[IMG]http://i48.tinypic.com/zirm1h.jpg[/IMG]
enter-hasan...:) apsd de eksi...
Printable View
[IMG]http://i48.tinypic.com/zirm1h.jpg[/IMG]
enter-hasan...:) apsd de eksi...
[quote=TÜRKOĞLU;182199]neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...[/quote]
Es en pi var arada..
[quote=TÜRKOĞLU;182199]neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...[/quote]
s&p var daha. o da not arttirabilir.
Günaydin arkadaslar...
Shortculari kurtaracak tek sey sanirim bu acilistaki boslugun kapanip günü eksi kapamamiz olur... Ne de güzel bir trend dönüsü olur ama:)
hareketler anormalleşti..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,3 tik üstten 5 tik alttan kim nereden denk getirirse..
bu arada stop seviyesi 2000 puan aşağıda kaldı :)
Puvah bu iş iyice maskaralık oldu,......
aha asti...70.600 e alış yazarsan gelir....:::
[quote=YAVUZHAN;182204]hareketler anormalleşti..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,3 tik üstten 5 tik alttan kim nereden denk getirirse..
bu arada stop seviyesi 2000 puan aşağıda kaldı :)[/quote]
herkes buldugunu--------- yani:..:
675 den cortladım tamamen duygusal, bende böyle kutluyorum bu not artırımını, günükte TSF side var tabi, yani dünden biliyordu bu adamlar, öyle deyilmi,....
[quote=nunu;182202]s&p var daha. o da not arttirabilir.[/quote]
o artırmadan önce ağzından köpükler çıkan (APSD'den gördüğüm kadarıyla 2000 kontrat çakan) pela piyasayı ucuzdan mal almak için bi 1000 puan aşağı çakar mı? ::::::
he çakar! :::
[quote=abka;182206]aha asti...70.600 e alış yazarsan gelir....:::[/quote]
asla pasif emir brakmam tahtada..ya o an ya hiç:Dstopda eyle..
yaf bu adamlar su katılmamıs ** resmen .. bu kadar gazla yukarı basıp sadece poz kapatmaya zorlayarak ınsanlarla dalga gecıyolar.. fıyat zırt dıye dusuyo.. ve ısın garıp tarafı bunu yapana kadar fıyatı tepede tutuyolar..
allahtan shortlamayı kestım cok canım yanacaktı bu surecte.. ımf haberı gelene kadar da kolay kolay shortlamam.. ama bu adamların yaptıkları cok zoruma gıdıyo..
allah shortcu kardeslere sabır versın.. en temızı beklemek toplu gaza gelıslerde hareket etmek her kosulda zarar ettırıyor..