[quote=YAVUZHAN;182090]yalnız değilsin dostum :)
ama ben benel hanımı daha çok beğeniyorum :..:[/quote]
Yenge okumasın abi.lelele
Printable View
[quote=YAVUZHAN;182090]yalnız değilsin dostum :)
ama ben benel hanımı daha çok beğeniyorum :..:[/quote]
Yenge okumasın abi.lelele
Açılışta zirve tazelermiyiz 70300 uyar bana:)
[quote=last trader;182093]Yenge okumasın abi.lelele[/quote]
:..::..:.boks.
[quote=Cerphin;182092]yok beah şaka bizimkisi.. allah isteyenlere versin, benden yüz milyon uzak olsun..:)))[/quote]
ne spekülatörler ne foncular istedide varmadım desene :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;182096]ne spekülatörler ne foncular istedide varmadım desene :..:[/QUOTE]
yok vardım da..:D ben paralarını vob'da batırınca kapının önüne koydu..:..::..:
[quote=Cerphin;182092]yok beah şaka bizimkisi.. allah isteyenlere versin, benden yüz milyon uzak olsun..:)))[/quote]
evliliğin çok güzel yanlarıda var güzel olmayan yanlarıda...
bir kere eğer istenirse ve ALLAH nasip ederse çocuk olayı bambaşka..anne baba olmak onu büyütmek,büyüdüğünü görmek bambaşka,ilerde yaşlanınca sana sahip çıkacak olan evlatlarındır (tabii hayırlı evlatlarsa),ama çocuğun yoksa ve yaşlanınca sana kim bakar,ihtiyaçlarını nasıl giderirsin?ayrıca eşinle iyi anlaşıyorsan süper gezme,tozma, sohbet, muhabbet...yanlızlık ALLAH'a mahsus derler çok doğru söz...
zor yanlarıda var evliliğin...bir kere sıkıya gelemeyen bir kişilikseniz evlilik size göre değil demektir.öyle saldım çayıra mevlam kayıra hayatı yok.sizinle birlikte başklarıda yaşıyor aynı çatı altında,paylaşılan sorumluluklar v.s. var...hadi deyince kafanızı alıp başka diyarlara gidemezsiniz...nereye gidecen? çoluk,çocuk,eşin ne olacak? v.s.
iyi düşünmek lazım evlenmeden evvel...artılarıda var eksileride...
Şimdi etikette gördümde hexen baba nerde 74000 yersini görecekmiyiz olsada bir grafik patlatsa harika grafikleri vardı.
[quote=TÜRKOĞLU;182099]evliliğin çok güzel yanlarıda var güzel olmayan yanlarıda...
bir kere eğer istenirse ve ALLAH nasip ederse çocuk olayı bambaşka..anne baba olmak onu büyütmek,büyüdüğünü görmek bambaşka,ilerde yaşlanınca sana sahip çıkacak olan evlatlarındır (tabii hayırlı evlatlarsa),ama çocuğun yoksa ve yaşlanınca sana kim bakar,ihtiyaçlarını nasıl giderirsin?ayrıca eşinle iyi anlaşıyorsan süper gezme,tozma, sohbet, muhabbet...yanlızlık ALLAH'a mahsus derler çok doğru söz...
zor yanlarıda var evliliğin...bir kere sıkıya gelemeyen bir kişilikseniz evlilik size göre değil demektir.öyle saldım çayıra mevlam kayıra hayatı yok.sizinle birlikte başklarıda yaşıyor aynı çatı altında,paylaşılan sorumluluklar v.s. var...hadi deyince kafanızı alıp başka diyarlara gidemezsiniz...nereye gidecen? çoluk,çocuk,eşin ne olacak? v.s.
iyi düşünmek lazım evlnemeden evvel...artılarıda var eksileride...[/quote]
Çok güzel özetlemişsin abi evliliği benimde 2 yaşında bir oğlum var harika birşey,insana hayat veriyor,umutsuz olduğum zamanlarda gözlerine bakıyorum baba demesi beni hayata bağlıyor.
Benimde yaklaşık bir ayım kaldı baba olmaya valla nasıl bir heyecandır anlatamıyorum bir de doğunca neler olacak hiç düşünemiyorum allahım herkese hayırlı sağlıklı ve başarılı evlatlar versin inşallah:)
[quote=last trader;182101]Çok güzel özetlemişsin abi evliliği benimde 2 yaşında bir oğlum var harika birşey,insana hayat veriyor,umutsuz olduğum zamanlarda gözlerine bakıyorum baba demesi beni hayata bağlıyor.[/quote]
ALLAH bağışlasın...herkesinkini...
benimde oğlum var abisi 3,5 yaşında ellerimde büyüyor.doğduğundan beri hiç ayrılmadım kendisinden.1 ay kadar bir seansa gittim onun haricinde hep evdeydim...
bak hem çocuğuma bakıyorum,hem burada trade etmeye çalışıyorum,hem foruma laf yetiştiriyorum...bende yok yok :D
bazen gelip soruyor baba bugün para kazandın mı diyor...yok oğlum bugün kucağa aldı PALA amcan bizi diyorum.doğruya doğru :D
[quote=TÜRKOĞLU;182103]ALLAH bağışlasın...herkesinkini...
benimde oğlum var abisi 3,5 yaşında ellerimde büyüyor.doğduğundan beri hiç ayrılmadım kendisinden.1 ay kadar bir seansa gittim onun haricinde hep evdeydim...
bak hem çocuğuma bakıyorum,hem burada trade etmeye çalışıyorum,hem foruma laf yetiştiriyorum...bende yok yok :D
bazen gelip soruyor baba bugün para kazandın mı diyor...yok oğlum bugün kucağa aldı PALA amcan bizi diyorum.doğruya doğru :D[/quote]
Allah bağışlasın seni ben diğer forumdan tanıyorum durumunu biliyorum abi,Allah kolaylık versin:)
[quote=vobarey;182102]Benimde yaklaşık bir ayım kaldı baba olmaya valla nasıl bir heyecandır anlatamıyorum bir de doğunca neler olacak hiç düşünemiyorum allahım herkese hayırlı sağlıklı ve başarılı evlatlar versin inşallah:)[/quote]
Dünyanın en güzel varlığı anlatılmaz abi çok farklı bir duygu,allah analı babalı büyütsün şimdiden,sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.lelele