[quote=nunu;183138]opsiyonlarin son islem gunu olmasi neyi ifade ediyor ki? hepsi hikaye...[/quote]
Takas ve makas hikaye derdim hep..buna opsiyonları da dahil etmek lazım bu durumda ...ama kafiyesi bozluyor... üwww
Printable View
[quote=nunu;183138]opsiyonlarin son islem gunu olmasi neyi ifade ediyor ki? hepsi hikaye...[/quote]
Takas ve makas hikaye derdim hep..buna opsiyonları da dahil etmek lazım bu durumda ...ama kafiyesi bozluyor... üwww
[quote=Astatin;183132]misal eğer biizmki +1000 falan açaydı, çok çok yüksek ihtimalle verecekler derdim...ama şinci bir şy diyemiyorum:)[/quote]
cuma günkü fikrimi halen koruyorum.
+gap, - kapanış.
yakışır...
[quote=excali;183133]Efiksçinin avatar akvaryumda senin yüzünden mi balık yok..??.kom.kom[/quote]
öhmm..:..:
[QUOTE=martoniki;183119]Bu kadar olumlu piyasa yabancıların pozisyon kapamaları için de ideal atmosfer olabilir..
Son birkaç gündür özellikle GARAN, ISCTR ve AKBNK'taki satıcıları incelerseniz yabancıların satışta olduğunu göreceksiniz..[/QUOTE]
bıde ımkb de de yenı bı opsıyon acıldı varyant muhabbetı cuma gunu haberını koymustum.. yaf sankı cok ılıskılı bu olaylar.. yanı hersey belırlı bı plan cercevesınde ılerlenıyomus gıbı..
Büyük oyuncuların bu hafta bir yöne zorlayacaklarını düşünüyorum(aldıkları opsiyon yönünde). Yanılıyor muyum??(Amerika piyasaları için)
[quote=excali;183143]Büyük oyuncuların bu hafta bir yöne zorlayacaklarını düşünüyorum(aldıkları opsiyon yönünde). Yanılıyor muyum??(Amerika piyasaları için)[/quote]
evet, belli bir yone gitme ihtimali cok yuksek olur ama hangi yone? opsiyon piyasasini cozumlemek zor istir, finansal muhendislik gerektirir ki ayri bir doktora dalidir.:::.
Günaydın! Forumun güzel insanları!
Bugünkü ayu marşı ritmik basit bişi olsun dedim..
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.youtube.com/watch?v=-Bv0cRdT-lo&feature=related[/URL][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#22229c]sonuna kadar izlensin..gönüller hoş olsun[/COLOR][/U]
hohohohohoho..bu mu Saruman..hepsi bu kadar mı...
[quote=Astatin;183147]hohohohohoho..bu mu Saruman..hepsi bu kadar mı...[/quote]
çitliyom .. çitliyoomm.. Popom kuru kalıyoo...kom.kom
nasıl bi yedirme işlemidir o yaf oyle.. 2000 poz 5 dkkda
[quote=excali;183148]çitliyom .. çitliyoomm.. Popom kuru kalıyoo...kom.kom[/quote]
69150 kırılsın ve yeni bi çağ başlasın:..::..::..:
Asticim Safiyeleri karıştırdın galiba....
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/grangift/Safiye_Ayla_Cile_Bulbulum_Cile/98472/[/URL]