-
[quote=Cerphin;182065]bu bir teklif mi..::: yok beahh sen daha geçenlerde evlendiydin.. üüwwwüüü:..:
şu gündüzleri çıkan evlendirme programının adı neydi.. nasıl başvuruluyor oraya..:..: paralar suyunu çekmek üzere:..: acilen kapital bulmam lazım.. tercihen 60 yaş üstü ve bana vob'da batırabilmem için birkaç milyon kapital sağlayabilecek biri aranıyor..:..::..:[/quote]
valla ben bir TV kurup seni ekonomi programı sunucusu yapmak istiyordum..cnbc e nin ismet i gibi yani....:..::..: ama bu seni kesmez anladığım kadarıyla:))):))):)))...tepemi attırdığın zamanda Baybars SEZEN i konuk olarak çağırıp, 1 saat onu dinlemek zorunda brakcaktım seni..ama..nesye artık kadderr
-
[QUOTE=Astatin;182066][COLOR="Red"]valla ben bir TV kurup seni ekonomi programı sunucusu yapmak istiyordum..cnbc e nin ismet i gibi yani.[/COLOR]...:..::..: ama bu seni kesmez anladığım kadarıyla:))):))):)))...tepemi attırdığın zamanda Baybars SEZEN i konuk olarak çağırıp, 1 saat onu dinlemek zorunda brakcaktım seni..ama..nesye artık kadderr[/QUOTE]
hee yap lütfen..:D baksana burçak önder'e milyonlarca teklif yağıyormuş..::::::
-
ha akşamlarıda mutlu aile relaliti şov yayını yapardık...programın adı KUIN ve HAŞIN ENİŞTE :) eheheheeh..FXci, seans öncesi türkçe, seans esnasında graf dersi verirdi misal...var abiicm var..forumda potansiyel çok..borsa yorumunu zaten herkes yapar nerdeyse..ekstralar; yavızhandan iddaa ve altılı, jani'den ağa gerilim diyalogları :), selçuklu talk show, pmabıhla yemek saati, SAZAN dan n inci derece diferansiyel denklem çözüm dersleri, püüüüüüü...ve daha nicesi :)
-
[quote=Cerphin;182065]bu bir teklif mi..::: yok beahh sen daha geçenlerde evlendiydin.. üüwwwüüü:..:
şu gündüzleri çıkan evlendirme programının adı neydi.. nasıl başvuruluyor oraya..:..: paralar suyunu çekmek üzere:..: acilen kapital bulmam lazım.. tercihen 60 yaş üstü ve bana vob'da batırabilmem için birkaç milyon kapital sağlayabilecek biri aranıyor..:..::..:[/quote]
resimden anladığım kadarıyla daha çok gençsin cerphin,hele bi 30 a yaklaşta o zaman düşünürsün evliliği :)
doğru hatırlıyorsun ben tazeyim daha,nisanda evlendim..
-
dow a bak sen 10600 üstü kapadı..
gol olur :)
-
[quote=YAVUZHAN;182069]resimden anladığım kadarıyla daha çok gençsin cerphin,hele bi 30 a yaklaşta o zaman düşünürsün evliliği :)
doğru hatırlıyorsun ben tazeyim daha,nisanda evlendim..[/quote]
nneeeeee tazesi....eski topraklar derki evli olduktan sonra ha 6 aylık ha 60 yıllık...:..::..:
ya bu arad bi dakka..resimdeki cerfinmi:eek::eek: hadi beeee:cool::cool::cool:
:p:p:p:p:D:D:D şşşşşşşşşşşşşş şaka dimi şaka de:cool::D:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;182069]resimden anladığım kadarıyla daha çok gençsin cerphin,hele bi [COLOR="Red"]30 [/COLOR]a yaklaşta o zaman düşünürsün evliliği :)
doğru hatırlıyorsun ben tazeyim daha,nisanda evlendim..[/QUOTE]
heheheee 30'u devirdik biz..:..: yakında 33 olacağız..:)))
33 yaşına gelmiş biri türkiye standartlarına göre evde kalmış oluyor di mi.. üüwww:D:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;182070]dow a bak sen 10600 üstü kapadı..
gol olur :)[/quote]
yeter artık out olsun, ofsayt olsun, gol olmasın yetti be...dalacam sahaya artık az kaldı :D
-
[quote=Cerphin;182072]heheheee 30'u devirdik biz..:..: yakında 33 olacağız..:)))
33 yaşına gelmiş biri türkiye standartlarına göre evde kalmış oluyor di mi.. üüwww:D:D:D[/quote]
ben seni evli diye düşünmüştüm...köpüş naapıyor eşşek gader olmuştur :D...kapital kalmadıysa onu mezbahaya satabilin aslında eti butu yerindeyse tabii :D
çin'e git havada karada kaparlar onu :D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182073]yeter artık out olsun, ofsayt olsun, gol olmasın yetti be...dalacam sahaya artık az kaldı :D[/QUOTE]
sen kendin demedin mi teee bir ay önce hedef 72.000 diye...dng
-
[quote=Cerphin;182075]sen kendin demedin mi teee bir ay önce hedef 72.000 diye...dng[/quote]
eeet...eşşeklik paraylan deelki :o
hatırlıyorum çalışmayan bir OBO var ve hedefi boyun mesafesi kadar baş üstüne ekleyin demiştim...o da kabaca 72-73 arası bişey ediyordu...
en son 63.900 LONG yapıp panikle 63.700 STOP yaptım...200 puana panikledim.halbuki 200/300 pıvandan tırsacak adamda değilim ama işte aması var...ve o gün 63.550 dedi yukarı döndü...içim yanıyor sus deşme yaramı...
-
ben hepinizi meşhur edeceğim merak etmeyin :)