-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182668]vermezlerse zaten bu millete herşey müstahak...
BENCE...[/QUOTE]
AKP nin bu sefer işi baya zor, tabi son saniye davos zaferi gibi bir olay olmazsa :) Eczacılar ağlıyor, emekliler ağlıyor, tekel işçisi ağlıyor, itfaiyeciler ağlıyor, ek ders ücretleri kesilen öğretmenler ağlıyor, asgari ücretliler ağlıyor, açılım yüzünden şehit gazi yakınları ve yüreği sızlayan herkes ağlıyor...
Ama bir problem var, tüm bunlara rağmen AKP yine birinci parti olur ve hatta tek başına iktidar olur... O problem de herkesçe malum..
-
[QUOTE=nunu;182659]eksper, senden dow acilisi oncesi endeks-30 yorumu rica ediyorum. bol okuzlu olsun lutfen:::[/QUOTE]
kuzum gibi üstat varken yorum yapmam....yalnız şunu söyleyeyim endeks 30, öküzdür ne yapsa yeridir...he he he ...nasıl oldumu...?
-
Hayret ya 70000 altı bile inmiyor..Granit gibi..Çimento dokun yeter gayri..
-
69900 alti saatlik kapanista benim sistem sat verir. Simdilik alda devam
-
[QUOTE=thracian;182680]69900 alti saatlik kapanista benim sistem sat verir. Simdilik alda devam[/QUOTE]
:)
Yazarken 70000`de gecici sat vermeye basladi.
Ama 45 dk. var daah, cok sey degisebilir...
-
[QUOTE=KIZILAGA;182678]Hayret ya 70000 altı bile inmiyor..Granit gibi..Çimento dokun yeter gayri..[/QUOTE]
ben buna direk şom ağızlık derim:))) al sana 70bin altı:)
-
Bu not artırımı ve imf yle hala avunuyorsak, çok yazık, türkiyeye zaten oluk oluk para akacak, ama asla bizim olmayacak, uzaktan hep sevişeceğiz onunla, bu diğer üçüncü pazarlar içinde öle olacak, mexcikosu, argentinası, ıvırı zıvırı, sarkozinin gözyaşları bu yüzden, hey sarkozy atı alan üsküdara çoktan geçti, pentegon 10 sene önce yapar, sen bugün duyarsın, biz ise bu cennette cehennemi yaşıyoruz, su bolluğunda su kıtlığı çekiyoruz, işte [I][COLOR=red]yeni dünya düzeni[/COLOR][/I] bu, uzaktan bakacağız ve yalanacağız, borsamız gibi işlem yapacağız ama bizim olmayacak, lakin işlem hakkımız hep olcak......
-
özledik ulan...verin be...çakın,gömün ne ederseniz edin...gözler kırnızıya hasret...sankim memleket kurtuldu kişi başı milli gelir 100 bin USD oldu...:mad::mad::mad::mad::mad:
bu piyasanın hakkı 20.000 dir fazla etmez...VOB haa XU100 filan da deel :D
taaam taaam fazla duygusal konuştuk.trading de dugusallığa yer yok.heee duyda inanma işte...:D
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/6y2ps5.png[/IMG]
-
[quote=hexa;182641]eurusd 1.45 gidiyor rüyamda görmüştüm inanmayın tamam :D[/quote]
Ben katılmıyorum...Tam tersi yönde olacağını düşünüyorum.
Rüya ile amel olmaz.
Makro bir açıklamanız var mı?
-
1 adet long 050..den ...ihihihihii..sırf pislik olsun deyu
-
Hay 70.000 *.*..ver ulan verr artık beah,kanser olacam ya...