[quote=Astatin;183176]ikisi birlikte NU olunca genelde haşırtos olmuş.... iki NU bir olunca, endeks haşırtos olur...
[/quote]
pardon bir şey daha varmış..iki NU bir olunca NUNU oluyormuş..:..:
Printable View
[quote=Astatin;183176]ikisi birlikte NU olunca genelde haşırtos olmuş.... iki NU bir olunca, endeks haşırtos olur...
[/quote]
pardon bir şey daha varmış..iki NU bir olunca NUNU oluyormuş..:..:
Ben de oyun portföyümdeki kisalari 69400`den kapadim arkadaslar. 68932`de su anda 50 saatlik ortalama, ben de 68800`ü asagi kirarsa tekrar short acacagim.
Sistem portföyüm ise sistem kisada oldugu icin kisada...
[/quote]
nu'lari gec. ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:
[quote=nunu;183183]nu'lari gec. ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:[/quote]
bencede gec tek bir NU yu....grafdada var zati..tek bir indikle desteklenen veya herhangibir indik çiftiyle desteklenen NU traştır :) ama graftdaki destekleme iki indikle üstelik herhangi iki indik de değil onlar...:..: teknik analiz dediğin bir nevi istatistik..geçmişte ikisi birlikte NU oluunca endkes düşmüş...ama tek başuna biri NU olunca sallamamış endeks..dediğim odur..tek başına NU değildir...:..:yes...fiyat tirendlayn ı kırmadığı sürece NU ların anlamı yoktur derler...
OBO, MOBO, TOBO, BOBO, HOBİ LOBİ BOBİ, elmas, inci, pırlanta gibi, sadece tek indike veya sadece göze çarpan fiyat şekliyle, formasyonlarda traştır bence ..ayrıcana...
sistem dova göre işleyecekse dov teknik de yukarı ivme artmakta eur usd 1.47 kritik rakam
bu şekilde 69bini kırması zor vob'un.. tekrar atak gerek..
Günaydın dostlar, yine bir soygun gününde beraberiz, herkesin gönlüne göre osun, pskoloji düzelsin, hasılat artsın, her yerde çiçekler açsın,.....
yatacak yerin yok efg:):)
Betonla EFG betonlaa
[quote=nunu;183183]nu'lari gec. [COLOR=red]ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc[/COLOR]?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:[/quote]
aha sonuç sorusuna yanıt vermemişim..benim geçmişte koyduğum NU graflrı %99, 15 dklık periyottadır...ee 15 dklık periyotta NU var demek endeks ebediyen düşecek demek değil debiki...bir sonraki 15 dkda düşse yeter..15 dklık, 15, 14, 13....1..0...bak geçti bile 15 dakika....kom.kom.kom.kom
dovdaki yükselişi baz alaraktan olası yükselişlerde teknik hedef hedefi 75-76 bölgesini işaret ediyor vob da .
cümleten günaydın .. bol kazaçlar ...