-
[quote=excali;183013]Borsada her dediği tutan kimse var mı ki??:confused::confused:
Hoşgeldiniz..+.[/quote]
[quote=excali;183014]Borsada her dediği tutan kimse var mı ki?:confused::confused:
[B]Hoşgeldiniz..+.+.[/B][/quote]
iki pare top atışı mı bu excali...
hoşgeldiniz sn.saraylı
-
[quote=saraylı;183012]İyi geceler dilerim,
Kendi adıma,gözümüzü kör eden ,bilgi bombardımanı,gürültü ve kirliliği önlemek için ,ben blogumu yayından kaldırdım.Bu şekilde herkes,blogunu ve sitesini yayından kaldırırsa,nette hiç kirlilik kalmamış olur...:-):..:
Ayrıca o zamanlar,55.000 lere kadar çıkışı tahmin etmiş bir kişi olarak,70.000 leri tahmin edemedim,bu yüzden de ;aile reisliği,ticaret,trader'lık gibi sıfatların yanına,blog yayıncılığını kalıcı bir şekilde ekleyemedim,ama iyi oldu,benim blogumda da yazan yeni gençlerin önünü açtık!Zamanında bu işleri bırakmayı bileceksin.:-):..:
Zaten nedir öyle,insanlara yararlı olacağım diye kendini yırtmam falan,nasılsa zero sum game abi bu ya..onlar kaybederse ben kazanırım...
Sen git bir de sistem kur,bunları bedava yayınla,gelen soruları cevapla,dost sitelerde yayınına izin ver,en mahrem dalga yapılarını,sanki hiçbir entellektüel değeri yokmuş gibi,canım memleketimin canım insanlarına ulaştırmaya çalış..Yeterki bunlar kaybetmesinler ,ufukları açılsın...
Allah bana akıl fikir versin.:..:
Bir tanıdık siteye gir,girdiğini görünce sorsunlar ,saraylı abi piyasa nolur diye...sen de samimiyetle cevabını söyle...hay Allah piyasa dediğin gibi gelişmiyor,çık çuvalladık de,stoploss....
Derhal ordan biri çıksın desin ki,vay bu bana ders oldu,neymiş saraylı yanılmış....
Çok güzel!
Herşey para kazanmak değil ya,cumartesi akşamı,muhabbetli ortamımın arasında,bilgi yüklü forumunuzda,gürültü ve kirlilik yarattıysam ,özür dilerim.
Sevgilerimle...
.lelele[/quote]
abi hoşgeldin sefa geldin gelmesine de benim yazımı niye alıntı yaptın? sanki ben seni iğnelemişm gibi...bu düşüncelerimi yazarken ne sen ne de blogun aklımın ucundan dahi geçmedi...
ben senin bloguna birkaç kez girdim.hatta bir girişimde de elemanın teki buradaki SEYYAH nickimle senin bloguna üye olmuş.buradakilere söyledim o kişi kesinlikle ben değilim diye.
vallahi kusura bakma çok çirkin kaçmış.şunuda ekliym eğer seni falan iğnelediğimi düşünerek yazdınsa yukaıdaki yazıyı.günahımı alıyorsun.[B]hakkımı helal etmem sana bunuda bilesin![/B]
aklımın ne kıyısından ne köşesinden geçtin ben yukarıdaki düşüncelerimi yazarken.
bir derdin varsa onu blogunda yazan gençlere söyle...ben ne senin bloguna üye oldum,ne de yazdım....
bloguna topu topu 3-5 kez girmişimdir fazla değil.ama ne üye oldum ne de başka bişey.
çok çirkin olmuş!
-
[quote=Astatin;183017]iki pare top atışı mı bu excali...
hoşgeldiniz sn.saraylı[/quote]
Yok.. sen iki kere alıntılamışsın..
Sarhoş musun lemm??...kom.kom:D:D:D
-
[quote=Astatin;183015]kaçırmışım bunu lem pambıh..
faturasını ödediğin günün ertesi gün 5 lira eder..başka zaman onu da etmez:..:[/quote]
bu ay 1 TL fatura gelmiş bana :D
kafa kalmadıki geçen ay mükerrer ödeme yapmışım :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;183020]bu ay 1 TL fatura gelmiş bana :D
kafa kalmadıki geçen ay mükerrer ödeme yapmışım :D[/quote]
imzanın hastasıyım..rakam kısmısının:o
-
[quote=excali;183019]Yok.. sen iki kere alıntılamışsın..
[COLOR=red]Sarhoş[/COLOR] musun lemm??...kom.kom:D:D:D[/quote]
aha..bende neyi unuttum diyordum....çek bir feast
-
asti ROC nasıl bir indikatör sence? hiç inceledin mi?
-
[QUOTE=saraylı;183012]İyi geceler dilerim,
Kendi adıma,gözümüzü kör eden ,bilgi bombardımanı,gürültü ve kirliliği önlemek için ,ben blogumu yayından kaldırdım.Bu şekilde herkes,blogunu ve sitesini yayından kaldırırsa,nette hiç kirlilik kalmamış olur...:-):..:
Ayrıca o zamanlar,55.000 lere kadar çıkışı tahmin etmiş bir kişi olarak,70.000 leri tahmin edemedim,bu yüzden de ;aile reisliği,ticaret,trader'lık gibi sıfatların yanına,blog yayıncılığını kalıcı bir şekilde ekleyemedim,ama iyi oldu,benim blogumda da yazan yeni gençlerin önünü açtık!Zamanında bu işleri bırakmayı bileceksin.:-):..:
Zaten nedir öyle,insanlara yararlı olacağım diye kendini yırtmam falan,nasılsa zero sum game abi bu ya..onlar kaybederse ben kazanırım...
