-
[quote=TÜRKOĞLU;182798]kapanış nispeten zayıf olacak gibi ama bu hiçbirşey ifade etmez...DOW bana mısın demiyor...öyle 25-30-50-100 puan düşüş bizimkilere sinek vızıltısı gibi gelir...
neyseki moodys in not arttırımı kaynadı güme gitti...bu kredi kuruluşları arasında en baba olanı.bir FITCH kaldı ama bu da S&P ve MOODYS e göre daha önemsiz...
ama demoklesin kılıcı hala SHORT çuların başında...
IMF...[/quote]
fitch kalmadi, sp kaldi. fitch vermisti.
-
[quote=halojen;182794]pztesi de büyük ihtimalle 69.500/70.100 aralığından açılış olur... şahsen haftasonu riskini almayı pek mantıklı bulmuyorum..
herkese iyi haftasonları..[/quote]
pazartesi + gap ve - kapanış yakışır.
iki kere üstüste bu hareket fişin çekildiğini teyid eder güzellikte bir yaklaşım olur. bi milyon çiçek açar.
vay be daha 2 gün önce ceza sahasının önünde top çevirirken topu tekrar bizim ceza sahasına getirdiler bugün. neyse ki şimdi orta sahada. :)))
-
Geceye herkes shortmu yawww bir benmiyim long,kendimi çok yalnız hissederim:)
-
[QUOTE=last trader;182806]Geceye herkes shortmu yawww bir benmiyim long,kendimi çok yalnız hissederim:)[/QUOTE]
herkes shortsa ve ben pala olsam sen düşün artık gerisini napıcamı:)
-
[QUOTE=last trader;182806]Geceye herkes shortmu yawww bir benmiyim long,kendimi çok yalnız hissederim:)[/QUOTE]
7410 var bir de gelir birazdan :)
-
[quote][B][COLOR=#ff0000]dowun bu gece coşmayacanın garantisi varmı[/COLOR][/B][/quote]
Yazdım köşeye ağabey...
Dow bu gece yükselirse, çok şüpheleneceğim...Paranoyak diyecekler bana...
Aşağıdakileri de ekleyeyim...
Alıntı:
[B]von mises[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=182421#post182421"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Fethullah Hocaefendi,
Shortçu vatan evlatlarından, Allah razı olsun demiş...
Biz ne diyelim şimdi bu Hocaefendiye ?[/I]
>Nezaman demiş???
-
[QUOTE=unlimitted;182805]pazartesi + gap ve - kapanış yakışır.
iki kere üstüste bu hareket fişin çekildiğini teyid eder güzellikte bir yaklaşım olur. bi milyon çiçek açar.
vay be daha 2 gün önce ceza sahasının önünde top çevirirken topu tekrar bizim ceza sahasına getirdiler bugün. neyse ki şimdi orta sahada. :)))[/QUOTE]
aksine pazartesi eksi gap ve artı kapanış bekliyorum....
-
Piyasa yukarı:)
Stop 69000
Longlarla haftasonuna girdim:)
Uzlaşma 69750:)
Herkese iyi tatiller..
-
herkesin şort olması korkutmaz.
şortçuların sesinin fazla çıkmaya başladığı an korkmaya başlayacağım an olur...
bundan 1 hafta önce ortalıkta günlükçü şort bile yoktu. longculardan 1 tanesi dönüp "ulem herkes long mu, şimdi mıçtık" demiyodu. :..::..:
-
kapanış pastası alsak nasıl olur
-
[quote=iyi çocuk;182809]Yazdım köşeye ağabey...
Dow bu gece yükselirse, çok şüpheleneceğim...Paranoyak diyecekler bana...[/quote]
neden şüphelenecen abi.brv
-
[QUOTE=iyi çocuk;182787]Bence kırılır orası...Çünkü Dolar, petrol alım satımında kullanılan para olması dolayısı ile fiilen "Oil Backed Money" haline gelmiştir.[/QUOTE]
önceki yazımda belirtmiştim kırılıp tekrar üstüne atması teknik olarak sert yükselişi işaret eder.buna istinaden parallelik kurar isem içeride doları olumsuz eytkiler.saygılar.