[QUOTE=indregandi;182506]gönlümüz senle exper, göster ona vatan evledının kim olduğunu,[/QUOTE]
dikkat et aaaaal sana vatan evladı olmasında:))) bu piyasa aht maht dinlemez adamı kahrından öldürür kaht olursun
Printable View
[QUOTE=indregandi;182506]gönlümüz senle exper, göster ona vatan evledının kim olduğunu,[/QUOTE]
dikkat et aaaaal sana vatan evladı olmasında:))) bu piyasa aht maht dinlemez adamı kahrından öldürür kaht olursun
[quote=KIZILAGA;182497]Topiklerini okudum.Faydalandım da sayılır.Amma sen karşı goruş oldu mu delleniyorsun hemen :)
Diğer forumda endex 22000 ken milleti shorta teşvik ediyordun.Ben long yazdım diye çıldırdın.Red kite şikayetm ettin 10 sene ban koydular bana.kom
Şimdi 57000 den uzun oldun..Topiğinde 57000 kisaliyordun hani..
Ben seni ornek diye vermiştim..
Buldozer gibi geçersin ama paletlerin elinde kalir...Nickini de değiştirme ki millet hatırlasın seni..[/quote]
Bizim forumda bu gibi şeyler olmasın, kişiler fikirlerini koysun, gövdelerini deel, kuzuyla mezbahaya bile giderizbu sevdirdi kendini bze, senide severiz ilkeler dahilinde,......
Bu arada vob da ilk zamanlar iyi para kazanmış ama sonrasında epey dayak yemiş biri olarak, pozisyonda ısrar etmenin vede kaldıraç artırmanın hiçde iyi bir teknik olmadığını defalarca test etmişliğime güvenerek, piyasa ile kesinlikle inatlaşmamak gerekir kuralını hatırlatmak istiyorum...saygılar..
[QUOTE]Diğer forumda endex 22000 ken milleti shorta teşvik ediyordun.Ben long yazdım diye çıldırdın.[/QUOTE]
Long dedin, ama gerekçelerini yazmadın.
Fed'in batık bankalara hesapsız parayı verip, gidin borsaları alın dediğini öngörmüşmüydün ?
Dün de belki long demişindir.
Modys'in not arttırımını önceden biliyormuydun ?
Fethullahçıysan biliyorsundur...
Fethullahçımısın ?
Şimdi buraya niye yazıyorsun, derdin ne?
[QUOTE=eksper;182496]68 000 den şorttum....bugün tam 3000 puvandan fazla iceri attı beni ve döndü....genede bozmadım ve bozmayacagım....ama bunun bu arsızlıgını görünce her 1300 puvanda bir vurdugum cortu 4000 puvana cıkardım....ya bana kar verecek yada 72000 de tekrar vuracagım....ahtım var...[/QUOTE]
Sen naptın abi ya naçizane tavsiyem çok açılmışsın aynen bende böyle yapardım ama eskiden sonra pala beni budadı.
[quote=oguzhan;182515]Sen naptın abi ya naçizane tavsiyem çok açılmışsın aynen bende böyle yapardım ama eskiden sonra pala beni budadı.[/quote]
bende katılıyorum kesinlikle strateji gözden geçirilmeli... [B]Bugün[/B] diil belki ama [B]birgün[/B] mutlaka bitirir adamı o strateji... borsalar yüzyıllarca senedir açıklar, vakitleri bol... illaki terste yakaladığında sonuna kadar gidicek....
[QUOTE=iyi çocuk;182514]Long dedin, ama gerekçelerini yazmadın.
Fed'in batık bankalara hesapsız parayı verip, gidin borsaları alın dediğini öngörmüşmüydün ?
Dün de belki long demişindir.
Modys'in not arttırımını önceden biliyormuydun ?
Fethullahçıysan biliyorsundur...
Fethullahçımısın ?
Şimdi buraya niye yazıyorsun, derdin ne?[/QUOTE]
Canım kardeşim cevap yazmayayım diyorum ama sabahtan beri 3-4 kere aynı konuyu yazdığın için cevap vermek zorunda kaldım... Fethullahçılıkla ne alakası var buranın? Sen birşey biliyorsan onu yaz? İddiayı yapan ispatla yükümlüdür...
Şu bir gerçekki, gelinen noktada fitch, moodys ve imf busterleri olmasa idi, farklı şeyleri tartışıyorduk şu anda, uzun bacaklı adamında başka çaresi yok, koca bir dünyayı yönetiyorlar, o yüzden birbirimize anlayış her zaman olmalı,......57 den aldım, niye aldım, makro, mikro teknik v.s., sattım makro, mikro teknik, taktik v.s., budur olası gereken, örneğin sazan gibi, .......laross gibi,
1.420 eur usd için çok kritik bir seviye altına girip tekrar üstüne atması çok sert yükselişi işaret eder teknik bakımdan.
[QUOTE=KIZILAGA;182497]Topiklerini okudum.Faydalandım da sayılır.Amma sen karşı goruş oldu mu delleniyorsun hemen :)
........................[/QUOTE]
abi guzu abeyin topiklerini okumamısın en basiti ayrıntıya girmeden geçenki uzlaşmadaki nokta atışı başarısı tüm voborsayı hayretlere düşürdü... endex alakasız yerden guzu abeyin dediği yere geldi uzlaşma günü.... sihir gibiydi halen gözlerimin önünde........
Emme bu tarz mesajlar buraya yakışmıuyore iki tarafta sakinleşsin ... burda kavga olmaz ....
[quote=enorton;182509]:eek: Çok tehlikeli[/quote]
Biz onunla diğer kanalda dün konuştuk, yorumladık olanı problem yok, ben pozda deyilim mesela,.......o nun da kendi bildikleri var,.......herkes gibi,.......
[QUOTE=Vobra;182517]bende katılıyorum kesinlikle strateji gözden geçirilmeli... [B]Bugün[/B] diil belki ama [B]birgün[/B] mutlaka bitirir adamı o strateji... borsalar yüzyıllarca senedir açıklar, vakitleri bol... illaki terte yakaladığında sonuna kadar gidicek....[/QUOTE]
evet bende onu söylemek istedim arkadaşımız yanlış anlamasın kesinlikle.ama bence stratejin bana sakat gibi gözüktü.borsa yoruma gelmez.sistemler bu yüzden bizi geçiyo yorum yapmıyolar ve duyguları yok.kitaplarda ne yazar, trend nereye sen oraya inat etme der...