haydii nnunuşşşşşşşşşşşş..hala güçli turirrrr
Printable View
haydii nnunuşşşşşşşşşşşş..hala güçli turirrrr
[QUOTE=Astatin;181857]bence forum uzunca bir süre senin bağyan ve italyan olduğun dışında pek bir şey hatırlamaz..törkiş stayl.. :)
(daha doğrusu bayan olduğun ihtimali dışında bir şey hatırlamaz ki bence bu ihtimal 0) :):D[/QUOTE]
hala bayan diyo pesss
[quote=Rooks;181864]hala bayan diyo pesss[/quote]
yaww yok..bayan ihtimali sıfır dedimya mesajın altına:):)
Merhaba forumun güzel insanları yav! Bi türlü takip edemedim şööle çayımı içerek voba bakamadım. Ammaaaa 3 gün önce almış bulunduğum 67750 maliyetli lonk lar duruyor keyifler yerinde yani! [COLOR="Red"]YYLD[/COLOR]
70000 İNİN ÜZERİNE ATSIN BİRMİLYON ÇİÇEK AÇSIN DİYORUM! :..::..::..:
[QUOTE=Astatin;181865]yaww yok..bayan ihtimali sıfır dedimya mesajın altına:):)[/QUOTE]
hmm evet.o zaman kıyak geçim sana 70bini görürüz bugün.hadi iyisin, iyi günümdeyim:)
bu gün işlemlerim şöle oldu,
dünkü cortları 850 den çıktım,
800-900 arası malesef longu kaçırdım, bu defa
69050-69375-69675 den cort oldum, her durumda 70000 stobumdur,
ana portföyüm dolare longdur,
saygılarımla indregandi men. değ. ve men. değ. A.Ş,
Valla TR nin not arttırımıyla ilgili bir kurumdan haber düşcekmiş dedikodusu dolanmaya başlamış bu tür şeyleri hiç yazmayı sevmem ama kulağıma böle çalındı ii pompalıyorlar palalar... bu işin hakikaten poku çıkmaya başladı bazen burdan kazanılan paralara nalet okuyası geliyo insanın
[quote=Rooks;181867]hmm evet.o zaman kıyak geçim sana 70bini görürüz bugün.hadi iyisin, iyi günümdeyim:)[/quote]
AH şu erkekler:D:D:D
[QUOTE=Astatin;181870]AH şu erkekler:D:D:D[/QUOTE]
bi toplantı yapalım.elimde uziyle gelicem:).boks.
[quote=nunu;181846]kisa devam.lelele[/quote]
1 porsiyon kısa, 3 porsiyon uzun mu?:::
Yukarı hareketin devamı için bu saatten sonra ya akşma kadar 70200 leri görür yada yarın 70500 e doğru yükselir. tabiii bu durumda yarın sabah haberler imdada yetişir diye düşünüyorum, piyasa yukarı:) saygılar...
sakineye dokunsan buuummmmmmm