[QUOTE=Astatin;181966]191...cerphin gız..resim bu.ama 191 nci sayfa sonrasına da bakman lazım..herkes senin resmin diyo valla...:D:D[/QUOTE]
yok yawf, ben bu kadar çirkin değilimdir..:D:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;181966]191...cerphin gız..resim bu.ama 191 nci sayfa sonrasına da bakman lazım..herkes senin resmin diyo valla...:D:D[/QUOTE]
yok yawf, ben bu kadar çirkin değilimdir..:D:D
[quote=nunu;181981]%1'e gerek var mi?:..:[/quote]
:) %1 çıkarsa, doğrudan katliam olur, yok o kaadr çıkmaz veya düşerse yavaş yavaş sıyıra sıyıra katliam olur:):)
[QUOTE=Astatin;181972]evet offline işlem bildirme kervanının son üyesi olarak;
dün histemli 69475 açılan kısalar 69100 den kavırma yapılıp longa dönülür..onlar 575 den maaesef histemli olarak kavırma yapılıp kısaya dönülür...sonra 725 den kısalara ciddi takviye yapılır... bunlar 875 den istoplanır ama... geceye 69975 den 1/5 kısa girilir.
ah şu histemler:)
[quote=Astatin;181986]:) %1 çıkarsa, doğrudan katliam olur, yok o kaadr çıkmaz veya düşerse yavaş yavaş sıyıra sıyıra katliam olur:):)[/quote]
akillimmmm, esas %1 cikarsa duseriz. hala anlamadin mi? puhahahaha:..:
[quote=YAVUZHAN;181970]70 bin öpücüğümü bu şövalye :)[/quote]
evet son saniye öpücüğü:)
[quote=enorton;181974]Sovalye abi hoşgeldin... bugün golu attık.. senin fotoğrafın üstüne bu video iyi gider :)
[URL]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=104250912925148&ref=mf[/URL]
Buarada oyumuzu kullanalım :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/7-ocak-gecesi-pozisyon-anketi-t5325.html?t=5325[/URL][/quote]
güzelmiş
[quote=excali;181973]Bu kim??:::[/quote]
palacık:..:
benim günlüklere hiç dokundurtmadı piyasa
neyse herkese iyi akşamlar
Dowa bu gece 10700 yakışır...
[quote=Cerphin;181985]yok yawf, ben bu kadar çirkin değilimdir..:D:D[/quote]
bende dedim o kadar..cerphin bu kaddar çirkin olamz diye ama inandıramadım :) özellikle fxci çok ısrar etti sen olduğun konusunda:..::..:
[quote=nunu;181988]akillimmmm, esas %1 cikarsa duseriz. hala anlamadin mi? puhahahaha:..:[/quote]
heheheheh......evet ama önce direkt katliam olur sonra düşeriz:..::..::..:
Herkese selam,sizleri uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum,güzel bir forum ,sizlerle birlikte yazmaktan mutluluk duyacam,gerçi çok değerli üstadlar var burda ben sadece iki yıldır vobun içindeyim onların yanında bana laf düşmez ama destekleyici yazılar yazarız ancak+.70000 long girmektende ayrı bir mutluluk duydum en son 68875 long forever long yaşasın long:)
piyasa bence imfyi değil..not artırımı beklentisini satın alayor..
[quote=QUEEN;181994]piyasa bence imfyi değil..not artırımı beklentisini satın alayor..[/quote]
KUIN graliçe,
1 ile 54 arasında bir sayı sölesene
[QUOTE=last trader;181993]Herkese selam,sizleri uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum,güzel bir forum ,sizlerle birlikte yazmaktan mutluluk duyacam,gerçi çok değerli üstadlar var burda ben sadece iki yıldır vobun içindeyim onların yanında bana laf düşmez ama destekleyici yazılar yazarız ancak+.70000 long girmektende ayrı bir mutluluk duydum en son 68875 long forever long yaşasın long:)[/QUOTE]
nickinizde last trader..70000long uyar..:p