-
[quote=a.kaya;271352]şorttayım ama tedirginim doğrusu günlük grafikte bi düzeltme gelir diyor ama sert ralli de olabilir diyor eğer bi 1000 puan daha yukarı koparsa sert ralli gelebilir yoksa aşağı bende görünen[/quote]
77600 geçilmezse bence de aşağı daha olası ama seans kapanışına yakın 77600 e yakın olursa geceye ASLA short girmem.hafta sonu belirtmiş bu durumu.Önemli dirençler ve destekler palanın ekmek kapısı.Dirence yakın kapanış yarın artı gap getirebilir.
Şimdilik seans içinde 77600 den kısalacam ve durumu gözleyecem.
-
[quote=oguzhan;271310]Hoşgeldin
yanlız 1000 puan isteriz gelişinin şerefine.[/quote]
Beni sevgiyle kabul eden tüm kardeşlerime teşekkürler.
Tecrübe ve bilgiler paylaşıldıkça 1000 puan kazanmak zaten bizim hakkımız olacak.Pala çok donanımlı ,bizi dövmek için akla gelmedik şeytanlıklarla ve hergün yeni numaralarla karşımıza çıkıyor.Bu şartlarda palayı pataklamak zor gözükse de kendi silahlarımızı iyi kullanabilirsek biraz canını yakabiliriz diye umut ediyorum.
-
tarihi yükseklerde bile yataya alıyosun pala helal olsun..
ne demişler,para kimdeyse dayı odur :)
pala dayı üww :)
-
yıllık grafta uyumsuzluk var .. ::::o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ac7652cb.jpg[/IMG]
-
Şimdi de 825 i destek yapıyor.ema55 te 76871 den geçiyor.900 üstü rahatlar sanırım.
-
Asti hocam sabır taşına döndürdüler seni demi :..: hiç işlem yapmadın mı bugün trade amaçlı dahi olsa
-
[quote=selçuklu;271361]yıllık grafta uyumsuzluk var .. ::::o
[/quote]
Çok güzel yakalamışsın patron... teprik ederim....brv
-
şip-şak dünden beri satışta ( 77050 ) ama esaslı bi realize göremedik..
bir önceki sinyalin ağırlığı var üstünde.. 75225 / 77050
netice itibariyle 77200 üstünde badem olma ihtimali epey yükseldi..
hayırdır bakalım..
-
limitsiz patronun dediği gibi tarihi yüksek seviyenin 500 puan altında gelen short sinyaline kolay kolay para yok..
-
75900 lere gelmesi lazım bugün ya da yarın ondan sonra tekrar yukarı diye sesli düşnüyorum :..: :..: :..:
-
trader patron sayım falan yokmu abi tıkandı piyasa .. üvvvvvvvvvv
-
[quote=hpy;271365]Çok güzel yakalamışsın patron... teprik ederim....brv[/quote]
daha dur tebrik için erken yıl bitmedi bakarsın nu kaybolur :..: :..: :..: