-
-hüsnü
-efenim
-bişi farkettim
-hayırdır inşallah
-vade başından bugüne kadar olan pozisyonlar var ya
-eee
-şaşıracaksın ama, bugünkü long ile birlikte credit suisse sıfırlamış lan pozisyonu. yani herif long açmıyor, stoploss yapıyor.
-hastiiiiiiiiiiiii ne diyosun lem bi daha bak
-he aynen öyle aha istersen kendin bak
-aboooovvvv
:)
-
[quote=Rooks;182524]evet bende onu söylemek istedim arkadaşımız yanlış anlamasın kesinlikle.ama bence stratejin bana sakat gibi gözüktü.borsa yoruma gelmez.sistemler bu yüzden bizi geçiyo yorum yapmıyolar ve duyguları yok.kitaplarda ne yazar, trend nereye sen oraya inat etme der...[/quote]
evet Stratejiyle ilgili bişey, yeri geldiğinde 3000 terste beklemekte bir strateji.... ama bence o fon yönetimi için bir strateji... ky için pek mantıklı gelmiyor bana... tabi bana, herkezin kendi stratejisi var....
-
bu forumdaki herkes bu actıgım pozisyonun kar yazdıgına şahit olacak ....72000 den önce asla ikinci cortu vurmam ...ücüncü ve son cort yarem 76000 olarak belirledim....
-
çökertmeden çıktımda halilim aman başım selamet,
bitez de yalısına varmadan halilim aman koptu kıyamet,........
-
[QUOTE=eksper;182528]bu forumdaki herkes bu actıgım pozisyonun kar yazdıgına şahit olacak ....72000 den önce asla ikinci cortu vurmam ...ücüncü ve son cort yarem 76000 olarak belirledim....[/QUOTE]
İllaki gün gelecek bu borsa düşecek ama ne zaman :confused:
-
075 şort kavırma end filat...:)
-
[QUOTE=enorton;182530]İllaki gün gelecek bu borsa düşecek ama ne zaman :confused:[/QUOTE]
kimilir belki yarın belki yarındanda yakın....
-
Düşecekse ky nin değil palanın azimli olması lazım:)
-
Pala bu...taşı bile delen pala.dng
-
[quote=eksper;182528]bu forumdaki herkes bu actıgım pozisyonun kar yazdıgına şahit olacak ....72000 den önce asla ikinci cortu vurmam ...ücüncü ve son cort yarem 76000 olarak belirledim....[/quote]
açtığınız pozisyon kar yazabilir. umarımda yazar. ama bu demek diildirki 10.000 puan terste kalınca 3. parti shortu açmak güzel bir strategy :) ama o şekilde kazanıyorsanız benim için sorun yok.... yeterki bütün ky'ler kazansın şu yabancı fonlar malı götürmesin ben ona gıcık oluyorum :..:
-
[quote=enorton;182518]Canım kardeşim cevap yazmayayım diyorum ama sabahtan beri 3-4 kere aynı konuyu yazdığın için cevap vermek zorunda kaldım... Fethullahçılıkla ne alakası var buranın? Sen birşey biliyorsan onu yaz? İddiayı yapan ispatla yükümlüdür...[/quote]
Nasıl ispatlayacağım ?
Netten takip ediyorum ve fikir yürütüyorum.
Burası forum insanlar fikirlerini yazarlar, tartışırlar ve doğruyu bulurlar.
Burası mahkeme değil ki, ispatlanacak bir şey yok.
İçeriden bilgi alanlar var, bunlar uygun pozisyonları alıyorlar, milletin parasını cebe atıyorlar.
Böyle günlerden sonra forumlarda, ABV yazanlar olurdu.
ABV'nin açılımını yapayım, Allah Bereket Versin...
Allah Bereket Versin şeklinde yazmak uzun geliyor herhalde, o yüzden kısaltıyorlar.
-
15 30 istihdam verisinden önce harket olmayacak gibi,oyalanıyolar ağalar...