[quote=eksper;182782]döndügünü gördükten sonra cort acmak oldukca zor oluyor.....[/quote]
Döndüğünü görebiliyosan ve işlem yapamıyorsan sıkıntılı,57 den dönüp 58 den atlayanları düşün trene en son 1000 puan dan fazla yukardan longladılar.lelele
Printable View
[quote=eksper;182782]döndügünü gördükten sonra cort acmak oldukca zor oluyor.....[/quote]
Döndüğünü görebiliyosan ve işlem yapamıyorsan sıkıntılı,57 den dönüp 58 den atlayanları düşün trene en son 1000 puan dan fazla yukardan longladılar.lelele
[quote=last trader;182790]Şunun herkes farkındadır 70000 deyiz ve yüzde dilimleri yüksek. yüzde 2 lik hareket 1400 puan yapar ve terste kalana yazık olur,testere ye girenler iflas eder.
Ama kimse yanlış yönlendirmek istemem ben tabi uzun kalabilirim yeni açanların kalması biraz sakıncalı olabilir diyosunuz anladım,ama [B][COLOR=red]dowun bu gece coşmayacanın garantisi varmı[/COLOR][/B],?ben dowun eksi kapatmayacanı bu gece bekleneni :yü:yapacağını düşünüyorum,yapmassada kendi bilir.lelele.lelele+.[/quote]
bu soru çok enteresan oldu. :..:
Daxa gel bostana gel diye yazdığımda dax -%0.70 di şimdi +%0.35 Yani %1 yukarda ama biz 500 puan aşağıdayız... Negatif baskı var :)
pztesi de büyük ihtimalle 69.500/70.100 aralığından açılış olur... şahsen haftasonu riskini almayı pek mantıklı bulmuyorum..
herkese iyi haftasonları..
quote=Leblebi;182781]teknik olarak eurusd [B][COLOR=red]1.420 [/COLOR][/B]kritik rakam olmaya devam ediyor.[/quote]
Tekniğine bakmadım, leblebi ama taktiği, borsalar yukarı, 10 yıllıklar yukarı, dxy yukarı, parite ve gold aşağı, tersi durmda bu ikisi ve emtiyalar yukarı, düzlükteyiz arık dünyaca, stokastik indiklerdeyiz artık, doldur boşalt jandarma reşat yereleri, bundan önceki süreçte, borsalar gold, euro, mmtiyalar ile yukarıdaydı bildiğimiz gibi,
siz evinizin kapısının zayıf olmasını istermisiniz...
ööle bi kapı olcak ki bizim ülke,ne ses geçircek ne de ittirdin mi açılcek...
ama tabiki anahtarı da içerde ,batı tarafında olcek ki sadece oradan istendiinde açılcek...
wah benim güzel ülkem...
yanlıs anlasılmasın hukumetı fılan savunmuyorum ama bunlar olması gereken seylerdı.. yıllardır devlet baba devlet baba dıyerek bır sonrakı nesılı zan altında bırakıp gelecegıne ıopotek konulmasıyla bu hale geldık.. sırtını devlete yaslayan yatmaya alıstıgı ıcın bu halde degılmıyız ? ıcerı gıern goturebıldıgını goturmekten baska bıseyle ugrasmadıgı ıcın bu halde degılmıyız..
ıtfayecıler aglar tabı , eczacılar aglar , emeklıler aglar , tekel ıscısı aglar.. ama ben daha cok aglıyorum , hıcbı karsılgıı olamdan bu kısılerın ceremesını ben cekıyorum..
bugun tekel ıscısı dedıgınız kısı benden cok ucret alıyodur.. ama maasını benım kazandıgım tutarın 3 te bırıyle alıyor.. hey yavrum vay ne guzel dunya..
kapanış nispeten zayıf olacak gibi ama bu hiçbirşey ifade etmez...DOW bana mısın demiyor...öyle 25-30-50-100 puan düşüş bizimkilere sinek vızıltısı gibi gelir...
neyseki moodys in not arttırımı kaynadı güme gitti...bu kredi kuruluşları arasında en baba olanı.bir FITCH kaldı ama bu da S&P ve MOODYS e göre daha önemsiz...
ama demoklesin kılıcı hala SHORT çuların başında...
IMF...
şimdi endeksimize bir bakalım ve dünyaya birbakalım .....dışarıda önemli bir düşüş yok deelmi...hatta sarı kafalar ucmuş gidiyor...kısa vadede düşüşü kafaya koymamış adam bu hallerde olmaz....bundan bir hafta önceki kuduruk hallerinden eser yok....kıyaslamanızı yapın ona göre haftaya olacak todorinin dügününe üstünüzü başınızı dogru dürüst giyininde gelin...beklerim efemmm....demedi deme ibrahim....
[QUOTE=Kennym;182797]yanlıs anlasılmasın hukumetı fılan savunmuyorum ama bunlar olması gereken seylerdı.. yıllardır devlet baba devlet baba dıyerek bır sonrakı nesılı zan altında bırakıp gelecegıne ıopotek konulmasıyla bu hale geldık.. sırtını devlete yaslayan yatmaya alıstıgı ıcın bu halde degılmıyız ? ıcerı gıern goturebıldıgını goturmekten baska bıseyle ugrasmadıgı ıcın bu halde degılmıyız..
ıtfayecıler aglar tabı , eczacılar aglar , emeklıler aglar , tekel ıscısı aglar.. ama ben daha cok aglıyorum , hıcbı karsılgıı olamdan bu kısılerın ceremesını ben cekıyorum..
bugun tekel ıscısı dedıgınız kısı benden cok ucret alıyodur.. ama maasını benım kazandıgım tutarın 3 te bırıyle alıyor.. hey yavrum vay ne guzel dunya..[/QUOTE]
boşver hükümeti git metastock çalış bize metastock hakkında bilgi ver.nası fikir?
Asti benim açtığım anketleri beğenmiyorsun, bu akşam sen aç pozisyon anketini :)
Ayrıca kendimi de teprik ediyorum :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=182246&postcount=2378[/url]
Karar yeresinde debeleniyor.
Yine düşmeyecek sanırım.
Düş hülem artık.
[IMG]http://www.resimsakla.com/data/media/156/tekme.jpg[/IMG]