sanırsam bu longları tutcam yahu baya,bugün aldıklarımı...spot güçlü kaldı...dow da bı nane olduu yok,çıtırdan bı sılkelemeyle trend dewam ediyor...herkese ii jaftasonları..
Printable View
sanırsam bu longları tutcam yahu baya,bugün aldıklarımı...spot güçlü kaldı...dow da bı nane olduu yok,çıtırdan bı sılkelemeyle trend dewam ediyor...herkese ii jaftasonları..
[quote=last trader;182815]neden şüphelenecen abi.brv[/quote]
Abi, sen herşeyi biliyorsun...
bu bayrampaşa akvaryuma gidicem yarın.giden gören ve çok beğenen beğenmiyen varmı bi fikir alıyım pls:)
sıfır komisyon sıfır işlem cort devam....
şincik günlük grafa bakınca boll un çok üstüne çıkan fiyat geri gelmiş göçüş demek için erken diyor. Amma insan ayu endekste 70000 lerde olunca, tepedende 1600 pointika geri gelinmiş olunca insan dayanamıyor geceye şort giriyor...Eğer bugün hatırı sayılır bir voli vurmasam daha az ağırlıkla girerdim amma geceye 1/2 şort....HErgünümüz böyle olsun...Çok şık gündü 8 işlem yaptım 6 sı karlı...ABV :) :) herkes iyi haftasonları
[quote=unlimitted;182805][B]pazartesi + gap ve - kapanış yakışır.[/B]
iki kere üstüste bu hareket fişin çekildiğini teyid eder güzellikte bir yaklaşım olur. bi milyon çiçek açar.
vay be daha 2 gün önce ceza sahasının önünde top çevirirken topu tekrar bizim ceza sahasına getirdiler bugün. neyse ki şimdi orta sahada. :)))[/quote]
benim de beklentim yaklaşık öyle... 70bin açar, sonra derinlere dalar.. :)
ya da en iyi ihtimalle yatay kapatır günü...
[QUOTE=Rooks;182823]bu bayrampaşa akvaryuma gidicem yarın.giden gören ve çok beğenen beğenmiyen varmı bi fikir alıyım pls:)[/QUOTE]
Ben de geçen hafta niyetlenmiştim gitmeye sonra çok kalabalıktır diye vazgeçtim... Sen bir git gör senden biz fikir alırız :)
bu arada......neeeeeeeeeaaaaaaaaaa roookssss bağyanmıymış...neaaaaaa hem de italyanmıymış...
herkese iii hafta sonları...
DOW kac gördü en düsük arkadaslar?
[QUOTE=Astatin;182828]bu arada......neeeeeeeeeaaaaaaaaaa roookssss bağyanmıymış...neaaaaaa hem de italyanmıymış...
herkese iii hafta sonları...[/QUOTE]
son dakka golü attın bana ha.neyse intikam soğuk yenen bi yemektir:)
[QUOTE=enorton;182827]Ben de geçen hafta niyetlenmiştim gitmeye sonra çok kalabalıktır diye vazgeçtim... Sen bir git gör senden biz fikir alırız :)[/QUOTE]
evet sanırım öyle olucak:)))
[quote=iyi çocuk;182821]Abi, sen herşeyi biliyorsun...[/quote]
yok abi sadece tahmin bizimkisi etkilenen varsa onuda yazmam:)))