[quote=Cerphin;182280]1 saatte 3.000 puanlık marj oldu, sistemler n'apsın ki..:([/quote]
adrenalini abidik gubidik sporlarda arayanlara VOB turu düzenleyelim..lelele
Printable View
[quote=Cerphin;182280]1 saatte 3.000 puanlık marj oldu, sistemler n'apsın ki..:([/quote]
adrenalini abidik gubidik sporlarda arayanlara VOB turu düzenleyelim..lelele
Hazıne: Dunya bankası'ndan 2010 malı yılında 3 mılyar dolar kredı saglanması planlanmaktadır
hazıne: Dunya bankası'ndan 2011 malı yılında 1,4 mılyar dolar kredı saglanması planlanmaktadır
hazıne: Boylece cps kapsamında 2008-2011 yılları arasında banka'dan toplam 7,7 mılyar dolar kredı saglanmıs olacaktı
-matrıks-
[quote=Astatin;182200][IMG]http://i48.tinypic.com/zirm1h.jpg[/IMG]
enter-hasan...:) apsd de eksi...[/quote]
Güncel...EVet hülülüü şelale demek için erken olabilirmi olabilir...AHa beklenti bitti süsü verip tepeden gemçirdikleri malı 1500 puan aşağıdan yerine koyup, ballı kaymak yapabilirmi kendine pala..yapar mı yapar... sonuç: sisteme uy yeşili koru
[IMG]http://i50.tinypic.com/33yp20h.jpg[/IMG]
10:55 itibariyle...DİĞER taraflarına dikkat!
[QUOTE=unlimitted;182289]adrenalini abidik gubidik sporlarda arayanlara VOB turu düzenleyelim..lelele[/QUOTE]
snowboard u da abıduk gubıdık saymıyosun dımı patron uzulurum :) ayrıca adrenalın nerde bız orda..
Long devam no short,adamlar niyeti bozmuş şortçuların kellesini almadan burakmayacaklar bunun içinde olması gerken yer 74000-75 aralığı şimdiden hayırlı olsun
day trade portföyümde ne alıp ne sattığımı ben bile bilmiyorum:..::..:
ama hiçkimsenin sevmediği böyle hülülü günlerini çok seviyorum
vay a* .. kısa devam .short squeeze yapıyor a* pelası . . :o:o
[QUOTE=nunu;182242]belki de gapi kapattik sadece.[/QUOTE]
Ablam ne gapı ya
70400 kısa yaptım stopumu 70550- veya 600 yazayım diyordum başladım sartlı emir yazmaya sansın böylesi ekran 71000 oldu tamda bana denk geldi.
Oradan 71300 derken ne olduğunu bile anlamadım sonunda şükür bu kısaları 70300 geri geldiğinde kapadım bunada şükür.
---------
Buna istinaden bir fıkra yazayım
Tavuk bir gün asfalta yemlerken birden yol çalışması yapan silindir üzerinden geçer iki dakka sonra kendine gelir şöyle bi silkinir ne horozdu ama der benimkide oyle oldu
[quote=sovalye;182298]çakal day trade portföyümde ne alıp ne sattığımı ben bile bilmiyorum:..::..:
ama böyle günleri çok seviyorum[/quote]
me2.... piyasa dediğin beyele olacak..asansör aşağı asansör yukarı... yok 3 kademe aldılar yok 5 kademe verdiler bende hiç sevmiyorum... böyle günlerde, şrak diye haşırt, tak diye kütürd :)
[quote=Kennym;182295]snowboard u da abıduk gubıdık saymıyosun dımı patron uzulurum :) ayrıca adrenalın nerde bız orda..[/quote]
o abidik gubidik bütün sporları yapan birisi olarak söyledim bunu. .dng
bir kez daha 69800 altında abbafingo ihtimali 51 olur... inançlı boğa sayısı ve "diğer" e verilen çikolatalı pasta da bu durumu destekler