-
[QUOTE=eksper;181777]cok cok özür dileyerek diyorumki bu piyasayı şortlayan kerizdir be.....buna bende dahilim....sinirlerim bozuldu kusura kalmayın....[/QUOTE]
hocam sen ben o olmasa nerden kazanacak :)) bız shortluyoz adamda basıyo yukarı.. yoksa kendın cal kendın oyna durumuna duser.. bence bu kadar paranın oldugu yerde buyuk eller bunun hesabınıcok ıyı yapıyordur.. yanı herkes yukselecek dıye oynasın yemınle dıbını buluruz 2 gunde bu pıyasanı.. amacları bellı ınsanları bıktırana ıllallah dedırtene kadar takılıyorlar yukarda.. takılacaklar da..
-
diş sağlığımdaki küçük proplemlerden dolayı .bugün tedaviye başladım.. temporarily out of service konumundayım ... işlem falan yok ... full flat .sorry ..
-
Şimdi bu gözlemin nersindeyiz sizce?
Bence ses kesilir gibi oldu dün bugün, bakalım yakındır hareket diyorum:) saygılar...
-
[QUOTE=bull market;181791]Forumda neredeyse kural oldu ama uygulamak zor oluyor, nedir? ne kadar çok kısa olupda yükselişten zırıldayan varsa uzun olacan, tersi ise ne kadar çok uzunda olupda düşüşten zırıldayan varsa kısa olacaksın, tepkilerde kımıldamadan duracaksın, ses kesilir gibi olur, ordan pala satırı sallamaya devam eder sen kazanırsın:) nasıl?[/QUOTE]
bence süper ama benimde sorunum geri çekilmemi yoksa düşüşmü onu görememek.sistem biliyoda gelde güven sisteme:)
-
Ahhaaa, açık pozisyon sayısıda artıyor nedense:) belkide hareket çoktan başladı bile:)
-
EFG geldi...69.410 ortalama ile 1.100 dene gömdü...
-
[QUOTE=thracian;181789]Benim de...
69500-24000= 45500...
Olur mu ki acaba?[/QUOTE]
Yok o hesabı daha önce yapmıştım ben :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=180494&postcount=804[/url]
-
[QUOTE=Rooks;181796]bence süper ama benimde sorunum geri çekilmemi yoksa düşüşmü onu görememek.sistem biliyoda gelde güven sisteme:)[/QUOTE]
Bu sorun herkes için geçerli...arada bi istirahat edip, risk iştahın artmasını bekliyeceksin, artıncada elin tuşa gidebilecek hale gelir, bana öyle oluyoda:..::..:
-
[quote=Astatin;181786]Muços grasyas...new turn[/quote]
Only SW portfolio is now flat my friend,
All three ziestems are long. Sorry Sorry. (Deep[B]erer [/B]reverse küskü)
-
[quote=sazan;181804]Only SW portfolio is flat my friend,
All three ziestems are long. Sorry Sorry.[/quote]
No problem. My systems are also long. :) Vamos a teabbas tierra sonada
-
69750 üzerinde tutunursa olursa shortcularin dikkatli olmasi gerekir...
-
[QUOTE=Astatin;181805]No problem. Vamos a teabbas tierra sonada[/QUOTE]
Patito, peripella, le porta...