[QUOTE=unlimitted;182728]"düşmüyo lem bu" :D:D[/QUOTE]
yav acelen ne... bugün düşmesse haftaya düşer...pala kolay kolay ekmek verirmi adama.....bana ekmek versin deyu 1 haftadır bekliyorum....sabır....
Printable View
[QUOTE=unlimitted;182728]"düşmüyo lem bu" :D:D[/QUOTE]
yav acelen ne... bugün düşmesse haftaya düşer...pala kolay kolay ekmek verirmi adama.....bana ekmek versin deyu 1 haftadır bekliyorum....sabır....
[quote=Astatin;182731]gördüm..amma benim bildiğim kadarıyla, o projenin olması namümkün..benim açımdan değil, onun açısından[/quote]
öbür proje bana yeterda artar...ama inşaat çok ağır ilerliyor kardeş...müteahit çakal sanırım...o bina kaç senede biter? :o
geldi bebişlerim 650 den...şimdi yaslanayım...sartlımı da 68.900 e yazayım...
[QUOTE]dusuyor iste, 1.4375 oldu:::[/QUOTE]
ben bildim...ben bildim...
yazmıştım rüya ile amel olmaz diye...
[quote=nunu;182730]dusuyor iste, 1.4375 oldu:::[/quote]
bi metada trade ederken, [B]çooook güzel bi karla[/B] kapandığında,
sen kapandıktan sonra o metanın senin poz açtığın noktaya geldiğini görmek ooooo ka keyifli ki aplaaa
bkz: yuro bölü capon yeni. .lelele
[quote=eksper;182738]yav acelen ne... bugün düşmesse haftaya düşer...pala kolay kolay ekmek verirmi adama.....bana ekmek versin deyu 1 haftadır bekliyorum....sabır....[/quote]
sen benim önceki mesajları okumamışsın eksper kardeşim. :)))
Spot piyasada bi numara yok? ne iş? farkı azaltma çabalarına hayranım:)
[quote=unlimitted;182744]bi metada trade ederken, [B]çooook güzel bi karla[/B] kapandığında,
sen kapandıktan sonra o metanın senin poz açtığın noktaya geldiğini görmek ooooo ka keyifli ki aplaaa
bkz: yuro bölü capon yeni. .lelele[/quote]
capon sakineku'nun kahvesini ictim diyorsun:::
teknik uyumsuzlugun [B]68.500[/B] lere kadar deva etmesi gerekiyor. dov endeksinin dışında.
[quote=nunu;182749]capon sakineku'nun kahvesini ictim diyorsun:::[/quote]
kaave ne dimeh, cek denyıls ikram etti savolsun. .heyk
gevşeme öncesi kısaları sıkıştırıyorlar kafalarınca..
o kadar yaptınız ki bu aynı numarayı.. artık yemiyor..
gel pztesi gel....
tavan olur.. DJ %1 artu kapatır..akşam IMF açıklanır..ptesi vob 72000 açar ..ehueheue