-
[quote=bull market;182762]Yaw yerlere yatırdın valla unlimit:D, Allahda seni güldürsün:)[/quote]
gerçekleri kabulleneceksin abicim, sebeplerin doğru da olsa, tersteysen terstesindir.
dediğim gibi, bu iş long yada şort haklılığı değil, bir zamanlama meselesidir.
ve zamanlama konusunda hata yaptık.
bunu kabullenmediğinde, işte o zaman batışın yakındır.
hatanı bilip ders çıkarmak lazım gelir.
sizin yaklaşımınızda hata yaptığınız tek kısım, bizim hatamızı blimediğimizi düşünmenizdir. :)))
-
Beklenti devam ettiği müdedetçe, 68700 den lonng, yukarıda ise ksa shot kavurmalar yeterli, fazla bir şey beklememek lazım, arkadan vuracak coni on dikkat, bu güzel dalgalanma yapar,.....
-
kısacılar şimdi küfür günah gidiyor...düş ula namıssız diye...dışarısı kötü bize de vercekler ,yakındır diye...ama daha önce de yazdım,yurt içi enstrümanlar, dışarıdakı ve makro datalarla eş zamanlı hareket eder...ardışık deil...ve eer yurt dışında ya da makro da yeni bir durum olursa ve bizdeki durum deişmezse,bizim buna tepkimiz TEPKİ VERMEMEK olmuştur...az sonna tepki verecek ya da eli kulaında demek kanımca çoğu zaman yanlıştır...
-
Modys Türkiye'nin notunu arttırdı.
Modys'den yapılan açıklamada, ''Türkiye'nin emebilme kabiliyetine güveniyoruz'' deniliyor.
Gerçekler ise şimdi açıklandı.
Türkiye'de sanayi üretimi kasım ayında %2,2 daraldı. Bence makyajlı %2,2...
-
saat 17 itibariyle ben de shorta döndüm, forumda long kalmadı galiba :) Hayırlı olsun...
-
arkadaşlar haftaya todorinin düğünü var.....bütün forum tarafımca davetlidir.....beklerim efemm....
-
[QUOTE=unlimitted;182767]gerçekleri kabulleneceksin abicim, sebeplerin doğru da olsa, tersteysen terstesindir.
dediğim gibi, bu iş long yada şort haklılığı değil, bir zamanlama meselesidir.
ve zamanlama konusunda hata yaptık.
bunu kabullenmediğinde, işte o zaman batışın yakındır.
hatanı bilip ders çıkarmak lazım gelir.
sizin yaklaşımınızda hata yaptığınız tek kısım, bizim hatamızı blimediğimizi düşünmenizdir. :)))[/QUOTE]
Çok yanlış anlamışsın beni, senin hatan olduğunu bile farketmedim, kimsenin pozisyonu ile ilgilenmem, seninkinide bilmem, ne yaptığınıda bilmem, yanlış anlama olmasın...bende çok short kovaladım geçen sene:) saygılar...
-
İyi çocuk süpersin, bunlar benim sünger teorisin yazmışlar,.......Ben daha açacam o konuyu, bebecanla, durmuş okur diye yazmıyorum,
-
[quote=enorton;182771]saat 17 itibariyle ben de shorta döndüm, forumda long kalmadı galiba :) Hayırlı olsun...[/quote]
vardır vardır.
gizli longlar var daha... hem daha safları sıklaştırmadık. ben bi 70,200 atağı daha bekliyorum. ama bugün, ama dow füçurları ile pazartesi.
"bu düzeltme" diyen tek arkadaşımızın last trader olduğunu sanmam.
-
unlimitted geceye shortsun? :)
-
Ben hala 70300 kapanışın demokratik olacağını düşünüyorum:)
-
Sistemimin sat vermesi ile birlikte 69925`ten kisaldim...
Hayirli olsun:)