yarın kac bin puvan cıkarız acaba....imf var notlar artacak falan filan....
Printable View
yarın kac bin puvan cıkarız acaba....imf var notlar artacak falan filan....
iyi geceler...
Ben Burçak Hanım'ı çok beğeniyorum...
Bu forumun değerli ağabeyleriyle gidip isteyebilirmiyiz?
verirler mi acaba?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182074]ben seni evli diye düşünmüştüm...köpüş naapıyor eşşek gader olmuştur :D...kapital kalmadıysa onu mezbahaya satabilin aslında eti butu yerindeyse tabii :D
çin'e git havada karada kaparlar onu :D[/QUOTE]
benim köpüş, tam 22 kiloluk kübüş oldu..:))) iyice göbek yaptı..:..:
bir görsen tam fırlama oldu.. manyak seviyorum yaa..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i355627_03112009-009.jpg[/IMG]
[quote=eksper;182078]yarın kac bin puvan cıkarız acaba....[/quote]
hergün ortalama 1.000 puan koyuyor arkadaşlar.yarında hiç değilse bu kadar koyarlar sanıyorum...71.000 cepte gibi 72-73 olur mu?
olmaz diyemiyoruz malesef...milletin canına ot tıkadı PALA ve yarenleri .dng
al-sat-tut-hopla-zıpla tavsiyesi değildir.sadece olmasını istemediğim ama olacağını düşündüğüm şeylerdir.
[quote=Larossıan;182031]Hoşgeldiniz Sayın last trader değerli yorumlarınızı bekleriz.[/quote]
Sayın larossıan hoşbulduk,sizin okadar çok isabetli yorumlar ve nokta destek dirençlerinizin yanında benim yorumlar hiç kalır ben piyasacıyım o nereye ben oraya sizin sitemleriniz ve teknik yorumlarınız harika,ve çok başarılısınız,başarıların devamını dilerim.
bak şuna pambık.. ben karnını gıdıklayarak seveyim diye böyle bayılır yatar önüme..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i355640_21102009-003.jpg[/IMG]
[quote=Cerphin;182085]bak şuna pambık.. ben karnını gıdıklayarak seveyim diye böyle bayılır yatar önüme..[/quote]
kendinden geçmiş bu yafu...sankim vob ta tek trade ile 20.000 pıvan kaldırmış gibi :D:D:D:D:D
a fiyıl guuud! nı nı nı nı nı nı :D:D:D:D
[quote=Cerphin;182072]heheheee 30'u devirdik biz..:..: yakında 33 olacağız..:)))
33 yaşına gelmiş biri türkiye standartlarına göre evde kalmış oluyor di mi.. üüwww:D:D:D[/quote]
yok be cerphin daha baharındaymışsın ne evde kalması saçmalama,daha geçenlerde benle yaşıt kuzenim evlendi,kız 31 yaşındaydı darısı senin başına.lelele
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182087]kendinden geçmiş bu yafu...sankim vob ta tek trade ile 20.000 pıvan kaldırmış gibi :D:D:D:D:D
a fiyıl guuud! nı nı nı nı nı nı :D:D:D:D[/QUOTE]
ne tradeler ediyoruz biz onla bir bilsen.. oğlum pati ver diyorum, sağ patisini verirse alış, sol patisini verirse satış yapıyorum.. kıçını dönüp giderse de flat kalıyorum..:..:
[quote=iyi çocuk;182080]iyi geceler...
Ben Burçak Hanım'ı çok beğeniyorum...
Bu forumun değerli ağabeyleriyle gidip isteyebilirmiyiz?
verirler mi acaba?[/quote]
yalnız değilsin dostum :)
ama ben benel hanımı daha çok beğeniyorum :..:
[quote=türkoğlu;182073]yeter artık out olsun, ofsayt olsun, gol olmasın yetti be...dalacam sahaya artık az kaldı :d[/quote]
sen daha flat ta mısın yoksa,
[QUOTE=last trader;182088]yok be cerphin daha baharındaymışsın ne evde kalması saçmalama,daha geçenlerde benle yaşıt kuzenim evlendi,kız 31 yaşındaydı darısı senin başına.lelele[/QUOTE]
yok beah şaka bizimkisi.. Allah isteyenlere versin, benden yüz milyon uzak olsun..:)))
ee yüz milyonluk biri çok da uzak olmasın tabi..:..::..: