-
[quote=sazan;181816][B]Deepererest[/B] küskü makes pain.:..: (Pala wants it. Is there anybody having such big küskü)[/quote]
makes pain for whom (the bells ring):..::..::..: i will put some action in his life..big? what is big?how many inches do you mean?aheheheh
-
[quote=TÜRKOĞLU;181815]kaporta :D[/quote]
Kaporta mokoko batlıcan
-
dar alanda kısa kesimler:)yine longuz direncin göbeğinden bence düşces ama sisteme uyum esastır allahtan stopum 300 pointer
-
[quote=enorton;181820]nedense birden parababası geldi aklıma... naptı ki, hintli uzmanlarına yazdırdığı sistem ne alemde acaba...[/quote]
hepimiz para babasıyız,hepimiz hintli uzmanız :D
saaa bişey olmasın :D
bak şimdi benimde aklıma engin sözmen geldi.o naaptı acaba?
-
[quote=enorton;181817]"Adamı hasta etme enorton" dedin sanırım :)[/quote]
Hayır...
Sonsuza kadar kumandan enorton... dedim:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;181815]kaporta :D[/quote]
Ca porta, carlione, cia and ciaaoooo...rooks nerde yaw...lelele
-
[quote=Astatin;181821]makes pain for whom (the bells ring):..::..::..: i will put some action in his life..big? what is big?how many inches do you mean?aheheheh[/quote]
We need largest one which is seen in the history of humanity.
I am talking about metres instead of inches. Peehh.
-
Palada otomatik pilota bırakmış piyasayı gözlerini dinlendiriyo heralde:..::..::..:başka açıklaması yok bu işin.
Ulem pala, şu mobius a para kazandırıyon da, burada ky yi sıkıştırmaktan vazgeçmiyon ya ne diyim sana:)
-
Diğer tarafa yazdım burayada yazayım 5 lik bozulma yerini 69500 çekti shortçu arkadaşlar biraz daha dikkatli takip etsin lütfen.
-
şimdi goruntu su sekılde 4200 apsd var oırtada .. burada long malıyetı yapan agaysa kı kesın agadır yoksa hangı maynak 4200 pozu burdan yukarı basar 500 pua ıcın.. ya ıyıce yukarı basacak bugun kı panık olusturabılsın bunun ıcın de bı seye ıhtıyacı var artık haberdı fısıltıydı yok ne bılem bıseyler ıste..
yada burda tutucak 90 k lık yedek sarjorun 5 ını kullanmısoolucak kı bu bıle pıyasanın daha cok yukselecegını gosterır..
yada son ıhtımal gun sonuna dogru spotu yuksek tutup elını bosaltacak bu rakam dusecek baska yolu yok ....
-
[QUOTE=Astatin;181825]Hayır...
Sonsuza kadar kumandan enorton... dedim:)[/QUOTE]
Kumandan deyince aklıma geldi :) Dün akşam [URL="http://www.imdb.com/title/tt0892255/"]Che: Part One[/URL] i izledim, şimdi sıra [URL="http://www.imdb.com/title/tt0374569/"]Che: Part Two[/URL] da...
Benicio Del Toro harika oynamış... Fidel'i oynayan eleman da harikaydı...
-
[quote=sazan;181827][COLOR=red]We need largest one[/COLOR] which is seen in the history of humanity.
I am talking about metres instead of inches. Peehh.[/quote]
for what kind of purposes?.dnganyway, we will receive excessive reaction from the forum..stop it... but love stupid:D:D