- dow : zın zın zın
:..::..:
Printable View
- dow : zın zın zın
:..::..:
bu şarkı tüm 150 bine inananlara gelsin :..::..::..:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=vstFUUuiAS8[/URL]
[QUOTE=last trader;181993]Herkese selam,sizleri uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum,güzel bir forum ,sizlerle birlikte yazmaktan mutluluk duyacam,gerçi çok değerli üstadlar var burda ben sadece iki yıldır vobun içindeyim onların yanında bana laf düşmez ama destekleyici yazılar yazarız ancak+.70000 long girmektende ayrı bir mutluluk duydum en son 68875 long forever long yaşasın long:)[/QUOTE]
hoşgeldin last trader..
[quote=TÜRKOĞLU;182022]vade başından...[/quote]
Satıcılar dağınık,zaten pasta da zirveyi hedefliyo.lelele
[quote=Cerphin;182025]hoşgeldin last trader..[/quote]
hoşbulduk sayın jerphin,bu forum çok zevkli ve güzel,burdaki insanlarda güzel.Bir kardeşlik havası var Allah bozmasın.
Msnde de takılmıyoruz pek artık gökhan olmayınca,laf atanda olmuyor:)artık burdayım inşallah ama çok yazıpta kirlilik yapmam ben iyi bir okuyucumdur:)))
Sancaktar metin den haber varmı ne zamandır yok ortalıkta forekse alıştırdık paraya para demiyordur artık o msn de falanda denk gelmiyor
şaka bi yana forumda aşırı zarar yazan yoktur umarım...
[quote=enorton;182014]Bugün itibariyle Neses Vatan Sağolsun filminin dvdsi çıkmıştır... İzlemeyenler mutlaka izlesin... Şuana kadar izlediğim en iyi Türk filmi...[/quote]
patron hastayım senin şu işime yarayan hatırlatmalarına .brv
fragmanını 6 ay önce izleyip, sinemaya geldiğinde gidecektim fırsat olmadı, sonrada aklımdan çıkmış... şimdi dvd'sini indirip (eh ımm pardon tabiki satın alıp=P )hemen izleyim :D
Hoşgeldiniz Sayın last trader değerli yorumlarınızı bekleriz.
parıteler donmezse bu gecenın sonuna doğru ıyı bır duşuş gelebılır
ula pambıh yağmur olsan denize yağarsın..iyiki PM attık bi tane ha..naaptın kola fıçısına dayadın gırtlağı
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182020]bu filmle ilgili ilginç bir eleştri okumuştum.
filmdeki yüzbaşıyı ve dolayısı ile TÜRK askerini gülünç duruma düşürdüğü vs. şeklinde.
[B]filmi izlemedim[/B] ama sonlarında mı ne sanıyorum doktor kod adlı terörist yüzbaşını karakol baskınında bir odada mı ne sıkıştırıyormuş bizim yüzbaşı çaresiz bir şekilde gösteriliyormuş.sonra yüzbaşı teröristi arkadan vuruyorken mi vurmaya çalışıyorken mi ne teröristler önden ateş ediyormuş v.s. tamda hatırlamıyorum.
yine filmin bir sahnesinde bir askermi yüzbaşı mı ne ATATÜRK büstünü kucağına almış çaresizce yine oturuyormuş falan.yani bizim askerleri hep çaresizlik içinde falan göstermiş deniyor.
yani pekte sanıldığı gibi TÜRK askerini yücelten film değildi falan diyordu eleştirmen.
[B]ben izlemedim[/B] ama bunlar sadece okuduğum eleştiriden hatırladıklarım.
doğrudur yanlıştır bilmiyorum...ama eğer böyle ise çirkin bir durum...[/QUOTE]
Sen otur önce izle sonra kararını ver... Ben de bir çok yorum okudum.. sırf eksi sözlukte 20 den fazla sayfa okudum... Ve senin bahsettiğinin tam tersi yorumlar da vardı... Bu bir TSK tanıtım filmi ya da TSK belgeseli değil :) Sadece film ve bence çok başarılı...
Türk sinemasının ilk kez el attığı çok hassas bir konu... Dikkatli izlemek lazım, sen izle gel sonra
tartışalım...
Bence Türkiyenin en iyi sinema eleştirmeni olan Atilla Dorsay'ın film hakkındaki eleştirisi... Ama okumadan önce filmi izle...
[url]http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/Yazarlar/2009/10/31/sinir_karakolundan_insan_manzaralari[/url]