dax direnç:4260 destek:4200
Printable View
dax direnç:4260 destek:4200
5 dakikalık sistemim short ama cok nazlı her an long diyebilir
[QUOTE=eorkunb;80261]hangı kurum turkmen?[/QUOTE]
yatırım finans
benimkide long, ama buda nazlı heran short diyebilir :)
[QUOTE=gacırt;80272]saldıranların kendini bilmez veletler olduklarını hiç sanmıyorum :..:[/QUOTE] O zaman Aklı başında insanların böyle çocukça işlerle işi ne? Beden yaşı büyük akli yaşı küçük de olabilir.
[quote=SEREN I;80201]potansiyel hedefler...aşağıda 31500...yukarda....34600......kabaca 1500 puan....
iki gün içinde bu hedeflere çarpabiliriz....
soru şu...önce yukarı çarpıp geri mi geleceğiz......yoksa doğrudan aşağı mı.......bu tablo önümüzde olsun....cumaya kadar.....sonrasında 31500..desteği de aşağı delinebilir.....[/quote]
31900 pivot....üstü long...altı şort....
siteye yapılan saldırıyı lanetliyorum...
bu durum da şahsım adına daha aktif olma kararı alıyorum..seviyeli ve aktif arkadaşlar....UBS wachoia ortaklık görüşmesi olumlu...dow chemical karı olumsuz etki yaptı abd..de...+.
33125 ile 32625 arasına sıkıştık,ne tarafa kırarsak yön o tarafa...[B]bence...[/B]
tekrar long, bir daha aynı bolgede dolanırsa kapanısa yakın poz alacagım,flate gececegım..
faiz...15.44
brent..44.18
dolar .1.64.55
bu durum yukarı zorlamayı gerektirebilir..ubs ortaklık beklentisinide ilave edin...kısa vade yukarı ihtimal artar.....
30 dak W formasyonu oluştu, formasyonseverlere duyurulur...
Spotumuz da al sinyali vermiştir hayırlı olsun.
en bariz formasyon 60.dk.lıklarda....aşağı kanal ...60..dk..graf..pls...
33.300 yolu göründü bakalım, fazlası mal ittirme operasyonu olur diyorum, saygılar..
systems
5 dakk long
15 dakk sınır
gun short
gonderdim grafta onem yeresi 32950 yeresi oldu...
ben flat duryorum
Ne olursa olsun, yarın 31500 lerdeyiz diyorum,,, bugün oyalayacaklar anlaşılan,,, gün short olduktan sonra kısacılara korku yok bence, saygılar.
[QUOTE=SEREN I;80284]en bariz formasyon 60.dk.lıklarda....aşağı kanal ...60..dk..graf..pls...[/QUOTE]
15 dakk graf detay detay baktımı bole
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/kanall61ce7.png[/IMG]
yukardaki 15 dakk graf baktımı 32950 üstesi kalma yukarya potans etcek amma beyaz kanal traders long etme engel olur.. long icun/short stop icun beyaz kanal direnc 32300 yeresi yukarya kırma bekleyen traders var..
vadeli GÜNLÜK...sanki tüm yollar ROMA'ya çıkıyor gibi.
[quote=hexen;80288]15 dakk graf detay detay baktımı bole
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/kanall61ce7.png[/IMG][/quote]
teşekkürler..sn.hexen burdada gözüküyor....aşagı flama yukarı gider...kanalın üstü hedeftie...ordan sonra planlarım hazır...gece bakarız....
hexen sen varya hepimizden gençsin...delikanlı hexen ...
kısaları kapattım, yanlız alım yapmıyorum:)
[quote=SEYYAH;80290]vadeli GÜNLÜK...sanki tüm yollar ROMA'ya çıkıyor gibi.[/quote]
c noktasına vurmasını bekliyorum..sonrası grafiğe çok yakın..................
yukarıdaki grafikte ne düşüşler ne çıkışlar İTKİSEL değil.yani corrective yapıda 3-3-3 a/b/c şeklinde görünüyor.
bu da bize bir ÜÇGEN sıkışmayı gösteriyor.ÜÇGENLER B ve 4. dalgalarda görülür yani aşağı kuvvetli bir C veya 5 gelmeli...
yani yeni DİP...ve bence 2009 un son düşüşü...ardından 9 ay belki 1 yıllık bir AYI RALLİSİ...
ELLIOTT'u sevmeyen ölsün! (ölsün kısmı latifedir :p )
ralli ralli ralli .. 5 -15 -dk alda ...
[QUOTE=jerfin;80292]kısaları kapattım, yanlız alım yapmıyorum:)[/QUOTE]
jerf 5 dakikalık sistemim long dedi benimde ama flatım
[quote=SEYYAH;80294]yukarıdaki grafikte ne düşüşler ne çıkışlar İTKİSEL değil.yani corrective yapıda 3-3-3 a/b/c şeklinde görünüyor.
bu da bize bir ÜÇGEN sıkışmayı gösteriyor.ÜÇGENLER B ve 4. dalgalarda görülür yani aşağı kuvvetli bir C veya 5 gelmeli...
yani yeni DİP...ve bence 2009 un son düşüşü...ardından 9 ay belki 1 yıllık bir AYI RALLİSİ...
