-
[quote=indregandi;182774]İyi çocuk süpersin, bunlar benim sünger teorisin yazmışlar,.......Ben daha açacam o konuyu, bebecanla, durmuş okur diye yazmıyorum,[/quote]
Ağabey, sen yaz, biz okuyalım...
bebecanla, durmuşu Hızır Aleyhiselam gelse kurtaramaz.
biz kendimizi kurtaralım...
-
[quote=unlimitted;182775]vardır vardır.
gizli longlar var daha... hem daha safları sıklaştırmadık. ben bi 70,200 atağı daha bekliyorum. ama bugün, ama dow füçurları ile pazartesi.
"bu düzeltme" diyen tek arkadaşımızın last trader olduğunu sanmam.[/quote]
valla uzundum uzunum uzun olacam pazartesiye ....20 gündür uzunum bir gecede daha beklerim trnd dönüşünü bu piyasada döndüğünü görmeden shortlamam,daha dönmedi:)
-
teknik olarak eurusd [B][COLOR="Red"]1.420 [/COLOR][/B]kritik rakam olmaya devam ediyor.
-
[QUOTE=last trader;182780]valla uzundum uzunum uzun olacam pazartesiye ....20 gündür uzunum bir gecede daha beklerim trnd dönüşünü bu piyasada döndüğünü görmeden shortlamam,daha dönmedi:)[/QUOTE]
döndügünü gördükten sonra cort acmak oldukca zor oluyor.....
-
[quote=last trader;182780]valla uzundum uzunum uzun olacam pazartesiye ....[B][COLOR=red]20 gündür uzunum[/COLOR][/B] bir gecede daha beklerim trnd dönüşünü bu piyasada döndüğünü görmeden shortlamam,daha dönmedi:)[/quote]
anlatmaya çalıştığım şey bu işte.
sen 20 gündür uzunsun. bugün 70.300'den uzunlamış birisi ile kendini aynı kefeye koyarak yorum yapıyorsun sevgili arkadaşım. (lafım şahsına değil, lütfen yanlış anlama)
uzun vardır, uzuuuuuuuuuuuun vardır. :..:
sen elbette uzun kalacaksın. mantıklısı da odur zaten.;)
-
-
[quote=iyi çocuk;182779]Ağabey, sen yaz, biz okuyalım...
bebecanla, durmuşu Hızır Aleyhiselam gelse kurtaramaz.
biz kendimizi kurtaralım...[/quote]
Öyle dem eyi çocuk, uzunbacaklı adamla fena set çektiler önümüze, zamanlamaları mükemmel, bak buradan yazıyorum plot ülke biziz, vitrin biz olacağız, biz taktim edileceğiz dünyaya, ama bizim cebimizde bir şey olmayacak, mexcikolununda öle, argentinalınında, ......
-
[QUOTE=enorton;182676]AKP nin bu sefer işi baya zor, tabi son saniye davos zaferi gibi bir olay olmazsa :) Eczacılar ağlıyor, emekliler ağlıyor, tekel işçisi ağlıyor, itfaiyeciler ağlıyor, ek ders ücretleri kesilen öğretmenler ağlıyor, asgari ücretliler ağlıyor, açılım yüzünden şehit gazi yakınları ve yüreği sızlayan herkes ağlıyor...
Ama bir problem var, tüm bunlara rağmen AKP yine birinci parti olur ve hatta tek başına iktidar olur... O problem de herkesçe malum..[/QUOTE]
hocam aglar tabi hic kusura bakmayın ama devlet de oyle bi hale gelmıs kı avanta kapısı olmus.. herkes tanıdık es dos doldurmus devlete kımsenın bı ıs yaptıgı yok.. ılac sırketlerı dayıyor bıton ılacı yuksek fıyattan kımsenın sesı cıkmıyor.. emeklı dedıgın kısılerın cogu 40 yasından berı emeklılık maası alıyor bunuda devlet oduyor pekı nerden oduyor hocam ? senın benım vergımden verıyor.. gecmıstekılerın bol keseden dagıtmasını nıe ben cekeyım ? nıe her ay benden kesılsın ?
benım emeklılık yasım 65 gorunuyor teee 2048 olme esegım olme.. ben bu sure boyunca maasımın 3 te 1 ını kesınlı olarak verıyorum devlete neden ? sırf bu yuzden , dıgerlerının ılac parası emeklılık parası memur ucretı odensın dıye.. boyle sacmalık olmaz..
-
[quote=Leblebi;182781]teknik olarak eurusd [B][COLOR=red]1.420 [/COLOR][/B]kritik rakam olmaya devam ediyor.[/quote]
Bence kırılır orası...Çünkü Dolar, petrol alım satımında kullanılan para olması dolayısı ile fiilen "Oil Backed Money" haline gelmiştir.
-
[quote=hexa;182784]eurusd tekrar uzun :D[/quote]
eyvahlar olsun...Aşk olsun! Siz beni hiç ciddiye almıyorsunuz ?
-
Ya bizim notumuz yükselince Meksika ile aynı olmuş, yani bu demektirki, piyasa balon için gazlanıyor, gazlanmayada devam eder bence, çünkü kör göz bile bilir biz kim Meksika ile aynı nota sahip olmak kim, hesap kitap ortada:) ama bernanke balonlara dikkat edin dedi, hangi basit piyasanın ne kadar güzel balon olacağını göstermedi, bunudamı söylesinler:) yoksa kimin piyasasını balonlarlar:) saygılar....
-
[quote=unlimitted;182783]anlatmaya çalıştığım şey bu işte.
sen 20 gündür uzunsun. bugün 70.300'den uzunlamış birisi ile kendini aynı kefeye koyarak yorum yapıyorsun sevgili arkadaşım. (lafım şahsına değil, lütfen yanlış anlama)
uzun vardır, uzuuuuuuuuuuuun vardır. :..:
sen elbette uzun kalacaksın. mantıklısı da odur zaten.;)[/quote]
Şunun herkes farkındadır 70000 deyiz ve yüzde dilimleri yüksek. yüzde 2 lik hareket 1400 puan yapar ve terste kalana yazık olur,testere ye girenler iflas eder.
Ama kimse yanlış yönlendirmek istemem ben tabi uzun kalabilirim yeni açanların kalması biraz sakıncalı olabilir diyosunuz anladım,ama dowun bu gece coşmayacanın garantisi varmı,?ben dowun eksi kapatmayacanı bu gece bekleneni :yü:yapacağını düşünüyorum,yapmassada kendi bilir.lelele.lelele+.