Sen git bir de sistem kur,bunları bedava yayınla,gelen soruları cevapla,dost sitelerde yayınına izin ver,en mahrem dalga yapılarını,sanki hiçbir entellektüel değeri yokmuş gibi,canım memleketimin canım insanlarına ulaştırmaya çalış..Yeterki bunlar kaybetmesinler ,ufukları açılsın...
Bir tanıdık siteye gir,girdiğini görünce sorsunlar ,saraylı abi piyasa nolur diye...sen de samimiyetle cevabını söyle...hay Allah piyasa dediğin gibi gelişmiyor,çık çuvalladık de,stoploss....
Derhal ordan biri çıksın desin ki,vay bu bana ders oldu,neymiş saraylı yanılmış....
Çok güzel!
Herşey para kazanmak değil ya,cumartesi akşamı,muhabbetli ortamımın arasında,bilgi yüklü forumunuzda,gürültü ve kirlilik yarattıysam ,özür dilerim.
Sevgilerimle...
.lelele[/QUOTE]
Sn. saraylı hoşgeldiniz+.
Kesinlikle herşey para kazanmak değil, neden özürdiledinizki... bence foruma en güzel rengi vermişsiniz, ben teşekkür ettim:) muhabbetli ortamların daim olsun.
İki satırda olsa, iki gönderide olsa, yazılarınızı gördüğüme çok sevindim. :)saygılar.
-
Peki 5`in hedefi neresi?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182978]ilerleyen yapı böyle bence...şu an tarihi ölçekte 5 nolu dalganın son yani alt dereceli v i yapılıyor olmalı...yani [B][COLOR=red]5.v[/COLOR][/B]
[COLOR=black]5.ii ve 5.iv dalgalarındaki geri alışlar tam FIBO oranları ve almaşıklığa uygun.[/COLOR]
[COLOR=black]ii nolu dalga 78,6 geri alış yaparken iv nolu dalga 23,6 lık geri alış yapmış...[/COLOR]
5 nolu dalganın alt dereceli iii nolu dalgasının eğimine bakın özellikle ilk grafta daha güzel görünüyor.neredeyse 90 derece ile tırmanıyor...tipik bir iii.dalga hareketi...
[COLOR=black]eeeee atı alan üsküdarı geçmiş...yeni mi uyandık peki? yok...aylar evvel trader38580 e söyledim bence bu imkb böyle ilerliyor dedim...dedik demesine de o kadar çok bilgi bombardımanı,gürültü,kirlilik var ki...gözümüzü kör ediyor resmen...geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]XU30 haftalık...[/COLOR][/B]
[URL="http://xs.to/share-C1D9_4B48CFC1.html"][IMG]http://xs.to/image-C1D9_4B48CFC1.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://xs.to/share-038B_4B48CFC1.html"][IMG]http://xs.to/image-038B_4B48CFC1.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=thracian;183050]Peki 5`in hedefi neresi?[/quote]
vadeli garafa bakarak söylüyorum 5.v.i 56.750/65.150 yani 8.400 puan...
5.v.ii 62.125 ten başlıyor bunun üzerine 8.400*1,618 koyun aşağı yukarı 75.000 lerde 5.v.iii biter...sonra 5.v.iv ve 5.v.v...80/85 arası bir yerelere gidebilir...
bunlar bizim işimize yaramaz...burası VOB...5 dk da değişir buranın havası...bugün 80/85 derken yarın döner 50.000 deriz :D
zaten dediğim gibi atı alan üsküdarı geçti...dalganın en heybetli kısmı geride kaldı bitti...paranın vurulacağı kısım 6 MART 2009 ile 23 EKİM 2009 arası idi...buradan sonrası çokta önemli değil...bir tarafta katedilen 40.000 puanlık bir yol var diğer tarafta da BELKİ gidilecek 10/15 bin puan...o da BELKİ...
kısa-orta vade için konuşuyorum...UZUN vadede hepimiz ölüyüz :D
-
MTX in syst.tester hızı çok iyi 3072 olasılığı 15 dk da test etti.MS hala test ediyor ve %8 ini 3 saatte ancak yapabildi...
-
[quote=saraylı;183012]İyi geceler dilerim,
Çok güzel!
Sevgilerimle...
.lelele[/quote]
abi net alemi böle klavye başındakilerin samimiyetini ölçemiyorz malesef, her şey güzel giderken insanlara faydalı olmaya çalışan üstadalara sırf gıcıklına biri çıkıp öle bi laf ederki insanın tövbe edesi gelir.... net alemi bu dipsiz kuyu ama bide şöle düşümek lazım sizin ve daha nice üstadların , abilerin katkılarından yararlananların hayır duasını aldınız, bi allah razı olsun lafı bile bazen bi çok kırgınlığı alır, siz yinede sizin hakkınızda böle düşünenlerin var olduklarıı bilin......
Saygılar..