-
[quote=VOBiX;80483]GOLDMAN SACHS IN ILGINÇ AÇIKLAMASI..
Hatiliyorsaniz geçen hafta, ismini vermek istemiyen bir fon yöneten S&P üzerine 5 Milyon PUT kontrat aldigini yazmistim (S&P de -17% düsüs öngördügünü dolayindan)...
Iste dün ayni açiklama yi GOLDMAN SACHS yapti : resmen müsterilerine S&P PUT almak tavsiyesini verdi. :GOLDMAN resmen önümüz aylarda S&P de -11% düsüs öngörüyor..
[COLOR=blue]BS[/COLOR][/quote]
buna benzer kotu haber dunya kadar one capıtal cıtı bank of yuzde 10 yakın eksıde 2 bakkda sıfır cekmeye ramak kaldı 1, kusurat dolarlarda.ve cumhurıyetcıler senatoda karar oncesı kararsız..ustelık bu karar onaylansa bıle resmen abd para basmak zorunda burada kan cıkmadıkca rahatlamaz dow mowww hıkayeeee longlayan longlasınn koparr kol kanat yakındaaaaaa .boks..boks..boks..boks..boks..boks.
-
[quote=okansak;80492]astatın downun kapanışı 8088 goruyorıum super tebrıkler[/quote]
ben 78 görüyorum..aha görüyorum görüyorum:..:
-
[quote=jerfin;80493]yarın birimizi cati'ye, birimiz de asti'ye mama olacağız desene..:..:[/quote]
:..: :..: :..:
-
[quote=cırcır;80488]sn. Cbaykusun yöntemle 22 günlük hesaplayın 33.187 çıkıyor.[/quote]
yeni vadede o hesaplamayı bırakmıstım ok anladım
-
[quote=jerfin;80493]yarın birimizi cati'ye, birimiz de asti'ye mama olacağız desene..:..:[/quote]
ehhhmmm.kati flat..korkarım ki!!! ikinizde bana mama olacaksınız:..::..: kısmet artık:..:
-
bende uzunum bana kim mama olacak
biriniz mecbur olacaksınız artık
-
Stop
[quote=mavi;79265]1.27 den kısa stoplu bir alım denemesi zamanı gibi.Tutarsa 1.32 veya 1.36 lar gibi bir hedef.
Bol şanslar hepimize...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/6685/eurousd30022008zo0.jpg[/IMG][/URL][/quote]
1.30 stoplu, 1.32 satış yazmakta fayda var gibi, bir süre piyasaları takip edemeyeceğim...
Bol şanslar hepimize...
-
[quote=cırcır;80501]bende uzunum bana kim mama olacak
biriniz mecbur olacaksınız artık[/quote]
geç kaldın :) geyik topiğine gel
-
[QUOTE=Astatin;80499]ehhhmmm.kati flat..korkarım ki!!! ikinizde bana mama olacaksınız:..::..: kısmet artık:..:[/QUOTE]
bence tam tersi olcak .kom 2. secenek yani 1 bucuktan az eksik kaldıraÇ :)
-
[quote=mersiyk;80509]bence tam tersi olcak .kom[/quote]
benmi ikinize mama olcam..ehhmm..neyse kader kısmet...(yanlış topikdesin..hem de moderatörsün..utan utan:..::..:
-
Cumhuriyetçiler...
[QUOTE=asyalı;80495]buna benzer kotu haber dunya kadar one capıtal cıtı bank of yuzde 10 yakın eksıde 2 bakkda sıfır cekmeye ramak kaldı 1, kusurat dolarlarda.ve cumhurıyetcıler senatoda karar oncesı kararsız..ustelık bu karar onaylansa bıle resmen abd para basmak zorunda burada kan cıkmadıkca rahatlamaz dow mowww hıkayeeee longlayan longlasınn koparr kol kanat yakındaaaaaa .boks..boks..boks..boks..boks..boks.[/QUOTE]
Bugün cnbs_e de cumhuriyetçilerin bir tavrı söylendi ..
Cumhuriyetçiler de bu olayı destekliyorlarmış ama paranın büyük bir kısmını MORGATE den dolayı icralık olan evlerde kullanılsın istiyorlarmış.....
-
arkdslr topic kirletmek istemem ama acil bi tawsie
pesindeimm.brv
yrn sankoda bi vob hesap actircam
ne istemeliim bu adamlardan ?(pazarlia tabi anladiiim kadariyla bazi seyler)
portfoy 30-40 kontrat aylik 100 kontrat islem en az
p.s.
_umarim sanko demek yasak deildir
_sanko demek yasak deilse sanko dogru tercih midir?
_ewet butun forumlari bolca okudum bu konuda ama kafa karistirio sadece
__ben size guweniooom.lelele.lelele
cok tskrlr
-
[QUOTE=okansak;80492]astatın downun kapanışı 8088 goruyorıum super tebrıkler[/QUOTE]
8077 :D
Astatin tebrikler .brv
-
[quote=VOBiX;80515]8077 :D
Astatin tebrikler .brv[/quote]
FDJ kelek yapmasa bari
-
Dolar yeni baskı altında tutular yükseldiler şimdide usd yeni yükseltecekler sanırım
-
1. cıkan tarp fonundada ıstemıslerdı fakat onay almamıs piyasalar sert satış yenıştı yıne aynısı olacak derım.cunku 2 el konut saışları gunden gıune daha kotuye gıdıyor ustelık bunlara yuklu fon saglayan 2 bankada gıtı gıder bank of amerıca topun agzında bugunde %13 dustu 3 yerel bankada sıfırlamaya yakın fıfth thırd ve huntıng gumler yakında
-
[QUOTE=suprad;80512]arkdslr topic kirletmek istemem ama acil bi tawsie
pesindeimm.brv
yrn sankoda bi vob hesap actircam
ne istemeliim bu adamlardan ?(pazarlia tabi anladiiim kadariyla bazi seyler)
portfoy 30-40 kontrat aylik 100 kontrat islem en az
p.s.
_umarim sanko demek yasak deildir
_sanko demek yasak deilse sanko dogru tercih midir?
_ewet butun forumlari bolca okudum bu konuda ama kafa karistirio sadece
__ben size guweniooom.lelele.lelele
cok tskrlr[/QUOTE]
100 kontrata kimse masaya oturmaz tahminimce. 0,80TLye gedik var, 0,59TLye TERA var.
-
dolar
Ben dolarda cuma akşamından beri shortum. Bana kim mama olacak yarın :)
Yaa sanki dolar kontratlarında daha fazla kazanıyorum ben.. iyi giden birşeyi bozmayacağım..
Daha yavaş hareket ediyor fakat Daha çok hamle yapma fırsatı veriyor dolar şubat. Hatalı yönde durursam hemen tersine çevirme fırsatı veriyor..
Endeks 30 dan iyice soğudum..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;80522]Ben dolarda cuma akşamından beri shortum. Bana kim mama olacak yarın :)
Yaa sanki dolar kontratlarında daha fazla kazanıyorum ben.. iyi giden birşeyi bozmayacağım..
Daha yavaş hareket ediyor fakat Daha çok hamle yapma fırsatı veriyor dolar şubat. Hatalı yönde durursam hemen tersine çevirme fırsatı veriyor..
Endeks 30 dan iyice soğudum..[/QUOTE]
Devlete stopaj kesecek birielri lazım zaten .boks.
-
[quote=VOBiX;80521]100 kontrata kimse masaya oturmaz tahminimce. 0,80TLye gedik var, 0,59TLye TERA var.[/quote]
0.59 tera mı onu kım verıyor kac kontart ıslem istiyor ozelden yazarmısınız
-
[QUOTE=Astatin;80517]FDJ kelek yapmasa bari[/QUOTE]
Tohumdan değil zaten o .. İsrail fidesinden.. O yüzden kelek çıkıp kelek yapma ihtimali yüksek:..:
Yata yata büyüyenlerden değil anlayacağın..
-
[quote=VOBiX;80521]100 kontrata kimse masaya oturmaz tahminimce. 0,80TLye gedik var, 0,59TLye TERA var.[/quote]
yanit icin tskr
ok daha fazla yapariz islem:D
lakin bnm asil ogrenmek istediiim
bu ekran olayi ornein ne alabilirim
bi de banka hesaplari anlaminda: direkt butun parayi bu adamlara mi havale edioz gibi sorular?
bu arada ozelden mesaj icin accountum yetmio galiba
msj icin tskr sn asyali
-
[QUOTE=Astatin;80463]Kim var bakiim besili ayı.:) Sistemler al verdiği halde geceye şort giren kim bakiimmm..saklanmasın çıksın ortaya:..::..:[/QUOTE]
Asti ben varım beeen, sistem alda seyrettim, ne ayumuşum yaaav, dow düşer diye es geçilirimi al sinyali:D:D, bari kapat flat kal dimi:D
Niye gülüyorum, ben kısa yaptıkça düşen borsa yükselmeye başlıyoda ona gülüyorum, yükselsin işime gelir, yukarılardan kalın bir sürprizim vaaaaar+.
Kaybettiğine sevinen ayı, hemide ağır basarım, baskül parçalanır.lelele
-
haa gayret 600.000 gectik. kaybolmasin diye tekrarladim bence anasayfaya tasinsa iyi olur.
[quote=catedral;80442][B]Ilginize, bilginize C O K O N E M L I ![/B]
*TEMA, 2/B* kapsamindaki orman arazilerinin satilmamasi icin imza kampanyasi baslatildi.
Satilmasi ONAYI cikti bile!!!
Hayrettin Karaca, ''verin bana bir milyon imza, sattirmam''diyor! Keşke 5 milyon verebilsek
Bu siteden imza kampanyasına katilabilirsiniz.
[URL]http://www.tema.org.tr/2B/[/URL]
* *[3 saniye alıyor][/quote]
-
dji yükselişine rağmen finansalların satış yemesi ilginç.
bu Bank Of America'dan kötü kokular geliyor gibi. %11,6 eksi kapattı.yahu bugün yükselmeyeceksinde ne zaman yükseleceksin?
-
fiçirlar aşağıya gidiyir. Yediler sabahki gapten 300 puan şimdiden. Sabah ola hayrola da paraşütsüz düşmese bari...
-
[quote=suprad;80528]yanit icin tskr
bi de banka hesaplari anlaminda: direkt butun parayi bu adamlara mi havale edioz gibi sorular?
msj icin tskr sn asyali[/quote]
aracı kurumların tamamında parayı takas bank uzerınde havale edıyorsunuz fakat bosat nemalanan para vob ta ıse ızmır vob ta nemalanıyor.ondan dolayı bır sorun yok.hesabınızdan para cıkıslarında ınt uzerınden yalnız sızın adınıza olan bır bankaya cıkıs yaparlar yoksa ont uzerınden 3 sahsa nakıt ollayamazsınız.ve eskı yontem fax teyıdıı
-
Bi atımlık mermisi kalmış bunun :..: :..: :..:
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=71y4dpvw55ugfyl2swms.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/71y4dpvw55ugfyl2swms.png[/IMG][/URL]
-
[quote=SEYYAH;80533]dji yükselişine rağmen finansalların satış yemesi ilginç.
bu Bank Of America'dan kötü kokular geliyor gibi. %11,6 eksi kapattı.yahu bugün yükselmeyeceksinde ne zaman yükseleceksin?[/quote]
var onunların basına gelecek ammmaaa hala daha inanmıyorum yukselışee ee ruzgara karsıdaaaaa yapılmazz e ıyısı kenarda beklee gor polıtıkası kan cıkarsa bı kursunda bendennnnnnnn
-
selam millet, ayuluga devam.
yarina kapi gibi, fissek gibi ozel istihdam verisi var..lelele
-
[QUOTE=nunu;80545]selam millet, ayuluga devam.
yarina kapi gibi, fissek gibi ozel istihdam verisi var..lelele[/QUOTE]
Alttaki grafiği o veriye ithaf ettim zaten :..:
-
[QUOTE=nunu;80545]selam millet, ayuluga devam.
yarina kapi gibi, fissek gibi ozel istihdam verisi var..lelele[/QUOTE]
Bende nunu gözükmüyo bu akşam diyodum, sanırım açılış içinde diyeceklerin vardır..
-
[QUOTE=suprad;80528]yanit icin tskr
msj icin tskr sn asyali[/QUOTE]
Ekran için gediğe en az 350TL komisyon ödemeniz gerekiyor. TERAya 500TL. ekran alacağım derken zarar edecekseniz kıyameti yok parasıyla ekranı kendinizin alması daha ucuza gelebilir. Olaya sadece cebinizden çıakcak para olarak bakmayın.
Aracı kurumun size vereceği hesaba EFT ile para yollarsınız. SANKO harici kurumlarda işlem yapabilmek için müşteri temsilciniz vasıtasıyla ya da internetten cari hesabınızda bulunan paradan işlem yapmak siştediğiniz miktarı VOB temiant hesabınıza aktarmasını isteyeceksiniz. Hesabınzıda yeterli teminat varsa işlem yapabilirsiniz.
-
[QUOTE=bull market;80529]Asti ben varım beeen, sistem alda seyrettim, ne ayumuşum yaaav, dow düşer diye es geçilirimi al sinyali:D:D, bari kapat flat kal dimi:D
Niye gülüyorum, ben kısa yaptıkça düşen borsa yükselmeye başlıyoda ona gülüyorum, yükselsin işime gelir, yukarılardan kalın bir sürprizim vaaaaar+.
Kaybettiğine sevinen ayı, hemide ağır basarım, baskül parçalanır.lelele[/QUOTE]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=151&dateline=1233679908[/IMG]
Şu ayunun göbeğe bak hele nasıl da semirmiş. .dng
-
[quote=VOBiX;80557]Ekran için gediğe en az 350TL komisyon ödemeniz gerekiyor. TERAya 500TL. ekran alacağım derken zarar edecekseniz kıyameti yok parasıyla ekranı kendinizin alması daha ucuza gelebilir. Olaya sadece cebinizden çıakcak para olarak bakmayın.
Aracı kurumun size vereceği hesaba EFT ile para yollarsınız. SANKO harici kurumlarda işlem yapabilmek için müşteri temsilciniz vasıtasıyla ya da internetten cari hesabınızda bulunan paradan işlem yapmak siştediğiniz miktarı VOB temiant hesabınıza aktarmasını isteyeceksiniz. Hesabınzıda yeterli teminat varsa işlem yapabilirsiniz.[/quote]
valla artık o komısyonlar yok hısse yuzeysel vob kapsamlı fıyatı 100 ytl ama 200 komısyon odersnız ekran parası sıfır
-
fdow biz kapanırken 7897 imiş, yarın sabah fdowa bu gözle bakmakta fayda var.
-
yaa bu sankoda musterı temsılcısı var mı kı aracı kuruluslar b ırlıgı sayfasında bulunan personel sayısı 8 dıyo buna genel mudur de dahıl.genel mudur gemel mudur yard yok bılmem ne muduru seans yapıyo herhalde orada tabı kaldıysa uyuzum valla o kurumaaa azzz canımı yakmadıı dusundukce delı oluyorumm valla.tele bakan odacı bılenn yok orda yaaaa
-
[quote=asyalı;80563]yaa bu sankoda musterı temsılcısı var mı kı aracı kuruluslar b ırlıgı sayfasında bulunan personel sayısı 8 dıyo buna genel mudur de dahıl.genel mudur gemel mudur yard yok bılmem ne muduru seans yapıyo herhalde orada tabı kaldıysa uyuzum valla o kurumaaa azzz canımı yakmadıı dusundukce delı oluyorumm valla.tele bakan odacı bılenn yok orda yaaaa[/quote]
hade yaww :(
sankoyla da bi yola girdik simdi donmek de zor
ne bilimm bi denemelik bakariz artik
cok tskr abi yanitlar icin
-
geceye kısa girdim... üüü
en azından açılışta yarın ödeme günümüz galiba... kapanışta ne olur bilinmez...:)
-
bugüne ilgin bir durum değildir ama,
esasında varya pozisyonuna karşın şöyle olacak böyle olacak dendiğinde
2000 puan olacak 3000 puan olacak dendiğinde sabaha (yani gap)
bir tek
terste olmasına rağmen
VOBTRADERI gördüm
Allahına kadar eyyam yapmayan..............................
bunuda başkasını yermek için söylemiyorum ha,
vobtraderı övmek için.
yiğidin hakkı yiğide...
sevgiler.