[quote=excali;181880][B]TÜRKOĞLU veya efiksçi kardeşler,[/B]
[B]bi palalı CAKE verebilir misiniz?[/B][/quote]
[IMG]http://i50.tinypic.com/5lrtxy.png[/IMG]
Printable View
[quote=excali;181880][B]TÜRKOĞLU veya efiksçi kardeşler,[/B]
[B]bi palalı CAKE verebilir misiniz?[/B][/quote]
[IMG]http://i50.tinypic.com/5lrtxy.png[/IMG]
[QUOTE=thracian;181883]Hay bu Matriksin de, bilgisayarin da...
Dow acildigindan beri iki dakika geriden takip ediyor yine. Ve daha da kötüsü trend bile cizemiyorum!
Ben de longlarimi 750`den kapadim. Simdilik flatim, 5 dkliklardaki trendi asagi kirarsa (artik gözümüzle takip edecegiz:)) kisalabilirim...[/QUOTE]
Abi matrikste problem yok
bence sen aksam matriksi kaldırıp yeniden yükle... Tabi USER klasörünün yedeğini almayı da unutma...
tarım dışı verisi hakkat kötü gelecek galiba. palanın şortları stoplatma konusunda baya bi acelesi var gibi görünüyor. :)
[quote=unlimitted;181889]tarım dışı verisi hakkat kötü gelecek galiba. palanın şortları stoplatma konusunda baya bi acelesi var gibi görünüyor. :)[/quote]
ya iyi gelirse:..:üüü:..:üüü:..:üüü
[QUOTE=enorton;181888]Abi matrikste problem yok
bence sen aksam matriksi kaldırıp yeniden yükle... Tabi USER klasörünün yedeğini almayı da unutma...[/QUOTE]
Haftasonu öyle yapayim bari...
Aksam bir kac grafiklerden birkacini cikardim.
Su anda 3 sistem, 3 EA calisiyor. Bunlar performansi cok etkiler mi?
[quote=unlimitted;181889]tarım dışı verisi hakkat kötü gelecek galiba. palanın şortları stoplatma konusunda baya bi acelesi var gibi görünüyor. :)[/quote]
Hee .. Ondan eksi makas yaptı.. Öptüm..:p
16:55 itibariyle...
[quote=Astatin;181890]ya iyi gelirse:..:üüü:..:üüü:..:üüü[/quote]
bak işte piyasa oyuncusu olmadığın nasıl belli.:..:
iyi gelirse pala malı teslim etmek için kullanacak tabii kü.
yani? ıkınsa sıkınsa 500 puan daha götürür. onca malı teslim edip ve bilahare şort poz alması için tarımda çalışan adam kalmaması gerek. :D
[quote=unlimitted;181894]bak işte piyasa oyuncusu olmadığın nasıl belli.:..:
iyi gelirse pala malı teslim etmek için kullanacak tabii kü.
yani? ıkınsa sıkınsa 500 puan daha götürür. onca malı teslim edip ve bilahare şort poz alması için tarımda çalışan adam kalmaması gerek. :D[/quote]
bir sorudan çıkarılacak ne kadar çok sonuç varmış:D:D:D piyasaya düşen mal iyi değildir:D:D:D
çatla patla sakine sakinem domuz gibi ehuheueheueu
[quote=thracian;181891]Haftasonu öyle yapayim bari...
Aksam bir kac grafiklerden birkacini cikardim.
Su anda 3 sistem, 3 EA calisiyor. Bunlar performansi cok etkiler mi?[/quote]
Denemesi baasit. Sistemleri çalıştırmadan Matriksi çalıştırarak dene.. Eğer algoritması karışık ise muhtemel..
[quote=Astatin;181896]bir sorudan çıkarılacak ne kadar çok sonuç varmış:D:D:D piyasaya düşen mal iyi değildir:D:D:D[/quote]
olmaa mıı! :..::..:
yannışşşşşşş.
piyasası olmayan mal iyi deeldir :D:D