[quote=KIZILAGA;182315]Pasta yollar mısınız arkadaşlar..teşekkürler..[/quote]
inşaat ekibi de yollayalım mı, KIZILAĞA?+.+.
Printable View
[quote=KIZILAGA;182315]Pasta yollar mısınız arkadaşlar..teşekkürler..[/quote]
inşaat ekibi de yollayalım mı, KIZILAĞA?+.+.
[quote=elstock;182312]Abi snowboard yüzünden ben ayak bilegimi 3 yerimden kırdım,24 tane platin civiyle tam 1 yıl koltuk degnegiyle ise gidip geldim,creep gibiydim,bi de acemi de degilim yaklasık 7 yıl yaptım snowboardu,ama iste allah insana akıl fikir versinde hatun olayları yüzünden atlama zıplama yapmıyacaksın,kırıldıgı anki acıyı ve sonra soguduktan sonraki acıyı size tasvir bile edemem..extreme derken snowboard gercekten extreme bi spordur ama extreme adam olana:)yoksa adam gibi yap slalomunu:)Bi de Alanya Kalesinin üstüne kurulan kuleden bungeejumping yapmıstım 17 yasımdaydım,58 metreden atlamıstım,afedersiniz vob yanına yaklasamaz o heyecana:))kalbim 165 gördü:))stoploss um 200 idi..[/quote]
dünyada "öğrenildiği derecede tehlikesi artan" çok nadir şey vardır.
o yüzden 7 yıl derken, zaten siz "bir yeri kırılmamışlık" direncine gelmişsiniz.:..:
[quote=unlimitted;182314]hayhay, hemen.
bungee jumping: rita hayworth.
VOB: Jenna. :..:[/quote]
Ben jena alayım:D:D:D Rita çok kaprisliydi,,, Kaprise gelemem:D:D
[quote=unlimitted;182314]hayhay, hemen.
bungee jumping: rita hayworth.
VOB: Jenna. :..:[/quote]
[B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B]
[quote=excali;182322][B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B][/quote]
Yer hareketleri, aletli jimnastik:..: birde serbest program var.
[quote=excali;182319]inşaat ekibi de yollayalım mı, KIZILAĞA?+.+.[/quote]
Kardeş muhendis amele,kalfa,elektrikçi ne varsa yolla..Şantiye ruhsatı almaya gidiyorum ben :)
Artıkın kimsede dokecek çimento kalmadı..
Bu arada vadeli USD de cok güzel yerlere geldi.
1,48 alti stop olmak üzere uzun vadeli portföyüme ekliyorum. Ilk hedef 1.53 olmali...
1,48 älti kapanis yapiyi bozar yalniz...
[quote=nunu;182263]bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)[/quote]
Nunu bu not artırımını dün senmi söylemiştin öne alabilrler diy, hani bayanların segiler kuvvetli, eğer öyle ise uyalım sana valla,
metrixi donan varmı..ü[url]www..bütün[/url] günün karı gitti ...
[quote=excali;182322][B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B][/quote]
rita sporcu deildi ki .lelele
[QUOTE]Dün S&P’nin Türkiye’nin kredi notunu arttırabileceğine ilişkin söylentiler İMKB’nin %0.78 oranında yükselmesini sağladı. Faiz oranları düşerken Türk Lirası da dolar karşısında değer kazandı. S&P’nin en son kredi notu BB eksi/Durağan şeklinde idi. IMF anlaşmasına ilişkin beklentiler de gözönünde bulundurulursa not arttırımı beklentileri de yükseliyor. Buna karşın S&P’nin IMF anlaşması imzalanmadan bir not arttırımı yapmasına biraz kuşkuyla yaklaşıyoruz. Bugün Kasım’09 sanayi üretim verisi açıklanıyor. Beklenti %2.5 oranında artış olacağı yönünde. - TERA Brokers -
İMKB dün kredi derecelendirme kuruluşlarından S&P'nin Türkiye'nin notunu artıracağı söylentisiyle yüzde 0.78 yükseldi. Bugün de bu olumlu havanın devam etmesini bekliyoruz. 55600 ilk direnç olmakla birlikte 3,78 cent seviyesine denk düşen 56000 kısa vadede çok önemli. - EKİNCİLER - [/QUOTE] Dün benden başka herkes S&P'den not arttrımı bekliyormuş sanırım. Bu sefer insiderlar haberi doğru ama kayanğı yanlış yerden almışalr. Vay** .dng
CIN BORSASI'NDA ACIGA SATIS VE KALDIRAC ISLEMLERI KABUL EDILDI
-MATRIKS-
Pala Çin'e de bulaştı :::