[quote=Larossıan;181840]moraliniz bozulmasın.:::[/quote]
niye bozulsunki? yoksa ayımı var:..::..::..:
Printable View
[quote=Larossıan;181840]moraliniz bozulmasın.:::[/quote]
niye bozulsunki? yoksa ayımı var:..::..::..:
birazdan sakine'nin silikonlari patlar.
[QUOTE=Astatin;181848]niye bozulsunki? yoksa ayımı var:..::..::..:[/QUOTE]
Pascal var... :(
[quote=nunu;181849]birazdan sakine'nin silikonlari patlar.[/quote]
.lelele.lelele.leleledar gelir sakineme dar gelirr, sakineme karyola dar gelir.lelele
long stop 68550 !
short şartı 67650 !
yeni yüksek yapan piyasa kuvvetlidir.. ( çin atasözü ) :)
[QUOTE=enorton;181820]nedense birden parababası geldi aklıma... naptı ki, hintli uzmanlarına yazdırdığı sistem ne alemde acaba...[/QUOTE]
geçen benimde aklıma geldi.o herif neydi öyle ya.fena dalga geçmiştim ama hatırlıyosan:)
Tl bazlı spot 30 için diren., dövizin o zaman ne olacağı konusu muallakta olduğu için, üç aşağı beş yukarı 81000 ila 96000 arası bişey oluyo görülüyor...
Dirençlere kadar yükselirsek eğer..
Bu durumda tahminde bulunmak istiyorum ve 87600 vobda görülür gözüküyor:), kriz felam olmazsa tabiii...saygılar...
[quote=Rooks;181854]geçen benimde aklıma geldi.o herif neydi öyle ya.fena dalga geçmiştim ama hatırlıyosan:)[/quote]
bence forum uzunca bir süre senin bağyan ve italyan olduğun dışında pek bir şey hatırlamaz..törkiş stayl.. :)
(daha doğrusu bayan olduğun ihtimali dışında bir şey hatırlamaz ki bence bu ihtimal 0) :):D
70000 üzeri kapanış palanın şanına şan katar...
Sazan SW'de 69.75'den short açar.
Vobun yeni başladığı zaman 3 ay psikolojik seans aldım sonra vobda işleme başladım.:..::..:
[QUOTE=nunu;181846]kisa devam.lelele[/QUOTE]
bugun benım tatılımın bıtısıydı nuninom :::
68775 long ettıydım demınkı grafa gore deminde 69750 short ettım hedefım buyuk deel amma istopum yakın hemde cok yakın