70525 ort shortum haber geldiğinde yoktum a* .. satım çılgınlığı ve şılgınlığı bekliyorum .. % 10 düşeriz tahminim ...big huge küskü on road i think .. .. şelale şelale şelale ...
Printable View
70525 ort shortum haber geldiğinde yoktum a* .. satım çılgınlığı ve şılgınlığı bekliyorum .. % 10 düşeriz tahminim ...big huge küskü on road i think .. .. şelale şelale şelale ...
[quote=nunu;182236]issizlik verisi iyi gelirse yine ziplatabilirler. oyle olursa 70000 altina tarihi olarak veda ederiz. yakin zamanda yeni kriz gelmezse.[/quote]
Bakın bazı şeyler net, artık enflasyon dışında, parakende dışında, tüketici fiyatları dışında ölen öldü kalan kaldı, uzun bacaklı adam çoktan fatihayı okudu işçilerine, bunlarda işçide yok zaten, hepsi himet sektörü, işçiliği ve üretim china yapıyor, bakın bize bile verditmiyor uzun bacaklı, kışın ortasında havuzda adamlar, bide referandum yaptılar devam diye,bitti onlar artık, şimdi conideki enflationa kilitlenin, bunun verileri artık önemli,
[quote=enorton;182246]Bu borsa bugün eksi kapatır, içimden bir ses öyle diyor...[/quote]
ben de aynı şekilde düşünüyorum.
tek düşündüğüm şey, margin yedirmek için yukarı yapacakları hareketlilik...
o da olmasa, diycem ki %2,5'tan aşağı eksi kapamayacağız.
ama o var işte. margin yiyecek şortçuları affetmezler...
71.000 üstü shortlayan varsa tepriklerimi sunarım ..
[quote=selçuklu;182250]70525 ort shortum haber geldiğinde yoktum a* .. satım çılgınlığı ve şılgınlığı bekliyorum .. % 10 düşeriz tahminim ...big huge küskü on road i think .. .. şelale şelale şelale ...[/quote]
partron EFG ortalaması o resmen yav helal olsun sana,
69800 alti saatlik sata gecer bende...
Sawwwwww
GARANTİ -7.650 kontrat deli satıyor...maliyeti 70.300 gibi...
En tepeden 1500 puan düştük, yeter da :)
[B]Yağmur tersten (a* Moodys) gelse de şelale pek bi güzel oldu..[/B]
Way anasını.. üwwwww :o
[quote=martoniki;182156][B]Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..[/B]
Yağmur yağsın, şelalelerin debisi yükselsin.. Amin..
.dng[/quote]
[quote=selçuklu;182244]cümleten günaydın ... 71.350 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ...[/quote]
yapma be patron :..:
Bakalim 69500`lerde destek bulacak miyiz, orada cok zorlanmistik...