-
[quote=medet;456447]sitede çıt yok ..
herkes arkaya mı yaslandı ..
aman ne güzel ... :)[/quote]
ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...
-
şortlarla bekliyorum yaslandım
-
[QUOTE=Astatin;456449]ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...[/QUOTE]
yakışır ye bakalım spalileri :)
ben izliom biraz vals yapsın hacı eksikler kafamda giderilsin..
san iyi tatiller en iyisi seninki bu sıcakta ekran başında bu ne yaa :).lelele
-
beyük güresel zermaye birojesi çöktü about midıl iistt... biroje çöktüğündne ötürü artıh beleş mama, ned hada noksan eüzü paraları yoh...gaçınılmaz
-
midıl ist biroject varsa tr biyasaları var, biroje yoksa tr biyasaları yok...fedmiş, enflasyonmuş, ticimibi acihlamalrıymış..hepüsü traşşş
-
-
[quote=Astatin;456449]ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...[/quote]
Bizim yazlık mekana gelmişsin ben de Akçay körfezinin solundayım. :..:
-
eylüll ortasına gadan salınıma devam ederekten sistemleri bi güzel ovarıp sonna üvvwvv olabülüü değerli üstadlarum...hooppp gaştıımm..brv.brv.brv
-
[quote=obsidyen;456587]eylüll ortasına gadan salınıma devam ederekten sistemleri bi güzel ovarıp sonna üvvwvv olabülüü değerli üstadlarum...hooppp gaştıımm..brv.brv.brv[/quote]
[img]http://www.freakingnews.com/pictures/20500/Protecting-the-Family-Jewels---20751.jpg[/img]
-
[QUOTE=medet;456451]yakışır ye bakalım spalileri :)
ben izliom biraz vals yapsın hacı eksikler kafamda giderilsin..
san iyi tatiller en iyisi seninki bu sıcakta ekran başında bu ne yaa :).lelele[/QUOTE]
üvvv :)hala bekliom taşlar otursun diye.. içime doğmuş beya :)
-
dün 90100 ile 90700 arasında 5 saat takılan pala 90dörtyüz ortalamada idi..
fiat 90dörtyüzü mü gördü..
izleyen göz en iyi gözdür diyelim...
-
[QUOTE=excali;456590][img]http://www.freakingnews.com/pictures/20500/Protecting-the-Family-Jewels---20751.jpg[/img][/QUOTE]
Gözlerdeki ifadeye bak :D Hayvanat bahçesi müdürünü yemiş gibi
Geçen ay bizim ayının adı aklıma gelmediydi..yaw diyorum neydi hulusi değil, orjinal bi isimdi.Bikaç gün sonra arthur ismi çınladı kulaklarımda exca .dng.lelele