-
[QUOTE=ktasyurek;26570]arkadaşlar ben 6 aylık bir ara vermeden önce oldukça aktif işlem yapar ve buraya yazardım, 6 aydır pek takip edemediğim için kaçırdığım bazı şeyler olmuş sanırım. ilk sorum sn.haguan'ın nerde olduğu, ikinci sorum benim mesaj sayımın neden 14 göründüğü? teşekkürler...[/QUOTE]
sn hugaun tatilde mesaj sayısı onceki topikde teknk sorun vardı ondan sn hellim kaldırdı galiba ondan.
-
[QUOTE=ktasyurek;26570]arkadaşlar ben 6 aylık bir ara vermeden önce oldukça aktif işlem yapar ve buraya yazardım, 6 aydır pek takip edemediğim için kaçırdığım bazı şeyler olmuş sanırım. ilk sorum sn.haguan'ın nerde olduğu, ikinci sorum benim mesaj sayımın neden 14 göründüğü? teşekkürler...[/QUOTE]
sn hugaun tatilde mesaj sayısı onceki topikde teknk sorun vardı ondan sn hellim kaldırdı galiba ondan.
-
deli gibi trade ediyorlar :(
-
deli gibi trade ediyorlar :(
-
[QUOTE=Nohamura;26571]sn hugaun tatilde mesaj sayısı onceki topikde teknk sorun vardı ondan sn hellim kaldırdı galiba ondan.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim.
-
[QUOTE=Nohamura;26571]sn hugaun tatilde mesaj sayısı onceki topikde teknk sorun vardı ondan sn hellim kaldırdı galiba ondan.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim.
-
system long vermese flat yatcem fiyat vern arkadaslar tesekur ederim
-
system long vermese flat yatcem fiyat vern arkadaslar tesekur ederim
-
[QUOTE=hexen;26575]system long vermese flat yatcem fiyat vern arkadaslar tesekur ederim[/QUOTE]
775-800
-
[QUOTE=hexen;26575]system long vermese flat yatcem fiyat vern arkadaslar tesekur ederim[/QUOTE]
775-800
-
şu fdow uyumsuzlugu teyidli hale gelseydi rahatlayacaktım...
sisteme ters uzunum........
çarpılalım bakalım.....
vadeli ve spotun uyumsuzluluguna güvenmiyorumda...
fdow çıkarsa, onlarda bizde uyumsuzuz bizde çıkalım derler belki.....
-
şu fdow uyumsuzlugu teyidli hale gelseydi rahatlayacaktım...
sisteme ters uzunum........
çarpılalım bakalım.....
vadeli ve spotun uyumsuzluluguna güvenmiyorumda...
fdow çıkarsa, onlarda bizde uyumsuzuz bizde çıkalım derler belki.....