ulem beyle filat izlemeyi özlemişim bahhh
Printable View
ulem beyle filat izlemeyi özlemişim bahhh
[quote=iyi çocuk;182688]Ben katılmıyorum...Tam tersi yönde olacağını düşünüyorum.
Rüya ile amel olmaz.
Makro bir açıklamanız var mı?[/quote]
Dün caninin delkanlı topiğinde yazdım, orayı okuyun boş bırakmayın orayı, adı bu [COLOR=red]sünger teorisi[/COLOR], şimdi su çekiyor üzerine,
Haftsonunada long:)
Günsonu panikletme amaçlı 69600 lere kadar sarkabilir görüşündeyim, ama bu tamamen panikletme amaçlı olur görülüyor...olursa, kapanışta normalde 70300 civarıo olsa kimse üzülmez görülüyor, bakalım neler olacak:)
Piyasa yukarı:)
69000 stop seviyesi...saygılar...
hula pambık..ne pis bedduan varmış baaaa
[quote=TÜRKOĞLU;182685]özledik ulan...verin be...çakın,gömün ne ederseniz edin...gözler kırnızıya hasret...sankim memleket kurtuldu kişi başı milli gelir 100 bin USD oldu...:mad::mad::mad::mad::mad:
bu piyasanın hakkı 20.000 dir fazla etmez...VOB haa XU100 filan da deel :D
taaam taaam fazla duygusal konuştuk.trading de dugusallığa yer yok.heee duyda inanma işte...:D[/quote]
+.
Hemide bayrak kırmızısı dikecez betonların ustune..Taş gibim..Var mı 4 masa sandalye bilgisayar bankalar eder mi bu kadar..
69000 altı kapanış isterim..
Ula sanki bizimkiler slav,japon ırkı gibi de biz mi longlamadık..Dişileride betonladım bundan sonra..
cnbc e de endeks düşmesin diye nerdeyse üstünü başını yırtıcaklar.....
[quote=Astatin;182689]1 adet long 050..den ...ihihihihii..sırf pislik olsun deyu[/quote]
saflar yeterince sıklaşmadı.
dow açılışı ile birlikte bi 70.200 daha görülmeli.
"düşmeyecek lem bu" diyenlerlerin çoğalması lazım.
mal teslim edecek, yeni tepe görülecek/aha tren kalkıyo bu kez kaçırmayalım diyecek kişiler lazım.
bize sen lazım değilsin asti, çekil aradan konya. parazit yapma. :D
[quote=indregandi;182694]Dün caninin delkanlı topiğinde yazdım, orayı okuyun boş bırakmayın orayı, adı bu [COLOR=red]sünger teorisi[/COLOR], şimdi su çekiyor üzerine,[/quote]
Ben sizin yazdığınız yazıya cevap yazdım...
Fed doları düşürmek istese de düşüremez.
Dolar yükselir.
Makrosuz tuvalete bile gitmeyin, yoksa 10 dakkalara mahrum kalırız, örneğin sistem alda günlükte, 60 lıkta falan filan, ama niye bunu sormamız lazım, daha bir geniş oluruz,..........
[quote=bull market;182695]Haftsonunada long:)
Günsonu panikletme amaçlı 69600 lere kadar sarkabilir görüşündeyim, ama bu tamamen panikletme amaçlı olur görülüyor...olursa, kapanışta normalde 70300 civarıo olsa kimse üzülmez görülüyor, bakalım neler olacak:)
Piyasa yukarı:)
69000 stop seviyesi...saygılar...[/quote]
ben 69.650 beklıorum...bıraz daha alcam...
Bu arada iyi çocuk olan nickimin, gıcık çocuk olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
74000 kapanırız tahminim.....yada 64000... selçuklu patronaj nerde yawww