alın yav herşey güzel bakın dünyada....
Printable View
alın yav herşey güzel bakın dünyada....
69000 stop:)
En az 1000 puan yukarısında istediği kadar al sat yapsın, komisyona çalışmayacam:)
Uzunlarla Arkaya yaslanmaya devam:) saygılar.
[QUOTE=thracian;182561]Arkadaslar, Eurusd 1.427`nin altina sarkarsa hizli düsebilir. Tutnursa buralarda yine hizli bir hareketle 1,44`e yolculuga baslamasini bekliyorum.[/QUOTE]
Ilk adim gerceklesti, bakalim 1.44`e kadar gidebilecek miyiz?
eurusd uzamıştım neyseki kapamadım :d şimdi kapadım ama bence uçacak :)
Ne üç kağıtçı bunlar önceden belli planlı ne yapacakları iyide gelse kötüde gelse ver sonra aşağıdan topla,valla helal olsun
hele "düşmüyor lem bu" diyecekler bi toparlansın da. :rolleyes:
safları sıklaştıralım. :)))
€/JPY flat.
ÇÇGH bunlar ......!!!!!!!!!!!!
[quote=hexa;182616]eurusd uzamıştım neyseki kapamadım :d şimdi kapadım ama bence uçacak :)[/quote]
heee, ucacak..kom
Daxa gel bostana gel...
250 den çıktım malesef, ama hız ölçer hala toplayamadı, bir daha deneyebilirim, hafta sonu alınacakmı alınmayacakmı,.......
[quote=jani;169709]sevgili kardeslerim....
hepinizin kurban bayraminizi kutluyorum...yuce rabbim gonlunuze gore versin...
kimseyi etkilememek ucun yazmadim....ama bayrama long girecegimi ima ettim...
ve 56 875 den longum....bunu 30 000 ilave kontrat...ve surekli shortta kiskirtilan suruyu gorunce yaptim....MALUM TERSOYUM....
daksi ve footsie yuzde 3.5 a yakin gocmusler bugun...ama hala longun para yapacagina inanmaktayim....
sebeb su....pazartesi avrupa dususune tepki kor ve biz sali aciliriz....[/quote]
sevgili kızılaga...
bayram a 56 875 den long girdigimin belgesi...ısrarla 57 000den shorttun diyorsun hala....neyse...
geçmişi unutalım...hayat ve borsa...oluş ve bozuluşlardan ibarettir...
şimdi izle beni....
70 550 den ilk kademe shortumu az önce açtım....4 kademe halinde gidecegim...ve STOP LOSS YOK....
dünya yıkılıyor bizimki gene öküz trene bakar gibi bakıyor.....