[quote=Astatin;181919]puhahahahha...bu tanımı not aldım:..:[/quote]
al tabe,
mal: arz.
aha şunum var, alan var mı?
piyasa:
talep, yok almıyom daha ucuza verirsen alırım/ ver bakam şundan 2 kilo. :D
Printable View
[quote=Astatin;181919]puhahahahha...bu tanımı not aldım:..:[/quote]
al tabe,
piyasa:
talep, yok almıyom daha ucuza verirsen alırım/ ver bakam şundan 2 kilo. :D
zamanlama ne güzel deelmi tamda dışarısı düşüşe gecerken....her zamanki gibi.....bu kacıncı sayısını unuttum....
[QUOTE=SaNCaKTaR;181918]S&P den cevap yok öle bi haber hangi deLLama uyduruyor derse... .boks.[/QUOTE]
gedik yatırım ana sayfada var haber aman pardon haber gorunumlu fısıltı :)
[quote=nunu;181926]hayir simdi farz-i misal dow bugun 300 puan dustu diyelim, biz de lutfedip bir 300 puan duseriz herhalde.:::.[/quote]
Bizimkiler iştahlı alıyorsa , + kapatma olasıkları yüksek olabilir..
Boşu boşuna hareketler içinde piyasa,
Doğru dürüst 69000 altında kalamayan piyasa,
En sonunda 69000 üzerine gelen spot piyasa,
Yarına bir haberle rahatlıkla yukarı gidebilen bir piyasa
daa ne olsun?
ekranın karşısına yeni oturdum.. vay bee, garan 2007 zirvesinin üzerinde kapatacak günü.. anlaşıldı, bu imf sonuçlanana kadar piyasa hep çıkacak hep çıkacak..
[quote=unlimitted;181927]al tabe,
piyasa:
talep, yok almıyom daha ucuza verirsen alırım/ ver bakam şundan 2 kilo. :D[/quote]
cıııkk...
arz: melaba ben tontiş
talep: melaba ben ponpiş
hadi ikimiz buluşalım adımız ne olsun?hımmmm..ee piyasa olsun:..::..:
[quote=unlimitted;181922]bi de durağandan negatife düşürüyomuuuuuuuuş...:..::..::..::..:[/quote]
bak bu daha güzel ..... 65 de dururlar mı bılemem ...... şu kesin artık kriz falan hikayeee böyle krizlere can kurbann sıkışan piyasaları açmak için iyi bi yöntem buldu pala asrın Krizi... seyrediyorum camdan kar'ı bi de güzel yagıyor..lapa lapa diyor yaa şair... bende öyle izliyorum Flatt Flattt...:)
[quote=Cerphin;181933]ekranın karşısına yeni oturdum.. vay be garan 2007 zirvesinin üzerinde kapatacak günü.. anlaşıldı, bu imf sonuçlanana kadar piyasa hep çıkacak hep çıkacak..[/quote]
gız nerdesin gızzz...bugün forumda senin resmin dolaşıyordu mesaj mesaj:..::..:
[quote=Cerphin;181933]ekranın karşısına yeni oturdum.. vay be garan 2007 zirvesinin üzerinde kapatacak günü.. anlaşıldı, bu imf sonuçlanana kadar piyasa hep çıkacak hep çıkacak..[/quote]
dogru soylersin. imf belli olana kadar kisa girmemek lazim aslinda..
[quote=Astatin;181935]cıııkk...
arz: melaba ben tontiş
talep: melaba ben ponpiş
hadi ikimiz buluşalım adımız ne olsun?hımmmm..ee piyasa olsun:..::..:[/quote]
e bu benim tanımın aynısı? :D:D
[QUOTE=Astatin;181937]gız nerdesin gızzz...bugün forumda senin resmin dolaşıyordu mesaj mesaj:..::..:[/QUOTE]
ne resmi yawf..:confused:
yeni oturdum, daha okuyamadım bugünün mesajlarını.. ha okumaya kalksam bir saatte ancak okurum gerçi..:..: