şubat dolarda kademe kaldıracam şeklimiz olsun :)
Printable View
şubat dolarda kademe kaldıracam şeklimiz olsun :)
ahada galdırdım şekil oldu :D heyt tahtayı boş buldum :) makinaya slm
[quote=seagate;422532]ahada galdırdım şekil oldu :D heyt tahtayı boş buldum :) makinaya slm[/quote]
Höyt noluo diyodur şimdi :)
oh be hacılar...ben de artıkın az pılav yanınızdayım...walla raatladım
abicim 95.200 on the waymidir ?
bu gadanmıydı ühühühühühühühüühühhü
ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayıp oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fitch upgrades Turkish banks Isbank, Akbank and Garanti to BBB from BBB-
heee geç galdıydı pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sevdanın sebebi buymuş
[quote=seagate;422536]abicim 95.200 on the waymidir ?
bu gadanmıydı ühühühühühühühüühühhü
ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayıp oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote]
Dizinin devamı , haftaya bu sinemada....dng
[img]http://www.thepoke.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/cat-cinema.jpg[/img]
[QUOTE=abicim;422411]abeyler gevezeliğimi af eyleyin.hehehe...
allaha emanet olun abeyler...
seagate abeyim,
önce 96.050 - 95.200 arası. sonra 97.xxx
sonra aşağılar. emme velakin bu dalga 95.800 lerde sonlanmayıp 95.200 ü taciz ederse 97.xxx olmadan oluruz senin dediğin yereler abey...[/QUOTE]
yassı düzeltme galiba 85 88 e dogru dalga nası ilerler abicim projeksiyon alabilirmiyiz palada emanetler var bu dalgada kurtarsan bizi. iniş sonrası üçgen ve yatay galiba üwww inişe gonsantra oldum maç yavan geliii
hürmetler
+.+.+.+.
O kuponu oynayaydım eyidi, gitti 1.75..
you dont have to be old to be wise :)..hepimiz şortcumuyuz...hımm..
Az bi water Çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
on the waY..
dolar ayıp oliyii harekete başlasan diyorum 14 gün ralli olsun gol olsun ayıp oliyir 1830 kapat şu 2012 yi ayip oliyii
eşşolueşşek dolar ranmaya başlamazsan sopa geliyir
eşşolueşşek eşşekoğlueşşek eşşeğinoğlueşşek
[IMG]http://i46.tinypic.com/a0gn4y.jpg[/IMG]
dolar gontörlerinden tek 4. ay artıda hayret arkadaşşşşşşşşşş
Günaydın tiriders,
Bir pala var piyasadan içeri, piyasadan geri :)
palaya meydan okuyan forum. hadi canlandıralım burayı.lelele.boks..brv:..:T..CT..CT..CT..CT..C
dokunmayın şabanıma
tamda yatışmışkene
meydana doluşturur
döndürü döndürü öndürü :D:D
[quote=bull market;422589]dokunmayın şabanıma
tamda yatışmışkene
meydana doluşturur
döndürü döndürü öndürü :D:D[/quote]
bul abi naber
longtamısın şuan
[quote=unlimitted;418006]yaklaşıyo mu :::[/quote]
histemcilerin kralı unli abi
paylaşımlarını bekliyoruzT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=soulcoder;422591]bul abi naber
longtamısın şuan[/QUOTE]
yok shortuz bakalım
ben seni çıkaramadım nikini yeni aldındamı geldin yoksa başka yerdenmi ? :)
[quote=bull market;422595]yok shortuz bakalım
ben seni çıkaramadım nikini yeni aldındamı geldin yoksa başka yerdenmi ? :)[/quote]
eski takipçilerden ara vermiştim yeni üye oldum.. .heyk
[QUOTE=soulcoder;422596]eski takipçilerden ara vermiştim yeni üye oldum.. .heyk[/QUOTE]
öylemiii
eski nick ne söle söle .brv
[quote=bull market;422608]öylemiii
eski nick ne söle söle .brv[/quote]
yok be abi forumlarda yazmayı sevmiyordum can sıkıntısından geldim bak daha yeniyim yazıyor:..:
[QUOTE=soulcoder;422611]yok be abi forumlarda yazmayı sevmiyordum can sıkıntısından geldim bak daha yeniyim yazıyor:..:[/QUOTE]
iyimiş
eeee
anlat bakam daha daha nassın +.
eşşolueşşek
[IMG]http://c1212.hizliresim.com/14/k/gzlcq.png[/IMG]
Hacılar,
15 dakıkalıkta çok pis TOBO gösteriyor..
a) O zaman şortu arrtıralım hazı rfiyat yükselmişken :)
b) Manyak mısın hacı TOBO ise pis yükselir..Longlayalım
hangisi doğru? mösyö nerde..olsa derdi o doğruyu
derken 95825 den 96100 e sıçradı lebron..üğww
abiler 95400 de merhaba dememle birlikte mini ralli yaptık daha bitmedi bence günsonu en yüksekte olucaz
hacılar bı soru..cok onemlı...şimdi elimde starwars hd var..hepinden hemde..seyretmeye hangı sırayla baslıımm??..çekim yıl sırasına gore mı?..yousam hıkayenın zaman sırasına gore mı (yani 4-5-6-1-2-3)???
dusunup dururum...
