ulen pela, o uzlaşma saniyesi operasyonu kancıklığını yapmayacaktın kiii.
şu anda ben arkama öyle bi yaslanacaktım ki, sandalye kırılacaktı....:D
Printable View
ulen pela, o uzlaşma saniyesi operasyonu kancıklığını yapmayacaktın kiii.
şu anda ben arkama öyle bi yaslanacaktım ki, sandalye kırılacaktı....:D
bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)
[quote=YAVUZHAN;182260]yapma be patron :..:[/quote]
aklımdan geçeni yazdın valla. dedim aha mıçtık. :..::..:
[QUOTE=enorton;182258]En tepeden 1500 puan düştük, yeter da :)[/QUOTE]
patron bast bir olay geğil ... klasik tepe oluşumu tahminim .. ahanda grafik ... depedeki mum ejderha kuyruğu olmuş ... makas max görmüş .. bence bugün dönüş günü .. histem çok kuvvetli satta. ..
[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/121/adszpgq.png[/IMG]
[quote=nunu;182263]bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)[/quote]
apla düşüş için bişey eksik.
ondandır. :D:D
olumsuzluk düzeltmesini yapıyor .
[quote=nunu;182263]bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)[/quote]
tamam demekki gerçekten düşüyoruz o zaman :D
ky düşüşe inanmaz piyasa çakılır,çıkışa inanmaz piyasa uçar.altın kurallarımızdan birisi budur :D
cort devam kılımı bile kıpırdatmadım.....güzel ülkemin deyus palası...ülke bitik ...sanayi üretimi bitik...not arttır bas yukarı...ne güzel istanbul.....
[QUOTE=YAVUZHAN;182260]yapma be patron :..:[/QUOTE]
yaptım bile patron .. hayırlı uğurlu olsun ... ehuehehuehue :D:D:D
düşündüğüm şeyi yaparlarsa pazartesiden itibaren burası kan gölüne döner...
şimdi bu aşağı 1 olabilir ve bunun için uygun uzunlukta bir dalga oldu...şimdi data iyi gelirse ve dow gece son bir çıkış yapacaksa bizim PALA gün içinde akşama kadar yukarı 2 yapar ve pazartesiden itibaren aşağı 3 başlar...
tepe geçilirse ÇÖP olur bu düşüncem...
GARANTi -8.800 kontrat...
ne guzel paslasmaydı oyle be sabah sabah :)) moobys in ortasına garantının muhtesem volesi :) ondan sonra aga yok kaybeden var dimi :) tabi tabi.. ne agası canım , adamlar beklentıye oynadılar.. :..::..::..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182272][COLOR="Red"]düşündüğüm şeyi yaparlarsa pazartesiden itibaren burası kan gölüne döner...[/COLOR]
şimdi bu aşağı 1 olabilir ve bunun için uygun uzunlukta bir dalga oldu...şimdi data iyi gelirse ve dow gece son bir çıkış yapacaksa bizim PALA gün içinde akşama kadar yukarı 2 yapar ve pazartesiden itibaren aşağı 3 başlar...
tepe geçilirse ÇÖP olur bu düşüncem...[/QUOTE]
haftaya 66.000 deyiz...lelele