51700 ün altı çok sağlam olacağı varsa bile bugün olmaz diye düsünüyorum
Printable View
Bu Trichet iki kelam edecek diye amma kastılar ha.:D
Bu Trichet iki kelam edecek diye amma kastılar ha.:D
satıcıların isteği azaldı yada öyle düsünmemiz isteniyor kim bilir
satıcıların isteği azaldı yada öyle düsünmemiz isteniyor kim bilir
[QUOTE=serkanyurttas;26538]satıcıların isteği azaldı yada öyle düsünmemiz isteniyor kim bilir[/QUOTE]
saticilarin istegi azalmadi tam tersi alicilarin istegi azaldi gormuyormusunuz her yukari gidiste mali patlatiyolar millete.
[QUOTE=serkanyurttas;26538]satıcıların isteği azaldı yada öyle düsünmemiz isteniyor kim bilir[/QUOTE]
saticilarin istegi azalmadi tam tersi alicilarin istegi azaldi gormuyormusunuz her yukari gidiste mali patlatiyolar millete.
herkes kısada bekliyor...
bu adamlar göz göre göre düşürürlermi...
yoksa ellerimi mahkum
günün sorusu........
herkes kısada bekliyor...
bu adamlar göz göre göre düşürürlermi...
yoksa ellerimi mahkum
günün sorusu........
Benim gözüme de öyle görünüyor. İkili dip de tamam. Uyumsuzluk da var. Shortlar da kapanıyor gibi ufak ufak. Spota doğru düzgün satış da gelmiyor. Herşey longu işaret ediyor gibi. Kaşınmaya başladım long için şeytan dürtüyor. Fakat iki gündür aynı dümen dönüyor. İnsan cesaret edemiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi dediklerim.
Benim gözüme de öyle görünüyor. İkili dip de tamam. Uyumsuzluk da var. Shortlar da kapanıyor gibi ufak ufak. Spota doğru düzgün satış da gelmiyor. Herşey longu işaret ediyor gibi. Kaşınmaya başladım long için şeytan dürtüyor. Fakat iki gündür aynı dümen dönüyor. İnsan cesaret edemiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi dediklerim.