay önce İMKB düşecek diyen? benmi yanlış hatırlıyorum?
-
5 dakkada 2000 poz actılar vay be..
-
[quote=eksper;181777]cok cok özür dileyerek diyorumki bu piyasayı şortlayan kerizdir be.....buna bende dahilim....sinirlerim bozuldu kusura kalmayın....[/quote]
bu py de tırnak içinde (kerizlerin) kazandığını unutmayalım lütfen, ağa akıllı biz aklıyız bu durumda güçlü olan kazanır, etliye sütlüye karışmamak her devirde geçerlidir, aradan sıyrılırlar, buradada ön yargısız yatırım yapabilen mevzuya doğal olarak önde başlar, bunu bende henüz başaramadım, iktidara ön yargı ağaya ön yargı insanı tek taraflı olmaya itiyor, bu durumda short ağırlık kazanıyor, bunun burası hiç yeri deyil,........ bunu umarım sende biliyorsun ama iyi bir konu o yüzden gıdıklıyım dedim,
-
-
[quote=sazan;181785]Sazan Flatos.[/quote]
Muços grasyas...new turn
-
Acil 24.000 puana ihtiyacım var :) :(
-
-
[QUOTE=enorton;181787]Acil 24.000 puana ihtiyacım var :) :([/QUOTE]
Benim de...
69500-24000= 45500...
Olur mu ki acaba?
-
[quote=enorton;181787]Acil 24.000 puana ihtiyacım var :) :([/quote]
minimum hedef 36000 bendede :) 1 ocak 2011 de görüşürüz Pala:)
-
Forumda neredeyse kural oldu ama uygulamak zor oluyor, nedir? ne kadar çok kısa olupda yükselişten zırıldayan varsa uzun olacan, tersi ise ne kadar çok uzunda olupda düşüşten zırıldayan varsa kısa olacaksın, tepkilerde kımıldamadan duracaksın, ses kesilir gibi olur, ordan pala satırı sallamaya devam eder sen kazanırsın:) nasıl?
-
[quote=thracian;181789]Benim de...
69500-24000= 45500...
Olur mu ki acaba?[/quote]
cok süper olurdu vala :..: