-
[quote=last trader;182393]Abi senin kitabındada longa yazmıyor ayunun kökü bitse senden yeniden türer,seni tanıdığımdan buyana short yapıyon.dng[/quote]
Kardeş valla 33000 lerden longladim ama 36000 den verdiydim..57000 den beri yine beton dokuyorum..Bittim nerdeyse ama post hala bende :)
-
[QUOTE=KIZILAGA;182396]75000 leri betonlamak için bekleyen çok ama..Bilmem ben şantiyeyi açtım..Erken kalkan yol alır..[/QUOTE]
tam zamanı bence ağa .. . temeli sağlam atalım yalnız ... kazık temel olsun bence .. :D:D:D
-
[quote=selçuklu;182398]tam zamanı bence ağa .. . temeli sağlam atalım yalnız ... kazık temel olsun bence .. :D:D:D[/quote]
Aman abi dikkat paladaki darbeli matkap :Dbeton çelik farketmez bilirsin.lelele
-
[quote=KIZILAGA;182396]75000 leri betonlamak için bekleyen çok ama..Bilmem ben şantiyeyi açtım..Erken kalkan yol alır..[/quote]
bende onların içindeyim ama ozamana kadar long mantıklı tabi 75 karar yeri olur tamam mı devammı,orda bende bakacam duruma:D:D:Dzaten bişeyde kalmadı oraya bir imf imzası yüzde 7 etmezmi.lelele
-
[quote=selçuklu;182398]tam zamanı bence ağa .. . temeli sağlam atalım yalnız ... kazık temel olsun bence .. :D:D:D[/quote]
imf işi belli olsa tam kazık temel olucak ama habire kazıyorlar derine..Ama beton sağlam atılırsa orda ot,yeşillik bitmez..;)
Ne olduda 70000 oldu bu endex..Herşey daha kotu 2007 den..Kandırmayın milleti...
-
[quote=enorton;182390]Maliye'den sigaraya zam
[URL]http://www.ensonhaber.com/ekonomi/248660/maliyeden-sigaraya-zam.html[/URL][/quote]
"...Örneğin paketi 7 liraya çıkan bir sigaradan Maliye, 5.48 lira vergi geliri elde edecekti. Fiyatın 5.5 liraya düşmesiyle birlikte paket başına elde edilen gelir de 4.31 liraya düşmüş oldu. 7 liradan 5.5 liraya düşen bir paket sigarada 31 Aralık tarihi öncesinde devlete aktarılan vergi ise 4.03 liraydı..."
alttaki yorum
[B]insafın kurusun[/B]
şirkete 70-80 kuruşa mal olan sigaradan maliye 4-5 TL vergi alıyorsa, insafınız kurusun be böyle zülüm böyle adaletsizlik olurmu.hani vijdan, hani halka hizmet...
sigara kullanmıyorum, karşıyım ama bu kadarı çok fazla.. unutmadan hatırlatalım, pırlanta elmas gibi fakirin her daim aldığı günlük ihtiyaçlarda (!) vergi % 0 (sıfır)...
-
[quote=last trader;182401]bende onların içindeyim ama ozamana kadar long mantıklı tabi 75 karar yeri olur tamam mı devammı,orda bende bakacam duruma:D:D:Dzaten bişeyde kalmadı oraya bir imf imzası yüzde 7 etmezmi.lelele[/quote]
Kardeş herkes 75000 i bekliyor..Ben beklemem..Ya burdan doner ya 90000 e gider..
motor piston mu canına yandıgımının..4 masa 1 bilgisayar la bu bankalar..
etmez o kadarın ki..Foslama..Mallar hep patronlarda..
Bende patronlara betonluyorum :)
-
[quote=KIZILAGA;182402]imf işi belli olsa tam kazık temel olucak ama habire kazıyorlar derine..Ama beton sağlam atılırsa orda ot,yeşillik bitmez..;)
Ne olduda 70000 oldu bu endex..Herşey daha kotu 2007 den..Kandırmayın milleti...[/quote]
Müdürüm sen döküyon betonu pala yıkıyor böyle giderse bina bitmeyecek.:D:D:D
-
bu MARBAŞ ve MİRA denilen iki sibop hergün tahtanın ebesini belliyorlar...şuursuzca aşağı yukarı almalar vermelerin haddi hesabı yok...istisnasız hergün yapıyorlar bunu...ama gün sonu bak ellerinde ne mal var ne bişey...varsada ıvır zıvır var...
bunlar değnekçisi galiba PALA nın...
-
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet..asti +1800 le vuruşmaya devam ediyor..asti ve sistem kısada..sistem al derse affetmem filatlarım ama lonkk olmam herhal
-
şimdi IMF anlaşma haberide gelsin...-1500 ordan yazsın..sonra sp de arttırsın notu -1500 daha yazsın..sonra bir sürü veri iyi gelsin -1500 daha yazsın :)
-
[quote=Astatin;182407]ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet..asti +1800 le vuruşmaya devam ediyor..asti ve sistem kısada..sistem al derse affetmem filatlarım ama lonkk olmam herhal[/quote]
Cuma mubarek gün ne +18 lem Asti..:..::..: