-
[quote=Astatin;182034]ula pambıh yağmur olsan denize yağarsın..iyiki PM attık bi tane ha..naaptın kola fıçısına dayadın gırtlağı[/quote]
pardon be asti 50 ya da 65 gündür (tam hatırlamıyorum) yıkanmıyordum hafif kokmaya başlamışım bi duş aldım be :D. ya su tasarrufu olsun diye yıkanmıyorum be.hayır postun zaten ıslanması için 2 ton su gidiyor,köpürt,durula derken ömerli barajının su seviyesini %10 aşağı indiriyorum her duşta :D
geçen kadir baba aradı kadir inanır deel lem topbaş topbaş...pamık etme eyleme dedi 2 ayda bir filan yıhan yaw dedi.bende eyi dedim halkım için ben kokmaya razıyım.hafif kaşıntı oluyor ama uzun süre yıkanmayınca :D
çok duygulandırdın beni be asti :o
-
[quote=Astatin;182034]ula pambıh yağmur olsan denize yağarsın..iyiki PM attık bi tane ha..naaptın kola fıçısına dayadın gırtlağı[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;182037]pardon be asti
[COLOR=red]çok duygulandırdın beni be asti[/COLOR] :o[/quote]
:confused::confused::confused::confused: niye duygulandın yawww..duygulancak ne yazmışım..hassas bir dönemindesin galiba:..::..::..:
-
slm degerlı arkadaslar içimden geldi yazayım dedim yazma geregi buldum işişmiz bu ne yapalım ayu mayu ama bekledi ayı saten adından belli ayıdır ama armut canı çekti çektigi zamanda yedi bazen ayva bazende armut ama ayı artık yeter dedi= boganın son nefesını bugün üfledi bagada saten dedıkı buraya kadarmış sahıplerim buraya kadar koş burdan sonra biz ayıyla anlaşırız dedı ve bogayı sattılar
sahsi görüşlerımı yazdım adet olsun ytd. saten benim yazımı okuyup ta yatırım yapan yatırımcı veya vob cu degıldır
-
[IMG]http://i50.tinypic.com/s4ti1k.png[/IMG]
-
DOW beklediğim hareketi yapıyor.sonlanan diagonalin son dalgası içinde artık (benim sayıma göre) v nolu dalganın alt c si yapılıyor...üst bant gün geçtikçe hafif yükseliyor yarın itibariyle 10.650 civarı...savrulduğunu varsayarsak 10.700...
bugün üst bant daha evvel belirttiğim 10.620 civarlarından geçiyor...
yıkıl artık be...midemizi alt üst ettin...aşağılık dow...
-
[quote=QUEEN;182041][IMG]http://i50.tinypic.com/s4ti1k.png[/IMG][/quote]
taam taam..kafama vurma 83000 i..iyiki bi lafını ettik ha..:..::..::..:
-
-
[QUOTE=Astatin;182043]taam taam..kafama vurma 83000 i..iyiki bi lafını ettik ha..:..::..::..:[/QUOTE]
boş konuşmuyorz...daaa..bişey gördük söylüyorz..dünyanın hiç bi borsasında bu ka ayu yok..bu ka çıkan borsa yok...dng..pela para basıyo..:mad:
-
[quote=QUEEN;182045]boş konuşmuyorz...daaa..bişey gördük söylüyorz..dünyanın hiç bi borsasında bu ka ayu yok..bu ka çıkan borsa yok...dng..pela para basıyo..:mad:[/quote]
valla benim palayla yaklaşık bir aydır seviyeli bir ilişkim var..sisteme uyup 4-5 sinyal para kazanıp, sonra şımarıp histeme dönüp geri veriyorum..yalnız şu var; 250-300 puan izleyen stop kullansaymışık köşeymişiz..neden? açtığım pozisyonlar genelde iyi kara geçiyor ama sonrasında hep şelale hanımın tanelerini beklediğimiz için göz doymuyor falan falan falan..
neyse yaw şu loto bana çıksında brakıyım bu işleri:..::..: forumdan da feleğin vurduğu bir kaç kişiyi kurtarayım..:D:D sistemide pamıh a miras brakırım artıkın...bir tankerde kola...:D
-
dow bide döner eksi kaparmış..yapmadığı iş değil..delidir......
-
Rakı isteyen varmı...vay **...susuzken hala öttürüyor adamı bu raki pambıh...breh...
-
[quote=Astatin;182049]Rakı isteyen varmı...vay **...susuzken hala öttürüyor adamı bu raki pambıh...breh...[/quote]
patron ne derdin varki susuz rakı içiyorsun :..: