[QUOTE=Astatin;182556]kapanış 72000 olur bence :) ehe[/QUOTE]
cort icn fırsat kolluyon demi uyanık...
Printable View
[QUOTE=Astatin;182556]kapanış 72000 olur bence :) ehe[/QUOTE]
cort icn fırsat kolluyon demi uyanık...
full flat .. koskoca marjda 200 point alabildim ancak .. kendimi kınıyorum ... sabah not artışında ekranda olsaydım daha iyi olabilirdi belki ...üüü
[QUOTE=Astatin;182560]dar gelir osman aga dar gelirrr..palaya bu endeks dar gelir amman[/QUOTE]
bazılarının keyifler tıkırında maşallah nazar değmesin.ama bazılarının.boks.
en gıcık benim, hayır benimm,, yooo yooo benim benim....:D:D
[quote=eksper;182564]cort icn fırsat kolluyon demi uyanık...[/quote]
yok..sisteme ters poz almayayım:D:D yatay zamanı değil
[QUOTE=selçuklu;182566]full flat .. koskoca marjda 200 point alabildim ancak .. kendimi kınıyorum ... sabah not artışında ekranda olsaydım daha iyi olabilirdi belki ...üüü[/QUOTE]
daha ne isteyon yaf biz 2400 puvan girik bekleyozzz.. he he
[quote=selçuklu;182566]full flat .. koskoca marjda 200 point alabildim ancak .. kendimi kınıyorum ... sabah not artışında ekranda olsaydım daha iyi olabilirdi belki ...üüü[/quote]
patron, sabah ekran başında değildim demesen bende kınayacaktım seni..tam senin ortamlardı ya..neyse sağlık olsun..kar olsun senin olsun.brv
Asdadinim, Edwardım,
Gıcık adam oylamasına beni goymadığınız için çok gırıldım. üüü
Koymanız için illa gafa yarmam, göz batlatmam mı gerekli ? .dng
Dahalın uleyn. :::
[QUOTE=Astatin;182570]patron, sabah ekran başında değildim demesen bende kınayacaktım seni..tam senin ortamlardı ya..neyse sağlık olsun..kar olsun senin olsun.brv[/QUOTE]
Valla kaçana hiçbir zaman hayıflanmam, kısmet değilmiş... Ne olacağını bilemezin, belki sabah ekran başında olsa zarar yazacaktı... Geçmişi boşverip geleceğe bakmak lazım... Tansu Çillerin dediği gibi daima ileri :)
-piyasa çok yükseldi..
-eeee...gidiyo zaten bilioruz...
-abi not arttırımı da bitti...verdi ya zaten biraz...
-yani?
-3 buçua kadar oyalayıp kesin düşüş başliicak burdan datayla abi...
-neye dayanarak söölüosun...
-hissediyorum abi,ortalık da kötü,memleket de kötü,daha yukarı gidemez ...
-peki..
(demin beni arayan bi yatırımcı arkadaşım)
Her zamanki gibi ikinci seans spot piyasada yukarı sürüm başladı, otomatik olarak:) saygılar.
[quote=sazan;182571]Asdadinim, Edwardım,
Gıcık adam oylamasına beni goymadığınız için çok gırıldım. üüü
Koymanız için illa gafa yarmam, göz batlatmam mı gerekli ? .dng
Dahalın uleyn. :::[/quote]
yahu benim aklıma geldi. ama sadece ben oy veririm başka veren olmaz diye vazgeçtim:D