ELLIOTT'u sevmeyen ölsün! (ölsün kısmı latifedir :p )[/quote]
2009 un son düşüşü iddialı..hiçbir grafik bunu söylemez...9 ay veya 1 yıllık ayı rallisi olmaz...yahu boğa piyasası bile bazen o kadar sürmüyor....elliot sayımı ise bence doğru.....doğruya doğru..yanlışa yanlış..
Ağır kitle harekete geçti galiba.
yapı kredi fırfıra başladı yine..
şimdi 32950..nin altına bir daha gelmemeli.....py okuyor ya..
gelirse....ne yaparım yazmam.......
[QUOTE=mersiyk;80296]jerf 5 dakikalık sistemim long dedi benimde ama flatım[/QUOTE]
ben de flatım.. biraz izleyelim bakalım..
FLAT izliyorum.çünkü ortalık SİSLİ...önümde bir PLANS var şimdi sadece piyasa önümdeki bu plansa göre ilerliyor mu ilerlemiyor mu bunu izliyorum.çünkü yanlış plansa bakıyorda olabilirim.o zaman öperler.
baktım ilk hareket doğru, ikincide doğru ise üçüncüde hop atlarım trene.acelem yok.
[QUOTE=SEREN I;80300]şimdi 32950..nin altına bir daha gelmemeli.....py okuyor ya..
gelirse....ne yaparım yazmam.......[/QUOTE]
seren senin formasyon icun 33300 yeresi üstesi gerek..ora üstesinde hızla shorts stop olur.. min 34700 yeresine kadar yukarya harket tetik eter...
33300 yeresi yukarya gecmese yeni short malyet etme isteyen traders 33300 asayasında short maliyet eder 32950 yeresini asaya kırma icun heves eder..
Çok çok ilginç bir gün:) bu ilginçlik günlükten kaynaklanıyor olabilir diyorum, fakat sonucta güzel hareketler bizi bekliyor bence, şahsen kısadan vazgeçmem için gerekli ortam yok, grafiklere göre kısa periyodlarda uzuna geçmem için gerekli şartlar hazırlanıyor, büyük periyodlar ise boşver, boşyere yorma kendini diyor:) saygılar
[quote=hexen;80303]seren senin formasyon icun 33300 yeresi üstesi gerek..ora üstesinde hızla shorts stop olur.. min 34700 yeresine kadar yukarya harket tetik eter...
33300 yeresi yukarya gecmese yeni short malyet etme isteyen traders 33300 asayasında short maliyet eder 32950 yeresini asaya kırma icun heves eder..[/quote]
hexen baba..tilki gibisin walla...doğru 33300-33400 yukarı geçerse..hedefim 34600..kabaca 1500 puan...32900..üstünde long..um..aşağı giderse babamı tanımam basarım..stoploss 32750....risk 100 puan..kar 1500 hedef...bu kadar risk alınmaz mı.....
[COLOR="Red"]Yılın ilk enflasyon rakamları bugün açıklanıyor [/COLOR]
Türkiye İstatistik Kurumu, yılın ilk enflasyon rakamlarını bugün saat [SIZE="5"][COLOR="Red"]17.00[/COLOR][/SIZE]'da açıklayacak.
Ocak ayında tüketici fiyatlarında yüzde 0.13 oranında bir artış tahmin ediliyor.
Ocak’ta üretici fiyatlarında ise değişiklik beklenmiyor.
Cnbc-E'nin anketine göre, üretici fiyat endeksi için verilen en yüksek tahmin yüzde 1.3, en düşük beklenti ise yüzde -0.80 oldu.
Ankette 2009 sonuna ilişkin enflasyon tahminlerinin ortalaması ise TÜFE’de yüzde 6.80, ÜFE’de yüzde 6.01 artış şeklinde oluştu.
İSTANBUL ENFLASYONU YÜZDE 0.62
İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, İstanbul’da Ocak ayında perakende fiyatlar yüzde 0.62 artarken toptan fiyatlarda ise yüzde 0.57 oranında azalış kaydedildi.
İTO tarafından hazırlanan fiyat endekslerinde Ocak ayının bir önceki yılın aynı ayı ile mukayesesinde perakende fiyatlarda yüzde 10.34, toptan fiyatlarda ise yüzde 6.29 artış oldu.
teorik fiat 33.300...
spotta güçlü duruyor..ve dahi bazı yabancı alımları görüyorum....boynuzlu hold.gibi..
enflansyon kötü gelmez...beklentiden iyi gelir....
py..bunu biliyor....
[quote=SEREN I;80307]teorik fiat 33.300...
spotta güçlü duruyor..ve dahi bazı yabancı alımları görüyorum....boynuzlu hold.gibi..[/quote]
spot yalan söylemez,gözler gibi,geri çekilirse bakarım duruma
vob daha al vermedi, ama daha önce yalan konuşan birisinin şimdi doğru söylediğine emin olamazsın...
[quote=SEREN I;80305]hexen baba..tilki gibisin walla...doğru 33300-33400 yukarı geçerse..hedefim 34600..kabaca 1500 puan...32900..üstünde long..um..aşağı giderse babamı tanımam basarım..stoploss 32750....risk 100 puan..kar 1500 hedef...bu kadar risk alınmaz mı.....[/quote]
oyun planım açık..elim açık görünsede...dng B planı gizli......
Genelde piyasaların beklentisi şu arkadaşlar, [B]yılın ilk enflasyon datasından sonra bişey yaşanacağı yönündedir, boş geçmiycekler anlıyacağınız[/B]:) saygılar