-
[quote=Astatin;182049]Rakı isteyen varmı...vay **...susuzken hala öttürüyor adamı bu raki pambıh...breh...[/quote]
hiç içmedim rakı...kokusuna dayanamıyorum...muhtemelen kendisinede dayanamam :D
bi akşam buluşup demlenelim be asti...bildiğim süper soğuk kola servisi yapan bir kolahane var.gelirken yanında multipass yüklü leptopunuda getir olur mu yafrim.muhtemelen sen bardağın yarısına geldiğinde ben sıvışırım leptopunla.sattığın tablet senide uyutur herhalde deel mi :D
-
[quote=YAVUZHAN;182051]patron ne derdin varki susuz rakı içiyorsun :..:[/quote]
...ben rakiyi üzgünken değil, neşeliyken içerim patronaj..üzgünsem genelde uyurum:..::..::..: neden neşeliyim konusu ise kesinlikle bors aile alakalı değil..ehehehehe
-
:)[quote=TÜRKOĞLU;182052]hiç içmedim rakı...kokusuna dayanamıyorum...muhtemelen kendisinede dayanamam :D
bi akşam buluşup demlenelim be asti...bildiğim süper soğuk kola servisi yapan bir kolahane var.gelirken yanında multipass yüklü leptopunuda getir olur mu yafrim.muhtemelen sen bardağın yarısına geldiğinde ben sıvışırım leptopunla.sattığın tablet senide uyutur herhalde deel mi :D[/quote]
:..::..::..: sen Xl değilmiydin lem... sen hiçbiryere sıvışamayın:..:yalnız benim leptopdakilerde hepisi MTX de şifreli..sadece şifrelide değil.. 3 ayda bir expire olma kodu var içinde. açık halleri taşınabilir bir diskte ve evd edeğil...... 3 ayda yırtarım diyosan nema problema
(Bence SAZAN ı soymak için ortak plan yapalım..hep söylüyorum )
Rakı içmeyen, balık yemeyen, kırmızı et yemeyen insanları hakkaten anlamıyorum yaw...ilginç yani.. (Rakı yı inanç meselesinden içmeyenler ayrı)
-
[quote=Astatin;182053]...ben rakiyi üzgünken değil, neşeliyken içerim patronaj..üzgünsem genelde uyurum:..::..::..: neden neşeliyim konusu ise kesinlikle bors aile alakalı değil..ehehehehe[/quote]
maşallah diyeyim o zaman.. +.
-
[quote=YAVUZHAN;182055]maşallah diyeyim o zaman.. +.[/quote]
yaww yok yannış anlama olmasın..neşe olayı işle ilgili....:p:p
-
sazans sistems uygulayan is not buluneybil..astii..sana didim..
-
[QUOTE=Astatin;182056]yaww yok yannış anlama olmasın..neşe olayı işle ilgili....:p:p[/QUOTE]
hayırdır, iki gün bankaların sistemlerini felce uğrattığın için terfi mi aldın..:::
-
[quote=QUEEN;182058]sazans sistems uygulayan is not buluneybil..astii..sana didim..[/quote]
SAZAN is buluneybıl:..::..: uygulayın uygulamayın o ayrı... piiii..kulakları çııınn çııınnnnnn çınlıyordur SAZAN ın:..:
-
[quote=Cerphin;182059]hayırdır, iki gün bankaların sistemlerini felce uğrattığın için terfi mi aldın..:::[/quote]
bir kere kesinlikle iki bankanın sistemini aynı anda çökertmedik :):..:
kişisel becerimle ! çökertme yaptığım tarih çook yıllar önceydi..:)
yılbaşından önce olan olayın benle alakası yok..şirketle de %49 ilgili..hatanın çoğu bankada:..::..: biz masumuz...vididintduit:..:
senn bunları brak..resmin foruma afişe olduktan sonra kaç evlenme teklifi aldın onu de.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=Astatin;182061]bir kere kesinlikle iki bankanın sistemini aynı anda çökertmedik :):..:
kişisel becerimle ! çökertme yaptığım tarih çook yıllar önceydi..:)
yılbaşından önce olan olayın benle alakası yok..şirketle de %49 ilgili..hatanın çoğu bankada:..::..: biz masumuz...vididintduit:..:
[COLOR="Red"]senn bunları brak..resmin foruma afişe olduktan sonra kaç evlenme teklifi aldın onu de.[/COLOR]lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
hiç teklif alamadım daha..üüwwwüüü:D:D
ee sen de bulmuşken biraz daha güzel bir resim bulamadın mı.. bak, evde kalcam senin yüzünden...boks..boks.:..::..:
-
resimdeki kız gayet güzel ya bence :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;182063]resimdeki kız gayet güzel ya bence :)[/QUOTE]
bu bir teklif mi..::: yok beahh sen daha geçenlerde evlendiydin.. üüwwwüüü:..:
şu gündüzleri çıkan evlendirme programının adı neydi.. nasıl başvuruluyor oraya..:..: paralar suyunu çekmek üzere:..: acilen kapital bulmam lazım.. tercihen 60 yaş üstü ve bana vob'da batırabilmem için birkaç milyon kapital sağlayabilecek biri aranıyor..:..::..: