-
[QUOTE=Cerphin;182999]hemen pzts sabahı longlayalım, imf anlaşması bitmeden de inmeyelim longdan gııızz:::[/QUOTE]
yokardan almam..sona maliyet yukarda sıkıntı oluyo..şöle 30 dak ortalama altına gelsin..aslında cuma kapanışta uzun gircektim..bu haberide bekliyodum..ama moralmen çöktüm matrisk donunca..resmen sahtekarlık yaptılar..kapadılar ekranı..ben tel ile düzeltmeye çalışırken..oldu bitti herşey..çok bozuldum..:(
-
[QUOTE=QUEEN;183001]yokardan almam..sona maliyet yukarda sıkıntı oluyo..şöle 30 dak ortalama altına gelsin..aslında cuma kapanışta uzun gircektim..bu haberide bekliyodum..ama moralmen çöktüm matrisk donunca..resmen sahtekarlık yaptılar..kapadılar ekranı..ben tel ile düzeltmeye çalışırken..oldu bitti herşey..çok bozuldum..:([/QUOTE]
yukardan almayacağız beah.. bu haberin yada dow'un etkisiyle yukarı açsa bile döner aşağı, kapatır gapını merak etme.. cuma kapanış fiyatından long fırsatı verirler yine..
-
eğer dowda çanağını doldurursa..tepesine giderse..ve hatta birazda geçerse..biz ne oluruz..heralde çoğu kimse bu durumu beklemiyor..bende bugün epey baktım grafiklere gidecek daha çok yol var gibi geldi..awww..
-
[quote=Astatin;182994]..ama hepsini bilmiyosun:D:D:Dkalan 3 dişini de ben dökcem:D:D:D:D:D..
30 dan 70 e olan yolculukta büyük düşüşleri/düzeltmeleri yakalayıp, terse gelince kaçmasını bilen de kazanır :) [B][U][I]olay disiplin[/I][/U][/B]...:D:D
ama 30-70 arsı 40000 puan var be **...piramitsiz 7-8 katı para demek..piiiuuuuu
KUIN apla, eyle dediğin gibi değil gızzz...40000 puanlık yükselişte sistemlerin çoğu 40000 plas yaptı... ama uyacak adam lazım tabe:D
excali ye bir smaç çaksana...hatta şaplak:D:D excalibur[/quote]
Asti ,
Benim dişleri dert etme..
Hepsi , söküleybıl/takıleybıl.. TAK&GO.. Takıyorum çıkıyorum...kom.kom
TÜRKOĞLU,,
Asti [B]disiplin[/B] demiş, ne diyorsun bu konuda??.dng
-
[quote=excali;183006]Asti ,
Benim dişleri dert etme..
Hepsi , söküleybıl/takıleybıl.. TAK&GO.. Takıyorum çıkıyorum...kom.kom
TÜRKOĞLU,,
Asti [B]disiplin[/B] demiş, ne diyorsun bu konuda??.dng[/quote]
PAMIĞA niye soruyon:D:D:D disiplin nedir sende biliyorsundur bence..
ya KUIN çaksana şu tridiş :p:p:p e bir şaplak...:D
yinemi IMF..pıffff...çok folatil günler geliyor..tutturabilen köşe kare olur...sanırsam sistemlerinde oyulacağı bir dönem olacak...final destination gibi...final distribution:D:D
-
69050 ye ulaştı long stop seviyesi..
gösterge halen pozitif bölgede ve 2 aralıktan beri sadece 1 kez negatif bölgeye geçip sadece 5 saat kalabildi..
[IMG]http://i47.tinypic.com/33ff1gp.jpg[/IMG]
-
[B]Pazartesi açılış ilginç olabilir..[/B]
[B]Bakalım, [I][U]panik ataklar açılışta ne yapacaklar..:confused::confused:[/U][/I][/B]
Asti ben [B]disiplin[/B] diyemiyorum, kısaca [B][U]dis[/U][/B].:D diyebiliyorumm, ondan PAMBIK'a sordum..
İyi ki flat girmişim.. sabah açılışı seyrederken çekirdek çitlerim...lelele
-
dow da 11700 ler..geçilmzse..obo olur..2500e kadar düşer..buda uzun vade bir olasılık olabilir..
eğer o günleri göreblirsem..2500den neyim var neyim yok..yatırırım borsaya..göremezsem..vasiyetim olur çocuklarıma..senet alın diye..yazar bırakırım ...
-
[quote=TÜRKOĞLU;182978]ilerleyen yapı böyle bence...şu an tarihi ölçekte 5 nolu dalganın son yani alt dereceli v i yapılıyor olmalı...yani [B][COLOR=red]5.v[/COLOR][/B]
[COLOR=black]5.ii ve 5.iv dalgalarındaki geri alışlar tam FIBO oranları ve almaşıklığa uygun.[/COLOR]
[COLOR=black]ii nolu dalga 78,6 geri alış yaparken iv nolu dalga 23,6 lık geri alış yapmış...[/COLOR]
5 nolu dalganın alt dereceli iii nolu dalgasının eğimine bakın özellikle ilk grafta daha güzel görünüyor.neredeyse 90 derece ile tırmanıyor...tipik bir iii.dalga hareketi...
[COLOR=black]eeeee atı alan üsküdarı geçmiş...yeni mi uyandık peki? yok...aylar evvel trader38580 e söyledim bence bu imkb böyle ilerliyor dedim...dedik demesine de [COLOR=red]o kadar çok bilgi bombardımanı,gürültü,kirlilik var ki...gözümüzü kör ediyor resmen...[/COLOR]geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]XU30 haftalık...[/COLOR][/B]
[URL="http://xs.to/share-C1D9_4B48CFC1.html"][IMG]http://xs.to/image-C1D9_4B48CFC1.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://xs.to/share-038B_4B48CFC1.html"][IMG]http://xs.to/image-038B_4B48CFC1.jpg[/IMG][/URL][/quote]
İyi geceler dilerim,
Kendi adıma,gözümüzü kör eden ,bilgi bombardımanı,gürültü ve kirliliği önlemek için ,ben blogumu yayından kaldırdım.Bu şekilde herkes,blogunu ve sitesini yayından kaldırırsa,nette hiç kirlilik kalmamış olur...:-):..:
Ayrıca o zamanlar,55.000 lere kadar çıkışı tahmin etmiş bir kişi olarak,70.000 leri tahmin edemedim,bu yüzden de ;aile reisliği,ticaret,trader'lık gibi sıfatların yanına,blog yayıncılığını kalıcı bir şekilde ekleyemedim,ama iyi oldu,benim blogumda da yazan yeni gençlerin önünü açtık!Zamanında bu işleri bırakmayı bileceksin.:-):..:
Zaten nedir öyle,insanlara yararlı olacağım diye kendini yırtmam falan,nasılsa zero sum game abi bu ya..onlar kaybederse ben kazanırım...
Sen git bir de sistem kur,bunları bedava yayınla,gelen soruları cevapla,dost sitelerde yayınına izin ver,en mahrem dalga yapılarını,sanki hiçbir entellektüel değeri yokmuş gibi,canım memleketimin canım insanlarına ulaştırmaya çalış..Yeterki bunlar kaybetmesinler ,ufukları açılsın...
Allah bana akıl fikir versin.:..:
Bir tanıdık siteye gir,girdiğini görünce sorsunlar ,saraylı abi piyasa nolur diye...sen de samimiyetle cevabını söyle...hay Allah piyasa dediğin gibi gelişmiyor,çık çuvalladık de,stoploss....
Derhal ordan biri çıksın desin ki,vay bu bana ders oldu,neymiş saraylı yanılmış....
Çok güzel!
Herşey para kazanmak değil ya,cumartesi akşamı,muhabbetli ortamımın arasında,bilgi yüklü forumunuzda,gürültü ve kirlilik yarattıysam ,özür dilerim.
Sevgilerimle...
.lelele
-
[quote=saraylı;183012]İyi geceler dilerim,
Kendi adıma,gözümüzü kör eden ,bilgi bombardımanı,gürültü ve kirliliği önlemek için ,ben blogumu yayından kaldırdım.Bu şekilde herkes,blogunu ve sitesini yayından kaldırırsa,nette hiç kirlilik kalmamış olur...:-):..:
Ayrıca o zamanlar,55.000 lere kadar çıkışı tahmin etmiş bir kişi olarak,70.000 leri tahmin edemedim,bu yüzden de ;aile reisliği,ticaret,trader'lık gibi sıfatların yanına,blog yayıncılığını kalıcı bir şekilde ekleyemedim,ama iyi oldu,benim blogumda da yazan yeni gençlerin önünü açtık!Zamanında bu işleri bırakmayı bileceksin.:-):..:
Zaten nedir öyle,insanlara yararlı olacağım diye kendini yırtmam falan,nasılsa zero sum game abi bu ya..onlar kaybederse ben kazanırım...
Sen git bir de sistem kur,bunları bedava yayınla,gelen soruları cevapla,dost sitelerde yayınına izin ver,en mahrem dalga yapılarını,sanki hiçbir entellektüel değeri yokmuş gibi,canım memleketimin canım insanlarına ulaştırmaya çalış..Yeterki bunlar kaybetmesinler ,ufukları açılsın...
Allah bana akıl fikir versin.:..:
Bir tanıdık siteye gir,girdiğini görünce sorsunlar ,saraylı abi piyasa nolur diye...sen de samimiyetle cevabını söyle...hay Allah piyasa dediğin gibi gelişmiyor,çık çuvalladık de,stoploss....
Derhal ordan biri çıksın desin ki,vay bu bana ders oldu,neymiş saraylı yanılmış....
Çok güzel!
Herşey para kazanmak değil ya,cumartesi akşamı,muhabbetli ortamımın arasında,bilgi yüklü forumunuzda,gürültü ve kirlilik yarattıysam ,özür dilerim.
Sevgilerimle...
.lelele[/quote]
Borsada her dediği tutan kimse var mı ki??:confused::confused:
Hoşgeldiniz..+.
-
[quote=TÜRKOĞLU;182911]yafu cep telefonu hatları taksi plakaları gibi korkunç fiyatlara satılıyormuş.vay anasına...bir hatta 60.000/80.000 TL fiyat biçiliyor...
yahu benim telefon numarası manyak bir numara öyle böyle değil...satayım lem o zaman.noolur ben gider abidik gubidik numaralı yeni bir hat alırım.
[COLOR=red]asti lem benim cep numaram sence kaç para eder?[/COLOR]
[URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/199467-Ev-fiyatina-telefon-numarasi.aspx[/URL][/quote]
kaçırmışım bunu lem pambıh..
faturasını ödediğin günün ertesi gün 5 lira eder..başka zaman onu da etmez:..:
-
gı saraylı hoşgeldin..şöyle birikimli borsacılar..bikaç densiz yüzünden küstürülüyo ya..çok kötü çok..küsmeyin herşeye alınmayın..haklı olsanızda..