Niyetleri bozuk bunların ben soleyimde,adamlar düzeltmeyi bile hüpletip gümleterek yapıyolar:)
Printable View
Niyetleri bozuk bunların ben soleyimde,adamlar düzeltmeyi bile hüpletip gümleterek yapıyolar:)
[quote=last trader;182755]Niyetleri bozuk bunların ben soleyimde,adamlar [COLOR=red][B]düzeltme[/B][/COLOR]yi bile hüpletip gümleterek yapıyolar:)[/quote]
işte sihirli kelime... bu kelimeyi azılı bi longcudan ne kadar süredir duymuyordum biliyor musun sevgili last trader.
bu iş tamamdır. ayular, de hayne meydana gayri . .lelele
[quote=unlimitted;182756]işte sihirli kelime... bu kelimeyi azılı bi longcudan ne kadar süredir duymuyordum biliyor musun sevgili last trader.
bu iş tamamdır. ayular, de hayne meydana gayri . .lelele[/quote]
[IMG]http://www.birdsasart.com/Brown-Bear-blonde-cub-dancing-_L8X0615-Geographic-Harbor,-Katmai-N.jpg[/IMG]
[quote=nunu;182757][/quote]
abla bu ayu bi deri bi kemik kalmış gayri.
durumumuza bundan daha uygun bi resim bulamazdın vallah. :D
Aşağıdaki kodları ekle..
PARAGC5
PARAGC8
PARAGC10 :)
[quote=TÜRKOĞLU;182711]spot PGÇ nasıl gören var mı? benim MTX te göremiyorumda.[/quote]
paronaya nın paronayasını yapmak lazım...
paronaya/ paronaya = 1 (basit gerçek)
yedire yedire umut vere vere düşecek ..yok öyle eskisi gibi hop 1000 puvan ..hoop 2000 puvan düşüş....sabır....geberecek..ölümsüzlük allaha mahsus...buda ölecek...ha ha ha...
[QUOTE=unlimitted;182758]abla bu ayu bi deri bi kemik kalmış gayri.
durumumuza bundan daha uygun bi resim bulamazdın vallah. :D[/QUOTE]
Yaw yerlere yatırdın valla unlimit:D, Allahda seni güldürsün:)
[quote=Leblebi;182751]teknik uyumsuzlugun [B]68.500[/B] lere kadar deva etmesi gerekiyor. dov endeksinin dışında.[/quote]
69750 altına bırakmazlar arkadaşım.
geceye long devam sağlamız yada sağlamız gibi gözteriyorlar
[B]69.500 [/B]altını görmeden dönerse [B]70.350 [/B]sert kırılması gerekiyor.
bugün 69.500 tutar... son yarım saatte bir manyaklık olacağını zannetmem...