[quote=unlimitted;181939]e bu benim tanımın aynısı? :D:D[/quote]
cııkkk:..::..::..:
Printable View
[quote=unlimitted;181939]e bu benim tanımın aynısı? :D:D[/quote]
cııkkk:..::..::..:
[QUOTE=nunu;181926]hayir simdi farz-i misal dow bugun 300 puan dustu diyelim, biz de lutfedip bir 300 puan duseriz herhalde.:::.[/QUOTE]
dow yukselırse sevıncımızden yukselırız düşerse üzüntüden yükseliriz ... .dng
2 aydır yedigim dayak sonucu ogrendıgım sey bu :)
[quote=Cerphin;181941]ne resmi yawf..:confused:
yeni oturdum, daha okuyamadım bugünün mesajlarını.. ha okumaya kalksam bir saatte ancak okurum gerçi..:..:[/quote]
valla bilmiyom..resmin geziyodu...maşallah ama yani...Türkiye güzeli yarışmasına girermişsin o fotoyla...ama resimdeki gözlerde lens vardı galiba:D:D
70.000 de 1098 adet satış bekliyor, alırlar mı acep :)
ister misiniz imf ile mutabakat saglanamadi haberi dussun yarin? istersinizzz, istersinizzzz:::
[quote=enorton;181945]70.000 de 1098 adet satış bekliyor, alırlar mı acep :)[/quote]
onun üztüne 1000 daha gelir onuda alırlar:..::..:
[QUOTE=Astatin;181944]valla bilmiyom..resmin geziyodu...maşallah ama yani...Türkiye güzeli yarışmasına girermişsin o fotoyla...ama resimdeki gözlerde lens vardı galiba:D:D[/QUOTE]
kafa bulma benle....dng.dng
Bu geceye flat girecegim ben,
bu piyasa beni asar:)
ama sistem portföyümde long girebilirim...
Tamam bu IMF işi savsakladı yine dediler bi not artırımı yakışır, gördüğünüz gibi yavaş yavaş ala ala yukarı yapsalar, hem güniçi hisse al sat yapanlar, hemde vobda al sat yapanlardan kurtulamayacaklar, en iyisi IMF haberi tarzı haber, olur vallaa:)
[quote=Astatin;181948]onun üztüne 1000 daha gelir onuda alırlar:..::..:[/quote]
sunun surasinda tarihi zirveye ne kaldi?:..:
Spot 100 gün içi en tepeden kapandı 54.972 hayırlı olsun :)
[quote=Astatin;181942]cııkkk:..::..::..:[/quote]
benim tanımı düşüne düşüne bi daha oku :D:D