[quote=ATHLON;422664]hacılar bı soru..cok onemlı...şimdi elimde starwars hd var..hepinden hemde..seyretmeye hangı sırayla baslıımm??..çekim yıl sırasına gore mı?..yousam hıkayenın zaman sırasına gore mı (yani 4-5-6-1-2-3)???
dusunup dururum...[/quote]
Hikayenin zaman sırasına göre izlemek daha iyi gibi patros.Mr.spah daa ii bilir tabe :..:
vay anasını arkadaş napmış bu gene dışardaydım şimdi görünce şoke oldim :(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[quote=flexy;422665]Hikayenin zaman sırasına göre izlemek daha iyi gibi patros.Mr.spah daa ii bilir tabe :..:[/quote]
baa da ööle gelıo patroms...walla yoksa ondan once equilirium u mu seyretsem...sonucta starwars koca maraton..kondısyonu önce bı hazır mı etsem yahu....
eğer herkes şortsa şortlar badem eğer herkes longsa longlar badem olur principle...exercise no: 10,234,567,890 hehe..üğw
bunu iki sene bekleriz shortta.. pehhhhhhh
böyle borsa yok yaaaaaaaaaaa issssyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[quote=ATHLON;422664]hacılar bı soru..cok onemlı...şimdi elimde starwars hd var..hepinden hemde..seyretmeye hangı sırayla baslıımm??..çekim yıl sırasına gore mı?..yousam hıkayenın zaman sırasına gore mı (yani 4-5-6-1-2-3)???
dusunup dururum...[/quote]
Çok Mantıklı bir soru...Valla hacı bizim Star Trek'de böyle sorunlar yok.. her şey adabıyla, sırasıyla..bence Star Trek seyret:D:D:D
(Not: bence fark etmez... keskelalaka olacak ama İyi Kötü Çirkin i de izle bence...... 50 kere izledim hala izlerim.... bilemiyorum neden...)
[quote=ATHLON;422668]baa da ööle gelıo patroms...walla yoksa ondan once equilirium u mu seyretsem...sonucta starwars koca maraton..kondısyonu önce bı hazır mı etsem yahu....[/quote]
Kondisyon diosan, işin iyice havasına gireyim diosan bi star wars at bilgisayardan, sonra yardır git patron :) ertesi hafta işe darth vader peleriniyle gidersin o derece :..:
[quote=flexy;422673]Kondisyon diosan, işin iyice havasına gireyim diosan bi star wars at bilgisayardan, sonra yardır git patron :) ertesi hafta işe darth vader peleriniyle gidersin o derece :..:[/quote]
yannız hacı,zamanında benim bi arkadaşın tanıdıına gıttıydık..ulusta bı ev...abı starwars ın tr dekı en buyuk fan ıymıs..evınde neler vardı yahu...ööle bıblo flan deil ha...koca koca maketler ,kostumler,yaratıklar...3 saatımızı ınan envai çeşit mahlukatın seceresini dinneyerek gecirmiştik...ne gundu be...abondone ettıydı bizi elin adamı...)))..tabı içinizden biriyse ya da burayı okuyorsa,gene saygılarımı iletirim....eheueh..:))
şinci önceki tepe olan 375 e değip az geri geldi..ikili tepe süsü verip sonra s**ili tepeye çervirebilir...teprik ederim
ne yaparsa yapsın zero işlem ************
pehhh neyseki dolarlar yeşil intaaharr etmeyelim..
miss gibin dolarrr trade i ne olacağı belli az buçuk bu ne laaa 21 aralıkta borsaya uzaylı teknoloji transferimi olacakmış pehhhhhhhhhhh isyannnnnnnnnnnn
OSmanlının İstanbula Girşi 1453
Selçukluların Golda Girişi 1700... olur işşallah
[quote=ATHLON;422674]yannız hacı,zamanında benim bi arkadaşın tanıdıına gıttıydık..ulusta bı ev...abı starwars ın tr dekı en buyuk fan ıymıs..evınde neler vardı yahu...ööle bıblo flan deil ha...koca koca maketler ,kostumler,yaratıklar...3 saatımızı ınan envai çeşit mahlukatın seceresini dinneyerek gecirmiştik...ne gundu be...abondone ettıydı bizi elin adamı...)))..tabı içinizden biriyse ya da burayı okuyorsa,gene saygılarımı iletirim....eheueh..:))[/quote]
:..::..::..::..: işte o arkadaş kesin pelerinle gidiyodur işe... bi an gözümde canlandırdım muahahhahahhahaha.Burdan birisiyse bende saygılarımı ileteyim :)))